Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lyvy, n-am cumparat nimic..doar am papat kurtos, am baut must, astia mici suc proaspat de portocale si turta dulce Erau incinse tot felul de gratare, berbecuti la protap, hamsii...o gramada de lume, fum de gratar, muzica, soare, veselie, mi-a placut atmosfera! Apoi am fost prin parculetele din jur, s-au uitat astia mici la cursele de masini...si cam atat...
Siropul de catina al tau e facut cu miere? poti indulci ceaiuri caldute, sau cu apa, gen limonada. Eu am facut si le mai dau cate o lingurita pe stomacul gol, o saptamana. De maine le dau iar.

Mergi la inceput

Am facut dimineata o mancarica cu conopida si pui, au mancat astia mici la pranz cate un castron, ce sos si paine in el , buna rau de tot! Lui Vlad nu i-am zis ca e conopida, hi, hi..e sos cu carnita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si noi am fost la targul ala, Bubuuuu ! Daca stiam ca sunteti p-acolo Noi ne-am retras la ora doua ! Mi-a placut chiar si mie si am ramas f impresionata de parc, e mare...aerisit...in ciuda aglomeratiei nu era aglomerat la locurile de joaca...WOW! Eu in seara aia nu-mi formasem o parere prea clara, n-am vazut decat intrarea! Azi am dat si peste gratare, si peste aparatele de gym, si peste jucarelele pentru copii (mai frumoase ca astea din IOR).Am fost super incantata!
Apoi l-am vizitat pe Fadel Pai e vechiul meu prieten cu knafele, de ce nu spuneti asa ? Ma duc eu plina de curiozitate la adresa si pe masura ce ma apropiam imi mirosea a loc cunoscut ...cand colo Si ne-a facut si discount ca nu-si mai lua ochii de la Teodora mea
Am vizitat si targul de universitati de la Hilton si acum ne pregatim iar de iesire!Sunt zombi, varza, nu mai poooot!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Bubu, am vazut Hilton din goana masinii . Acolo va cazati, nu? Arata bineeee!

Mimo, e clar, trebuie sa va cumparati pusca (eu as recomanda mitraliera, ca e mai sigura!!). Pai se uita turcu la fata ta si tu nimic?? Cu bata nu mai merge, mey! Da discountu a picat bine, nu??

Luny, sunt ok, cu varza in sutien... Sper sa treaca... Eu cred ca am ajuns in stadiul in care cererea si oferta mergeau destul de bine mana in mana (Mateiul tau cat avea cand l-ai intarcat?), si zic "destul" fiindca uite, apar totusi bilutele...

Cat despre sani, nu sunt tari, nu sunt rosii, doar stangul are niste pietricele in el si ma mai inteapa din cand in cand... si dreptul, dar rar. NU ma dor decat daca ii ating, puutin. Dar na, panicoasa, panicoasa!

Am iesit azi prin centru, am mancat castane coapte si am baut must (cam vin, ca mi se inm.uiasera venele de pe picioare... ). Am ajuns si prin centru la Stephansplatz (sper ca asa se scrie...), apoi acasa. Acum ne reculegem, pentru saptamana care vine...

Va pup, randunici, poate mai apar pe seara...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Deci, azi am fost la Budimex, la Urgente, ca nu se mai oprea din tuse, plus ca azi-noapte n-a dormit mai deloc, se trezea fie tipand, fie tusind si ducand mana la urechea dreapta.

Concluzia: rosu rau in gat ( iacrs) si otita acuta la dreapta...
Rezultatul: Eurespal, Ketof, Klacid, Tantum Verde, Olinth si inca ceva pt ureche, Otis parca...

Vai de noi
Noroc ca vine buni seara asta si o saptamana am la dispozitie sa-l pun pe picioare...

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Multumesc de sfaturi, fetelor... Conteaza cand ai cu cine sa vorbesti in situatii din astea.
Tuchi,

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, sanatate multa! Trece, bine ca ati luat-o din pripa!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Seara buna fetelor, e aproape gata weekend-ul!Am avut numai program de casa, curatenie, spalat, calcat, facut curat la haine, de-astea!

Vali, bine ca ati fost la doctor, acum aveti tartament si o sa fie bine. Multa sanatate Mateiului si ai grija de burtica.

Kitzi, hello, ce mai faci? Ce mai zice puiuta ta?

Ne pregatim de masa, apoi baita si gata treburile...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Da, Nico, acolo

Mimooooo de cateva zile zic ca ma duc la targ Ce rau imi pare ca nu ne-am vazut...era multa lume, nu m-am uitat dupa randunici...am fost cu prietena mea si Alexia, stateam cu ochii dupa ei, apoi am stat la coada la kurtos vreo 10 minute...si apoi intr-un parculet cu astia mici...tot la 2 am plecat si noi Ce rau imi pareeeeeeeee!

Vali, of...bine ca te-ai dus cu el si macar stii ce are si respectati tratamentul! ai zis tu bine ca poate fi otita...sanatate multa puiului!

Fug sa pregatesc masa, am niste pulpite in cuptor, pun reteta mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la ora 4 eram in drum spre Vacaresti sa mergem la targ, si dupa 30 min de dat ture in jurul parcului, nu am gasit loc de parcare!!! era full acolo, vedeam locul de joaca din strada, la fel, plin ochi! asa ca am sfarsit prin Ior...
nicoleta Matei avea 1 an, 1 luna si o saptamana fix...cu sanii esti pe drumul cel bun. Mai ai rabdare...castaneeeeeee
kitzy doar atat?...
mimo pai vezi ca stii de Fadel? ti-a ia libanezul pe Teo daca te mai duci cu ea p-acolo!!
clau

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput