Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, mi se pare inchis pentru tine fondul de ten Biscuit, stiu ca tu ai tenul foarte deschis. Mi se parea mai indicat pentru tine un Vanilla sau Milky Vanilla. Zic si eu...

Naty, offff, imi pare rau ca te chinui asa cu toate gandurile astea. Sunt alaturi de tine si ce pot sa zic, sunt sigura ca pana la urma or sa se aseze lucrurile si o sa fie bine desi acum nu crezi asta. Cu siguranta o sa ai energie pentru Iulia, ea chiar o sa-ti incarce bateriile si toata nebunia de peste zi se estompeaza si o sa ramaneti doar voi doua , mama si fiica si enorma iubire dintre voi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Fetelor, sunt offtopic acum, am mare nevoie de o informatie, poate stie vreuna dintre voi. Caut o sala de aerobic cu program de dimineata, vreau sa profit putin de orele libere de dimineata si pe unde m-am uitat incep cam pe la 11 programul. De la 8.30 ar fi perfect si mai ales sa fie in sectorul 3, adica Unirea, Mall Vitan, Decebal, Muncii, cam prin zonele astea...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iuhuuuu s-a dus iub la cumparaturi, sa facem o praji pe care a mancat-o la serviciu de la un coleg si i-a cerut reteta, cica e bestiala, cu mac!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

cu greu am recuperat ...uffff...si cand sa scriu un mesaj mi s-a blocat calc.....sau forumul,nu stiu exact???

asa ca repede sa fac o scrisorica mica sa nu mai patesc iar>
Gecko, Luny,Bubu(parca) si cate un pahar de mustpentru fiecare....si cate unul pentru celelalte randunici

Ela
....sanatate lui Mihaita(exact ca el am patit si eu sambata spre duminica noaptea si acum imi mai este putin rau, la mine a fost combinatia de must si cateva linguri de tocanita rece ramase de la Antonia, daca era de la pastrama mai ziceam )

kya
si noi tot sacul ala de jucarii il avem....deci nu esti singura cu jucarii putinede fapt, fetele noastre.....

Luny
si noua ne-a recomandat pediatra B.V.....dar mai studiez problema
...m-ai facut curioasa cu Fedel???iti dau de stire daca reusesc sa ajung pe acolo....

Simo era sa intru incu bb4

Blankar super nashicasa-i impartasesti Arielei tehnica....sa o "furam" si noi sau ai fost la make up artist?

Adriutzapentru piticot si sa se faca bine!!!!

Olgule am salvat si eu link-ul si adresa cu cizmulite sunt absolut dementiale......eu vroiam sa-i iau de la Primiggi....dar daca am mai mutle variante o sa am de unde alege
...ieri am trecut prin Ploiesti in drum spre casa...de frica sa nu fie aglomeratie pe centura si am vazut si eu targul ala din centru ...iesea un fum de acolo , cred ca de la pastrama

Nico
iti tin pumnii

Gudinde LMA cu intarziere pentru bunicul tau!!!

Naty fructe de mare......si iti tin si tie pumnii pentru lunea viitoare, si eu am plans la fel ca tine

Ariel am sa o intreb si eu pe dr. homepata despre Influde...Septilinul este si pentru adulti sau tot din asta care s ada la copii..???

scuze pentru greseli, daca sunt...dar mi-e frica ca se blocheaza iar calc. si pierd scrisorica

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Gecko, am uitat sa-ti raspund despre invatatoarea lui Razvan. A ramas aceeasi, nici pe el nu l-am mutat si nu-mi place deloc de ea. Am fost la o sedinta, am spus cate ceva din ce ma rodea pe mine , sper sa fie bine. Un lucru bun este ca o sa avem sedinte lunare si o sa incerc sa tin totul aproape, adica o sa fiu tot timpul cu un ochi acolo si i-am transmis asta cred eu. Nu mai stiu daca am povestit aici ca a fost un zvon cum ca Razvanel a primit o carte in cap de la ea. Am deschis subiectul la sedinta imediat si ea nu a recunoscut dar am tras oricum un semnal de alarma cum ca aflu tot de la copil si Doamne fereste sa se intample ceva ca merg si-i pun catedra in cap. Bineinteles nu m-am exprimat asa , dar cred ca a inteles ce vreau sa-i spun. Cam asta este...situatia nu-i roz deloc dar inecrcam sa ne adaptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty descarca-te...osafiebine!!
cu mineralele,asa i-am spus si eu tipei prima oara, ca mi se pare prea inchis, ea mi-a cerut nuanta de fdt folosita deja, si tot p-ala mi l-a recomandat, caramelu', si a spus ca pare mai inchisa nunata in poza de pe site..si a spus ca daca nu merge caramelu', imi face unul personalizat...culoarea mea de ten nu-i a mai simpla de potrivit..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, va multumesc pentru galerie!
Sunt tare dezamagita de acest examen, in sensul ca subiectele au fost atat de mari ca nu puteau fi scrise in 6 ore!Am scris intr-o viteza nebuna, am gandit studiile de caz de parca-mi era alergata mintea si tot n-am reusit sa termin.Rezultatele se dau pe la sfarsitul saptamanii.Daca iau, ma prezint duminica la proba orala.

Si-acum on topic Rebeca e tare zvarluga, nu sta o secunda, dar asta nu e o noutate.Hai sa va spun ce cuvinte zice si la ce se refera ele: paia = banana
shaki = cozonac
pusha = papusa
pantofi = puci
a mama = ai mamei
taca = palarie
Cam atat imi amintesc acum. Ai vostri cum/ce vorbesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sincer, Clau, nu vad de ce Razvi ar fi scornit asta, plus ca-mi amintesc eu insami de prin clasa a 4-a cand mi-a dat invatatoarea cu o carte in cap, nu le-am spus parintilor ci doar bunicii mele (ea mergea mereu saraca la sedintele cu parintii) si aia n-a recunoscut de nicio culoare si a ramas asa...Tu fii pe faza la tot si Doamne ajuta sa fie bine. Ce greutati sunt cu astia mici si mai tarziu...ofof
Si iti multumesc din suflet, ca si Bitzei, pt vorbele frumoase. Ca mi-e asa de greu...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Zoze...partea buna e ca scoate "perisoarele grase" si nu-i vreo bolesnita...pupa mami pe el de blondut sa treaca repede.
Luny,si eu i-am descris despre mine,de aceea mi-a recomandat asa...mi-a cerut o nuanta folosita,dar eu nu prea am folosit fond ten,numai pudra..sa-i dau nuanta de pudra?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Naty, sunt sigura ca Razvi nu a scornit asta, nu m-am gandit nici-o clipa ca a mintit el. De fapt a fost foarte greu sa-l fac sa-mi spuna, eu afland de la alta mamica al carui copil a spus asta acasa. El saracutul tare greu a recunoscut... Am deschis subiectul la sedinta si am facut-o sa inteleaga ca sub nici-o forma nu sunt de acord cu atinsul copiilor si ca sunt mereu cu un ochi in clasa. Imi pare tare rau, stiu ca ti-e greu acum dar descarca-te aici caci sti ca or sa fie tot timpul vorbe bune si calde care sa te mai incalzeasca putin.

Remaliss, imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut tu, dar sper sa fie bine. De vorbit nu cred ca-s cea mai indicata sa zic caci Becca spune de toate ( ma rog, pe limba ei, dar ideea e ca repeta totul dupa noi ) si de mult....mai bine tac sa n-o deochi apoi .

Mergi la inceput