Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal...si yo...franta dupa w-e.
Sambata am fost la tzara in speranta ca e ultimul w-e calduros si de nu am inghetatttt,mai bine stateam acasa...m-am luptat cu Tea sa doarma,dupa ce am facut ture peste ture cu carutul pe strada,nu a inchis un ochi,nu a papat de la mine,a sorbit niste ciorba de pui cu de toate (adik si vegeta,ca asa obisnuieste mama).
Ieri am bucatarit,numai duminik se intampla,asta fiindca duminik suntem pe acasa...i-am facut Teei,dar nu numai eu o minunatie de pate de ficat dupa reteta Lunyei ,am mai facut cateva borcanele cu compot de struguri si in final,www.bucataras.ro/retete/1179/tort_cu_mere_intregi.html" target="_blank">asta (a nu se uita gravidutele)..A iesit o minunatie,o sa mai fac,maine pun si poza mea.
Sper ca Nico s-a linistit cu tzatzele si e cu ZEN-ul mai sus(usurel Nico,va trece,toate care am intarcat am trecut prin asta,comprese reci la greu si antiinflamator,eu am mai si pompat cand aveam noduli),sper ca Ursulik isi da seama 100% ca va veni bb2 si se va linisti ca se vor rezolva multe,pe rand...am citit tot..nu mai stiu..
Mimo,poate faci si tu o poza cutiilor de bambus de la ikea cu capac,ca suna bine si ma tenteaza si pe mine..
Clau,pupici...lasa,ochelarii sa fie bai-ul,iar voi fericiti si sanatosi...ce ma amuza Rebe cu "padon".
Adriuta,aoleu,gripa porcina?Doamne fere...sanatate piticului.
Vali,raluca,sanatate puilor..si eu as fugi la dr..
Raluca,of,ce nasol cu accidentul sotului.
Naty,inseamna ca pe Tea o declar fetita mare,fiindca ea ia farasul numai cand ma vede cu matura si mi-l tine sa pun gunoiul (Cuscra,citesti?)...nu mai baga mana in gunoi,de obicei aduna scamele dupa covoare si le duce in cos,mai duce ea si altele,dar fiindca la cos ajunge un pic mai greu,le mai arunca in galeata de spalat pe jos de langa cos,tocmai bine sa vedem noi ce arunca...Geo mai lasa cosul de gunoi langa usa,dupa ce duce gunoiul,iar Tea fuge repede, il ia si-l pune la locul lui,apoi imi arata la sertar sa iau punga sa pun in cos..pupa mama pe ea de fetita vrednica..sper sa nu-si schimbe atitudinea fiindca am laudat-o..de la o vreme imi vine sa o pap,alearga toata casa ca o caprita si nu-i scapa nicio miscare,ea e motz in toate treburile..aparatori de sertare/usi nu am apucat sa luam pana acum,doar de prize,si nici ca mai luam acum..dar astea-s vredniciile,restul inseamna numai prostii,am ascuns cam tot in rest...
si a devenit o rasfatataaa,dupa ce ca e berbeaca,Geo zice ca eu o rasfat cel mai tare,dar cred ca buni o rasfata cel mai tare...imi vine sa o pap toata,am inceput sa-i simt tare tare lipsa cand sunt la serviciu..Geo propunea sa iesim un w-e la munte,dar fara ea nu pot,iar cu ea e frig si nu ma induplec...Randunoiul a inceput sa ma ajute mai mult de cand o adora pe fi-sa...de cateva zile l-am pacalit sa o adoarma el seara,fiindca eu pot in timpul asta sa strang la bucatarie,la baie etc,ceea ce el nu ar face...si a tinut..

Am primit si eu mail de la PureTouch,imediat dupa ce v-am intrebat pe voi vineri,dar plecasem deja...insa am intrat in ceata si mai tare,tipa imi recomanda alte culori decat cele alese de mine..

Ce pasta de dinti mai folositi la copchil?? Eu am folosit nenedent,dar ma gandeam ca poate exista altceva mai ieftin,dar care sa poata fi inghitita fara probleme...So??
Gata,la trebi

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata

clau mersi pentru ..am nevoie ca andru mi-a dat trezirea de la ora 7,s-a tot frichinit si la ora 8 a fost batz...si eu am dat drumul la centrala doar in camera lui andru deocamdata...

gecko nu mai vorbi de gradele astea ca deja sunt verde

mstela am vrut si eu sa fac tort de mere we asta dar pana la urma am facut o placinta cu mere... tea harnicutza

andru meu e un face numai prostii,imi scote calculatorul din priza,mi-a scos toate hainele din dulap,din noptiera toate firele lui ta'su ...off doamne ce zi ma asteapta ca afara nu putem iesi la ce vreme e...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo,face si Tea de-astea de-scoate rufele din sifonier,le plimba toata casa,baga in sifonier altele,gasesc papucii de casa in noptiera adesea sau cocotati pe masa,inchide-deschide calculatorul,tv-ul cand vrea,de-astea..eu m-am obisnuit,socrela inca se streseaza si o mai cearta.
Blanka,te-am vazut nasik frumoasa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza
ariel intrebasem si eu cat costa Infludo unde l-ai gasit tu...ma bag si eu cu voi la comanda
bubu, gudinde ziceati de vasele de lut...Bubule, m-am tot uitat in hipermarketuri la ele si sunt niste tampenii, de proasta calitate, sunt usoare si eu le compar cu asta de la Horezu pe care-l avem noi..nicio legatura nu au!..cred ca era o super ocazie la targul din we..oricum, Andreea, atentie daca e sa cumperi, sa nu arunci banii...
clau zi usoara sa ai! sigur ne vedem cum se indreapta vremea mi-ai dat idee, ca nu am mai facut pateu de vreo 3 saptamani, sa-i fac si eu iar, mai pap si eu, buuuun!
blanka f fain arati, fata!!si Eric e mai frumos decat il stiam!
gecko unde dai si unde crapa pai bre, eu am inceput seria de 'ce sic o sa fii, Clau, cu ochelari', dar i-am zis asta in ideea ca am prins-o ca-i cam ingrijorata si ca sa-i mai descretesc nitel fruntea, nu ca-s neglijenta cu problema ei...Clau te-ai prins?
stela ma bucur ca v-a placut pate-ul, il execiut si eu iar zilele astea. Cu Puretouch, asa a foat si la mine, mi-a recomandat caramel la fdt, mai inchis decat ce credeam eu, dar am inteles explicatiile si am comandat deja kitul, cu fdt, un corector stralucitor si un fard de pleoape

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am googalit si eu dupa Infludo asta si cica nu ar fi indicat copilasilor ca are cam mult alcool,in fine,as intreba pediatra mai intai...deocamdata as lua Septilin..
Luny,e a 2 a oara cand fac pateu si e minunat..acum am pus usturoi mai mult si are un gustt..
Imi doresc si eu un vas din ala de lut,dar la fel,prin Supermarket nu mi s-au parut cine stie ce...poate cand vom ajunge vreodata la horezu...
Si,vine meteorologul de serviciu si zice ca e vremea in continua scadere..Gecko,ce ciuda am pe tine...ma primesti in vizita?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ramo si cine a mai comandat la Quelle, in cat timp a ajuns comanda?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

ramo si cine a mai comandat la Quelle, in cat timp a ajuns comanda?

ultima comanda am primit-o in 2 saptamani,am comandat mai demult niste jucarii si au venit dupa vreo 3 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu pasta asta de dinti folosesc si la alex si la teo.
http://www.bionatura.ro/produse_naturiste_pasta-de-dinti-gennadent-junior.html
la alex mai folosesc si crest si la teo inca una adusa din uk, dar nu-i mai stiu numele . aia e pe la mama, o s-o intreb.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

mstela eu folosesc colgate smiles 0-6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sunt deja la birou, a fost super aglomerat pe drum, cu chiu cu vai am ajuns la 10.30, adica bara la bara si abia am gasit loc de parcare.

Gecko, daaaa, vreau cateva grade in plus, de dimineata chiar ma gandeam la mesajul pe care l-ai scris de curand cum ca a venit primavara la voi si te invidiam, normal! Mie-mi place caldura nene! Si daa, cu ochelarii este problema medicala, pe de o parte abia astept sa-i port sa simt ca vad bine...a ajuns sa fie deranjant sa vad asa, putin neclar. Eu ma gandeam ca poate-mi da niste picaturi magice, ceva si gata ...problema rezolvata! Asta e...

Luny, stai linistita, normal ca am inteles mesajul tau.

Raluca, nu ai fost cuminte si nu ai purtat ochelarii la timp? Sau ii purtai doar asa, cand si cand?

Stela, asa ma ajuta si pe mine Becca la curatenie, e mereu in urma mea cu o carpita in mana si sterge si ea praful!. Asa-i ca sunt dulci rau de tot?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput