Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 17
raluca2107 spune:
Luny si mie imi recomandasera fond de ten Caramel, dar dupa ce ne-am mai conversat si i-am spus ce-am mai folosit mi-au recomandat Baked Biscuit dar nu am comandat inca, mai astept pareri. Clau???
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Mie mi-au recomandat Vanilla, asa ca am luat fdt Vanilla, fard de pleoape Cocoa si Moonshine, blush Morning Rose si pensula Kabuki. Au plecat joi deci ar trebui maxim miercuri sa le am.![]()
Yupiiii, a venit mancarea, mor de foame...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
zozela spune:
La multi ani,Annya!!
Salutare! Am citit tot,as avea de zis cate ceva pt fiecare,dar am puiul vomitacios si marait si nu pot sede mult
O pupacesc si o incurajez pe Nicoleta-o sa fie bine!
De bucataresele noastre ce sa mai zic..nota 10!!
Bafta Alina!!
Parca ursulica intreba daca e vreun baiat care sa conduca un carut de papusi-E!!-Mihai!!![]()
De vredniceala plodului..eu v-am zis-al meu e exagerat! Aseara,dupa ce a vomitat,dupa ce l-am linistit,cerea mopul sa curete
Zilele trecute a varsat cutia cu cereale si eu il bodoganeam din bucatarie,fara sa ma uit ce face el in sufra
: luase farasul si maturica de masa si matura de zor..
gashca!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Nicoleta spune:
Zoze, sa se termine repede cu vomitaceala! Sanatate! Si dupa cum spui, vai de nora ta daca nu va fi casa luna! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Si eu imi doream danse cand eram mica si am primit... pe masura dorintelor!! ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
Clau
bine ca ai prins loc de parcare..si asa-i,cum da frigul e jale cu traficul si parcarile..vai de noi..
Asa si Tea,da si ea cu carpa..m-a tot vazut pe mine cum sterg in urma ei mizeria si hop si ea..dulce tare.
Sunt curioasa cum iti vor parea produsele minerale..inca nu comand pana nu va aud pe voi ca vi s-au potrivit nuantele,ca si asa sunt in pana de bani,dar ma mananca rau![]()
...
Despre pasta dinti:Cred ca mai raman si eu pe nenedent ca nu prea mi se par ok astea din supermarket obisnuite gen colgate, ca sa fie inghitite.
Raluca,si mie tot baked biscuit mi-au recomandat (nu o fi prea inchis pt mine?
),dar mai astept ca nu stiu..
Zoze,sanatate blondului...de ce a vomat?
mami de TEA (1.04.08)
zozela spune:
Nicoleta..chiar ca vai de ea,daca o tine tot asa..Sau..cine stie-poate ca va face el curat iar ea se va ocupa de restul treburilor![]()
Sarutmana Stela! Mai nu stiu de ce vomita.Banuiesc niste perisoare grase,din carne de porc,administrate fara voia mea de catre bunica-mea,dar nu-s sigura..A vmitat odata aseara,pe la 22.00 si odata azi,de dimineata.Sper ca-si revine ca-mi cere de mancare si eu nu-i servesc decat enterol,hidrasec,i-am dat si furazolidon,paine prajita si supa de morcovi![]()

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
luny spune:
Stela mie mi-au cerut nuanta folosita la fondul de ten ce-l am acum..eu initial tot de baked biscuit credeam ca iau, dar tipa mi-a spus de 2 ori ca-mi recomanda caramel,dupa vreo 3 mailuri de lamurire, i-am descris si cum arata pielea mea, culoarea parului, natura, ochii..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Multa sanatate lui Mihai, Zoze! Asemeni lui Matei de Vali si...cui mai are nevoie. Copilul meu s-a reparat si azi am trimis-o cu bona afara juma de ora, cu carutul acoperit de aia de ploaie, ca sa mai schimbe peisajul; cand am sunat pediatra m-a certat rau-a zis ca pe vreme de-asta nici pe copilul sanatos nu-l scoti afara. Sper sa nu fi facut o prostie...
Am fost in fine la servici sa dau la semnat cererile alea si sa capat...recomandare de la seful catedrei ca dupa 2 ani de stat acasa mai sunt apta pt postul didactic
Bucurie mare pe toti ca m-au vazut si ca vin inapoi...cand am vazut nebunia, alergatura si stresul care domnesc acolo mi s-a facut rau si am plecat plangand in hohote, pt ca stiu cum sunt, n-o sa ma pot eschiva de la munca (de-aia ma si vor inapoi...) si cum o sa mai am eu energie si putere pt copilul meu care striga mami si i se lumineaza fata cand vin acasa??

Ma intorc in lumea mea veche dar cu un suflet nou, cu prioritati si probleme noi, care nu existau DELOC inainte...O sa fac fata???? Sunt rupta, sunt praf facuta, nu-mi gasesc linistea deloc. Ce sa zic, stiu ca-s si probleme mai mari si ca astea se vor rezolva dar fac si eu ca Nicoleta, scriu aici ca unde altundeva sa ma descarc??
Al meu aseara a lovit masina, s-a rupt oglinda, agatata de alta masina, pt ca a evitat un caine care-i sarise in fata...de-astea.
Cu fardurile minerale, si ale mele sunt pe drum. Desi am dat 2 mailuri nu mi-a raspuns si nu m-a sunat nimeni asa ca mi-am bagat picioarele si am comandat de capul meu: fond de ten Biscuit, farduri Moonshine si Soft Lilac si blush Bloom Rose plus obligatoria Kabuki. In schimb i-am cerut parerea cosmeticianei mele in care, desi o vizitez doar cam o data pe an
am mare incredere si mi-a zis ca-s excelente fardurile minerale dar pt persoane cam pana in 25 de ani, cu ten impecabil pt ca nu au o acoperire mare fdt de ex. Ma rog, acum le-am luat...si asa cam tot ce aveam era destul de vechi si trebuiau innoite, si asa mergand la serviciu de acum va trebui sa le folosesc zilnic asa ca nu-mi pare rau si astept pachetul.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Stela, Luny, sincer mie baked biscuit mi se pare potrivit pt Luny si IN NICIUN CAZ pt Stela, e mult prea inchis! (dupa cum caramel mi se pare mult prea inchis pt Luny)...Dar poate asta o fi chestia cu "acoperirea", habar n-am...Om vedea.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!