Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Luny, asa face si Matei cu masinutele, merge cu ele pe pereti, mobila, pe noi... Si cu brum-brumul de rigoare!! Mai nou se joaca pe jos cu locomotivele stand pe burta, sa le vada mai bine... Asa facea si Stefan cand era mai mic! Ca sa nu mai povestesc de pasiunile lor comune: tramvaiele, u-bahn-urile, autobuzele, avioanele... Azi am scos copiii la Centru
si Stefan ce vroia?? Sa dam o tura cu tramvaiul
! Ca "ne ramane dator-vandut!!" (nu fusese prea ascultator cu putin timp inainte...)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Iete ca i-am facut "reclama" negativa la al meu
.Acum ce o zice toata lumea ca sta in pat pana il toceste
.Ideea era ca azi am simtit eu
ca s-a uitat la tv prea mult
si de-asta l-am parat
.Acum nu il laud ce face,ca face bineeee ce face![]()
![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Cata,e pagina 13.Nu apari la interval?![]()
Va las ca mai bine ma culc,vorbeste gura fara mine
aa,Luny sa aveti spor![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
VALENTINA C spune:
Simo, am vazut ca ziceai de morfofetala...Atata m-am tinut sa-mi fac programare, ca am uitat complet. Asta e, o sa sar peste..Oricum dr imi face echografie in fiecare luna..![]()
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
Nicoleta spune:
Simo, o fi fost si omul obosit... era meci? ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nu am plecat
...Vali,mie dr mi-a facut programare la morfofetala de cand aveam 3 luni si mai am inca 2 programari,pe noiembrie si decembrie.Asa e el
.
Sper doar ca nu voi astepta mult...ma duc si singura,ca niciodata
,ca David are pian exact cand am eu programarea si al meu tb sa il duca-aduca....
Nico,nu stiu la ce se uita
ca eu eram deja ametita de copii astia care fac lupte greco-romane,mai mir ca Sam inca e intreg
!Obosit sigur e,dar asta e altceva![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Gudinde, sarmaleeeee.... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Vienaaaaaa....

gudinde spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Gudinde,la noi gasesti cam la tot pasul kurtos kolac ,David e mare amatorSimo cu ,mami de DAVID si de SAM |
Mai, tu si bubu mi-ati pus gand rau. Ma omorati cu zile! Io mi-s pofticioasa

ariel_7000 spune:
vali, sanatate lui matei
. asa si teo, tipa ascutit si se tragea de urechiusa...la el apucase sa "sparga" punga aia cu puroi, ca ii cursese in ureche si al meu credea ca e piure. asta la prima otita, la a 2 a, m-am prins imediat, mai ales ca fusese mucios, am facut legatura. sincer, abia astept sa creasca sa imi zica unde si ce-l doare.
simo, studiem problema si luam infludo
. insa eu as amana putin pana pe pe 20, ca sa imi intre indemnizatia ca sunt leftera rauuuuu....adica, sunt muuult sub nivelul marii, ingropata in datorii si pana pe 20 nu as mai imprumuta alti bani. maineo rog pe fiica-mea sa ma imrpumute, din pusculita ei ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gudinde spune:
| citat din mesajul lui luny gudinde asa-i ca nu mai repetam prea curand experienta cu bostanul? sunt muuult mai misto in vas de lut, mie imi plac mai mult! spor la placinta, eu nu ma omor dupa dovleac..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ah ... categoric, nu voi repeta prea repede experienta sarmalelor in dovleac.
Eu vas de lut nu am, le fac in oala Zepter. Mi-ar place un astfel de vas.
Insa, voi repeta prajitura/placinta cu dovleac. A iesit dementiala!
Edit: Tocmai mi-a venit o idee cu ce s-ar mai putea face in dovleac. Asa ca s-ar putea sa mai curat un dovleac in weekendul urmator.
Ma duc sa googalesc sa vad daca exista si pe la noi ustensile din alea de scobit.

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)