Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Saltare! (de la salutare si nu de la sertare, ca de cand cu astia mici poate nu ne mai intelegem
)
Cu ce sa incep ca n-am mult timp, acum se scoala domnisorul si trebuie sa fug ca se face prezenta ![]()
Nicoleta, vrem sa mergem la Ischgl (Doamne cate consoane, spor la invatat limba germana
Inca nu ne-am hotarat exact nici in ce perioada si nici la ce pensiune , dar cel mai probabil ca anul trecut (prima sapt din martie) si cel mai probabil intr-un sat din apropiere , nu chiar in buricul targului unde-i de doua ori pretul. Daca vrei detalii la virgula, iti spun exact cand stabilim. Si ca veni vorba, parca parca mi-aduc aminte ca SimRamfusese anul trecut acolo si o rog, daca ne mai citeste, sa-mi vanda si mie un pont ref. la cazare si sa-mi spuna daca voi avea si eu acolo partiuta mea de baba non-sportiva ce sunt
Ma bucur ca vei avea musafiri curand si sper sa puteti da o fuga in weekendul ala (care-o fi el
) sa bem un Jagertea la inaltime 
Nu-mi vine sa cred ca a trecut anul aproape 
Clau stiu eu sala de aerobic, in zona Billa...langa Billa (la Salajan). Teo stie bine-bine si daca crezi ca iti convine vorbim la telefon pe seara. Si cred ca mai e si la liceu la Cuza, dar asta nu sunt sigura. Merita verificat daca iti convine mai mult Cuza.Tot neverificate sunt : Club Cara (tot la Salajan) si deasupra pietei la Salajan unde vad sala de fitnes din strada. Daca vrei la Mall Vitan, in piata aia noua (vis-a-vis de casa de pensii) e iar un centru de aerobic la care mai merg fetele. Referitor la invatatoare, sa nu te recunosc
Auzi "sa-i pun catedra in cap"
Tu ai scris asta ? 
Zoze perisoare de porc ??tztztz
...cum se mai simte Mihaita, i-a trecut? Sanatate multa!
Bitza must??????
Termina cu d-astea, oare aveau si la targul ala la care am fost eu ieri in Vacaresti? Ca n-am cercetat atent 
Luny,Gudinde ia ghiciti voi ce am eu in cuptor?
Sarmaleeee, da-n oala de oala ![]()

Gata teroristul, zici ca l-a inunghiat cineva asa tipa 
Papapapa
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Cum, voi nu ati vazut Clona??
Am vazut tot serialul, e brazilian, apoi a fost in reluare si l-am urmarit iar
si acum e iar in reluare
si ma mai uit cand nimeresc!
Luny, abia astept sa vad reteta, ca m-ai facut tare curioasa! ![]()
Nici eu nu-l mai laud pe Cata
, pentru ca face de toate, mai putin in bucatarie, nu gateste, nici nu vreau!! doar imi spala vase si face curat dupa mine, cateodata. Dar isi pune singur sa manance, nu am treaba cu el. Iar cu baietii ma ajuta enorm, impartim totul in mod egal 
clauclau spune:
Mimo, mersi, mersi, mersi.
Am gasit sala, este chiar langa Unirea si ajung imediat la servici apoi, in doar 10 minute cred. Uite aici: http://www.getfitgym.ro/
Si la abonamentele de dimineata au reducere 40 % 
. Si au program de la 8!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
adriuta spune:
Buna dimineata de la noi, Piciul meu a inviat ieri ca si pasarea Phoenix din propria-i cenusa:), si asta ca sa faca
un mic circulez azi noapte dar s-a culcat la loc cam intr-o ora. Ieri n-a mai avut febra deloc , aseara putin si
azi noapte ff putin. Suntem inspre bine. L-am scos ieri in gradina afara si pt. ca era vreme frumoasa si puiul avea
energie cat pt. 10 am decis sa mergem intr-o mica plimbarica pe la Mall. Am vazut ciuperci vii....vaiii ciuperci in
AZ:))) Erau acolo pe gazon langa copacei. Nu le-am cules desigur pentru ca nu riscam ...ha ha. Partea rea e ca L-am
pierdut pe Motzy :(((( jucaria aia mica tip paturica care il insoteste de la nastere. L-am pierdut si nu cred ca il
mai gasim in veci. Am fost atat de suparata. Eu mi-am luat lana sa imi fac o bluzita am gasit la 5$-500g foarte
frumoasa si calitate buna. Cat timp eu am ales culoarea...tacica-su s-a relaxat si eu obosita si incantata de achizitii n-am bagat de seama macar ca l-a avut cu el. Apai ajunsi acasa... l-am luat pe cel de rezerva. S-a intors sotul inapoi era inchis magazinul, azi dimineata la 5 era in fata la store sa vb cu cei de la curatenie sa nu il arunce si i-au zis sa revina la 9 cand se deschide...of of of. Asta e, vb aia daca nu belesti ochii:D...
Oricum ma bucur ca e vioi si chiar daca mai muceste si isi trage nasucul se joaca si rade. Ce am observat e ca s-a facut un smecherrr, numai in brate vrea si maraie din orice si asteapta sa ne purtam cu el ca si cu omul convalescent :))).
adriuta spune:
Ha haa...sa vedeti ce smecher e al meu, ca s-a simtit vinovat ca n-a avut grija de copil si de avutie ieri si aseara 1 ora mi-a facut masaj cu crema la picioare ![]()
si a spalat si pe jos ca desi spalasem eu ieri dupa pranz piciulik iar a facut lipicios pe jos... cred ca facea orice. Are amu un sentiment de vinovat in el...poate dupa 9 il trimit sa faca piata si depinde poate il trimit si dupa luna
...ha ha ha ce rea issss
bitza037 spune:
Mimo[

Clau...maaaaaama ce sala tare ai gasit......si daca mai au si TAE BO preferatul meu....ups...cum sa fac sa ma infiintez si eu dimineata acolo??....lunea mi-ar conveni...si sa ma mai gandesc la inca o zi.....immmm ce fain ar fi sa pot veni si eu....dar la cat de greu ma trezesc.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze