Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti

multam de laude,creste pateul in mine
nu eu m-am fardat,nu sunt asa de priceputa
cand avem evenimente mai deosebite ma duc la o tipa care face
si machiaj si freza
Naty osafiebine,sanatosi sa fim!
Alina tinem pumnii!
Luny, tot am vrut sa iti spun ca seara cand ii dau sa manance
lui Marc ma uit la un film{nu dati cu pietre},la clona
si e o tipa pe care cand o vad imi aduc aminte de tine
bine tu esti mai faina{o cheama Deusa}
sa te uiti o data la un episod sa vad ce zici
in rest nu sunt fan telenovele,dar asta m-a prins
am mai invatat cate ceva din cultura araba
va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela eu am luat pasta de dinti si periuta de la farmacie sub indrumarea farmacisteisi andru sterge praful ...o sa am ajutoarede nadejde..abia astept sa se faca mare

naty hai ca osafiebine si eu l-am scos pe andru cam 50 minute pe afara..si a luat toata iarba la picior,s-a udat pe tenesuti ,l-am schimbat in adidasuti si iar la trap...acum doarme linistit ..iulia cum se mai simte?

zoze multa sanatate ..cu mucisorii si parca si tuse avea, cum stati?

luny spor la treaba si te astept pe bucataras

remaliss andru repeta ,dar nu mereu ,dupa noi ,cel mai mult ii place sa zica "tazi-cazi" si daca a zis tazi e clar ca se catara pe ceva:scaun ,pat,trici,masinuta..etc...bolboroseste f mult pe limba lui...mai nou zice"piti piti piti..."
ce o insemna numai el stie...cel mai bine zice"mama ,tata ,apa,pa ,papa,ham,pis"...in rest le poceste"pua-pufa,iaia=iara astia-s catelusele lui preferate"..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau naspa cu invatatoarea..pfiuu ce i-as trage si eu una cu cartea in cap...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, asa mizerabil de vei mai simti numai cateva zile dupa ce vei incepe munca. Pe urma...iti intri in ritm, uiti, te resemnezi, habar nu am ce Partea buna este ca tie iti placea ce faceai, deci ar trebui ca adaptarea sa fie usoara, ca e un aspect important si asta. Gandeste-te cand ziceai ca simti ca ruginesti acasa...Sanatate Lu-iei, poate iesitul afara nu ii va strica!

Bitzulina, da, in centru a fost targul. Eu nu am fost, s-a dus doar mama sa ne ia must, timp in care eu cu sor-mea ne-am cafelit in mall . Deci fumul putea fi de la pastrame, mici si alte cele, dar am scapat, nu l-am mirosit . Mustul insa....de exceptie!!!

Vroiam sa spun ceva de fardurile minerale. Compacte, in cutie, in poza, apar mai inchise decat pe piele. Pe piele ies mai deschise. Deci nu stiu daca puteti judeca doar dupa poza de pe site. De aia era important indiciul "fondul de ten pe care l-ati folosit pana acum" de ex., pentru ca ele stiu ce sa recomande. Ma mir ca nu ti-au raspuns, Naty! Unde ai dat mail?

Nu mai pot sa continui, am musafiri! Va pupa mama!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

frate, laborioasa praji, dar arata senzatie pana acum!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

si KYA,nu apari???aveam o rugaminte...

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Io-te, 's p-aci! Zi cu ce pot sa te ajut?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, sunt cu ochii pe Bucataras Eu le-am facut placintica cu dovleac, bestiala! Plus o supa-crema de conopida, chiar va recomand pentru puiuti, reteta e tot acolo Au mancat astia doi cate un castrn ochi, cu crutoane, bunaaa

Naty, ce te inteleg!!! pe mine ma ia plansul cand ma gandesc ca-i las pe amandoi acasa...dar tot va trebui sa ma intorc la servici...of...vorba Olgutei, iti vei intra in ritm si totul va fi bine!
Cu vremea, ce sa zic...nici eu nu as fi scos fata afara...dar pana la urma, nu batea vantul...si aerul rece face bine la laringita

Bitzu , ai fost la targ, pe Vacaresti??

Clau, cat de urat din partea invatatoarei! nici eu nu cred ca Razvi a inventat...mai ales ca isi suna in minte ce povestea Ariel de gradi, horor, prin ce a trecut ea si frica de a spune acasa, parintilor...

Stefuletzu vad ca s-a trezit, a dormit de la 3 jumate la 5 si s-a trezit fleasca, transpirat...dormise invelit cu pilota pana in gat...l-am schimbat si acum sta cuminte pe canapea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka m-ai facut curioasa, la ce ora e telenovela?
olgu e in party-uri, bun si asa!
maica, ce sot am, dar nu-l mai laud ca-l deochi!! o sa va arat ce minunatie de praji munceste el acum...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

In sfarsit am reusit sa citesc tot, acum sa vedem ce-mi aduc aminte:

Clau tare nasol cu lovitul copilului. Eu am o experienta urata cu o profesoara de pian (o javra de femeie, numai profesoara nu se poate numi) care ma batea cu rigla peste degete, si apoi sustinea sus si tare ca ea nu e vinovata cu nimic...

Naty hai capul sus, ca o sa fie bine pana la urma! O sa vezi ce energie prinzi cand ajungi acasa. Crede-ma ca oricat de urata, grea, infernala ti-ar fi fost ziua, cand te intalnesti cu Iulia brusc "devii" fresh, ca dimineata!

Gudinde cu putina intarziere, La Multi Ani bunicului si de la mine!

Vali bine ca ati fost la spital, i-au dat de cap si acum o sa fie bine cu medicamentele! Sanatate multa!

Fardurile minerale sunt intr-adevar foarte bune. Eu insa nu comand de pe net, tocmai pentru ca nu-mi dau seama bine de nuanta si de cum se potriveste cu pielea mea. Trebuie sa le probez mai intai. Si l'Oreal are farduri minerale.

... nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule.....nu am fost la Vacaresti, ci am trecut prin Ploiesti ieri cand veneam de la mama si era si acolo Tragul de toamna,cu must,pastrama si alte legume

Luny...la 12 incepe "telenovela" pe Acasa TVca si eu ma uit...asta cand nu adorm....desigur

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput