Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali sanatate puiului, bine ca ati fost la doctor!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, gata, gata sa te sun sa ne vedem in IOR dar in ultima clipa ne-am apucat de alte alea pe acasa.

Gata si baita si papica, mai stam putin la joaca si la dormitor cu noi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, gata, gata sa te sun sa ne vedem in IOR dar in ultima clipa ne-am apucat de alte alea pe acasa.

Gata si baita si papica, mai stam putin la joaca si la dormitor cu noi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

era misto, dar eu inca il tin pe Muf mai izolat, ca mai behaie, si nu vrem sa dea mai departe, desi nu stiu cat de contagios mai e, dar mai bine sa nu riscam..inca vreo 2-3 zile asa, il scoatem cat sa ia nitel aer in nas, desi e greu sa-l tin departe de locurile de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bueyyyy ce-i cu atatea bolesnite pe crenguta? Multa sanatate la toti!

Vali ce bine ca te-ai dus la spital! Cu otitele astea nu-i de joaca. Pot fi tratate perfect daca se ia tratamentul corect sau pot duce la mari complicatii. Eu inca sunt de anul trecut cand nepotik a facut otita aia bilaterala urata si s-a ajuns la operatie cu una din pungile de puroi aderente pe os. Slava Domnului n-a ramas cu nici un fel de probleme.

Si acum, pt am fost intrebata, sa trec la partea gastronomica.

In primul rad: bubule kurtos kolac? Vaiiiii, acum am sa toata saptamana. Ador kurtos kolac! Din pacate, sau din fericire pt mine, nu exista in Bucuresti si ca atare n-am mai mancat de ani de zile.

Gecko, Luny sarmalele in dovleac au fost un succes. In primul rand, in cadrul unei mese sunt de mare efect. Au acel "WOW factor".

Gecko sarmalele nu au fost dulci, dar gustul este un picut altfel.

In primul rand, eu nu am facut sarmalele in dovleac. Eu de la inceput am zis ca varza nu se poate face (pe gustul meu) doar in 3 ore si dupa ce luny a zis ca le-a tinut 4 ore jumate, decizia mea a fost clara ca nu fac sarmalele in bostan ca-l fac praf. De altfel, ii si spusesem lui luny pe mess ca mi se pare ca bostanul lor, si-a pierdut si ridurile atata timp in cuptor.
Ori mie imi trebuia bostan ridat si nears ca doar il tranteam pe masa musafirilor.
Asa ca seara-noaptea am facut sarmalele "clasic" intr-o oala, pe aragaz. Pe la 2 m-am culcat. Erau aproape gata si oricum nu le puteam muta atunci in dovleac (chiar daca l-as fi avut) ca se faceau praf la mutare fiind atat de fierbinti. Dimineata am fost la cumparaturi, am insfacat bostanul, poate de cand sunt pe buget de criza sunt cam sensibiloasa la preturi dar mie 180 de mii pe un bostan de decor mi s-a parut mult, dar asta e, daca am intrat in hora ... si just to add injury to insult, distractia maxima a fost scobirea dovleacului. Nu stiu cum e cu uneltele alea din America, dar cu un cutit traditional si o amarata de lingura, mi s-a parut munca silnica. Platita trebuia sa fiu io la cat m-am chinuit cu bestia.
In fine, am pus sarmalele in dovleac (cu luny pe mess indicandu-mi vinul) si i-am facut vant in cuptor la 180 de grade. L-am lasat 1 ora si 45 min si cred ca ar fi trebuit sa-l las mai putin. O ora si un sfet, maxim si jumatate ar fi fost ok.

Revenind la gust: nu sunt dulci, sunt foarte bune, dar sunt un pic altfel comparate cu suratele lor ramase in cratita.

Ei, si pentru ca se pare ca nu muncisem destul la bestiuta, astazi m-am apucat sa fac o prajitura cu dovleac, ca doar am ramas cu tot ce-am scobit ieri.
Asa ca acum am prajitura la cuptor, sper sa iasa buna ca n-am mai facut pana acum prajitura cu dovleac. Oricum, am pus o multime de mirodenii, cum imi place mie: scortisoara, ghimbir, cuisoare etc si sper sa fie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, aveau la targ kurtos Si am mai mancat la festivalul ala culinar din vara, din Parcul Izvor.
Interesanta experienta cu sarmalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,la noi gasesti cam la tot pasul kurtos kolac,David e mare amator
Vali,sanatate lui Matei.Bine ca ati ajuns la dr si acum are tratament
Naty,te inteleg perfect cu statul in pat si uitat la tv...astia-s barbatii,cred
Nico,si noi am papat azi castane fierbinti.
Ariel,platesc ce o fi de platit numai sa avem Infludo
si KYA,nu apari???aveam o rugaminte...
Nico,hai ca trece totul

Sunt tare obosita,terminata cu amandoi copii toata ziua,greu e nene!

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

gudinde asa-i ca nu mai repetam prea curand experienta cu bostanul? sunt muuult mai misto in vas de lut, mie imi plac mai mult! spor la placinta, eu nu ma omor dupa dovleac..
Muffy nu vrea sa se culce, a baut 300 ml de lapte si acum se joaca cu o masina, o pune sa mearga pe mine, pe mobila.. si aveam si noi planuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Mimo, deci turcul e libanez...

Gudinde, sarmaleeeee....

Simo, Naty, nu sunt toti barbatii asa ma! Al meu a spalat copiii in seara asta spre exemplu in timp ce eu pregateam hainele pentru maine, il schimba fara sa-l rog pe Matei de scutece urat mirositoare daca eu sunt ocupata... Ma ajuta mult cand este acasa, desi noul job este solicitant si el este destul de obosit!! Dar stiti cum e, totii sotii au parti bune si parti rele...

Vali, e mai bine puiul? Burtica ce face?

Sanii sunt ok, inveliti ca sarmalele de ceva vreme... nu ma dor decat raaaar, sa vad acus dupa dus cum or fi.

Matei nu adoarme decat cu mine , plimbat putin prin casa in brate, dupa care il basculez in pat si gata! (il mai las o vreme si voi incepe apoi mai serios campania pro-lapte de vaca/lapte praf!)

Sper sa ajung si eu la medicul pediatru sa-i inscriu, ca aici se inscriu copiii si la medic de familie, si la pediatru . Am deja 2 nume... Si apoi sa vad cum se procedeaza aici cu D si altele...

Adrian isi face planuri pentru la primavara, cum vom avea noi week-enduri frumoase prin Au (ca va fi si Matei mai mare, intarcat )

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Off, i-am dat 6 siropuri/picaturi seara asta...
Parca totusi s-a mai linistit putin cu tusea...Doamne ajuta!

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Burtica e bine, multumesc de intrebare..Am cam uitat de ea...
Il mai intreb pe Matei unde e Luca, iar el imi ridica bluza, zice "Uca" si pupa burtica.

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput