Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 16
gecko spune:
stela, primesc draga si de ospetesc cum se cuvine. dar sa nu vii cu reclamatii caci aici dupa 30 de grade e cam irespirabil si stai cu dorinta de a-ti baga A/C-ul in popou![]()
Luny, am priceput cum zice
. Doar am vrut sa zic ce imagine mi-a venit in cap citind consolarea ta
mimonix spune:
Neata!
O zi cu ploaie exceptionala
numa' buna pentru stricat tabieturile si numarat banii 
Dudelle are pleoapa zdrelita si o dunga-n frunte, amintire de la prietenul lui Damian pe care l-am vizitat aseara 
Vazut nasica Blankar, fff gigea 
Gecko scrie mama cat mai mult, asa ramane!
Eu eram doar ofticoasa, ca deh! Eu n-apucam sa sed la calculator pe cand tuuu
Iar cu piciorul de lemn m-ai terminat
Acu' zic si eu, daca n-ai cine stie ce dioptrii de mari, nu se considera boala
E ceva mai mult fancy/trancy asa ![]()
Stela asa-s mai si eu de mandra, manca-o-ar mama de gospodina! Ca si al meu a evoluat multisor in ultima vreme! Caut eu cutiile pe site la IKEA mai bine si ti-arat!
Nicoleta sper ca tztzi e mai bine, salut-o din partea mea!
Stii ce fac? Rezervari pt schi
E casa curata? Maturata?
Raluca nu vreau ma nici sa se uite, de ce sa se uite daca nu corespunde?
Cum infasoara ei femeile asa i-as infasura eu pe ei, i-as lega la ochi pe ei si le-as desfasura pe ele ![]()
Revin, ca mi-am pierdut ideile...ma duc sa le caut!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Clau, ochelarii ma cam faceam ca ii uit pe acasa.
si am sarit rapid de la 0,5 la 0,75. Nu e mult, dar suficient cat sa depind de ei.
Mimo, te cred pe cuvant atunci, ca eu una inca nu experimentez uitaturi de astea dubioase, doar de alea dragalase gen uite fetita ce dragalasa e. Nu stiu cum as reactiona la priviri neortodoxe. 
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Salutare.
Mimo, salutat tzatza!!
Ma, casa nu chiar aranjata, dar na, cine vine la schi mai da si o mana de ajutor
. Am deja 2 programari, sor-mea cu familionul si cumnatul cu socrii si viitoare cumnata. Deci grabeste-te, se aglomereaza!! Gasit ideile?? Edit: eu credeam ca te programezi la mine... zi-mi si mie unde faci rezervari, ca ne intereseaza! Multam!
Gecko, hai ma, ca nu e asa un mare handcap sa porti ochelari! Pentru unii e chiar sic-sic! Eu imi doream cand era mica, sa par mai intelectuala! ![]()
Revin.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
raluca2107 spune:
Si apropo de domnisoreli. Brinei deja i-am luat cizme de la adulti la fel ca mie
ea 35 eu 37. Si m-a carat si la Mall ca a "ochit" o bluza cand a fost cu o prietena
...si era cu spatele gol, dar de fapt fiind de la adolescente era si cu fundul gol si cu decolteu, dar de fapt i se vedeau
si nici nu am convins-o sa nu i-o iau ca mi-a bagat placa aia ca nu tin cont niciodata de parerea ei si m-a aburit. Si ma intreaba in fiecare seara daca nu i-au mai crescut sanii??!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Raluca, ce tare Briana!
Asa faceam si eu cand eram mica, voiam sani mai mari! Si verificam in fiecare zi daca au mai crescut!

Stela, eu merg inca pe Nenedent.
Trebuie sa-mi ajunga zilele astea comanda de la PureTouch!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
bitza037 spune:
salutare randunime,acum am aparut si eu pe crenguta, ma duc sa citesc din urma si revin

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Nicoleta spune:
Si eu imi doream danse cand eram mica si am primit... pe masura dorintelor!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
'Neata fetele! Stefulica s-a trezit la 11
, de fapt l-am trezit eu! era o liniste in casa, Vlad s-a trezit la 9 jumate si s-a dus cuminte la desene si noi ne-am trezit la 10 jumate si era o linisteee
Vreme de dormit, nenica! 
Am citit cum v-ati distrat in we...
Luny, vasul meu e din ala greu, nene, abia il ridic
. Sper sa fie bun! Nu stiu cum erau alea de la targ, doar m-am uitat de la distanta.
luny spune:
pasta de dinti avem Nenedent si Zendium, de la babyexpo luata..
bubu nici eu nu stiu cum erau vasele, ca nu am fost, dar am vazut la tv, si am vazut ca le facea un nene acolo, d-aia tind sa cred ca erau ok..macar mai bune fata de ce e in hipermarket, si cred ca si mai bine la bani..
clau ce minerale ti-ai luat? sa-mi spui cum ti se par!
mimo plecati 'la' Austria, ha?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!