Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 10
adriuta spune:
Naty, inainte sa fug la somn vreau sa iti spun ca imi pare enorm de rau pt Iuliutza si pt gatuletul tau care e si el in pioneze ca al meu. Amandoua avem aceiasi soarta copchil aducator de boli de la gradi si imunitatee
. Offf mai zi ce sa mai fac ca nu mai stiu, toate se agata de mine si in special de gat.
Si mai zici de randunoi...
de-as avea s eu patul ala misto si eu m-as uita la film ha ha ha. Salutari si putere sa aiba grija de voi.

unul pt fiecare
lyvy spune:
ce slaba e miscarea pe crengutza!!!
Am vrut sa spun ceva, dar am uitat.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
mi-e o foame de nu mai pot, azi am in plan mamaligutza cu urda si carnaciori proaspeti prajiti, si randunoiul vrea si un bulz pe grill

, pana fac inund bucataria, si acuma avem in plan altceva 
si inca nu ma pot apuca.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Noi, tot din deliciile de ieri...calamari si somon marinate, la gratar, cu garnitura de legume-orez brun, conopida si mazare

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
naty, ai punctat corect: BV este anti bacterian, Infludo este stimulator imunitar antiviral. cum iti ziceam si pe mess sunt si homeopate antibacteriene, un fel de "vaccinuri", care sunt obtinute din vaccinurile clasice (de la inst pasteur), muuuuuuuuuult diluate si atenuate si clar cu mult mai putine efecte secundare. eu i-am dat alexutei serum de yersin si in anul ala nu a facut nicio bolesnita bacteriana...cum nu i-am dat, cum a luat un strepto.
copii au sistemul imunitar imatur pana la 7 ani, asa ca, normal bolesc mai des ca adultii, darrrrr, si bolesnitele astea au rolul lor. micile raceli chiar sunt benefice, caci invata sistemul imunitar sa produca anticorpi, il invata sa stea in garda si Doamne fereste, daca e ceva mai serios, sa intervina. da, conteaza zestrea genetica, dar dupa parerea mea, conteaza enorm si factorii exteiori, cum sunt conditiile de hrana, d-aia pun eu asa accent pe alimentatia copiilor mai ales in primii ani. din pacate, in ziua de azi, mai greu de realizat o alimentatie naturista, curata, cu toate ca Ro inca sta bine la aspectul asta. d-aia ma opun la chipsuri, budinci, iaurtele cu "fructe" si alte dume d-astea. prefer sa-i zdrobesc eu fructul proaspat in iaurtul facut de mine sau macar de care stiu ca e mai aproape de adevar, sa-i dau fructe si legume cat mai proaspete, cat mai neprelucrate. prefer sa-l tin la aer si la soare, decat sa-l indop cu vigantoale si vitamine, prefer sa ii dau ceaiurile si siropurile din plante decat toata industrica farmaceutica. si daca nici asa nu merge, uffff, atunci bagam o bulina :( cand nu merge, asta e, ajutam chimic...
asa ca eu zic pas la BV, voi discuta cu cadar iar sa vad ce bobite homeo antibacteriene imi recomanda pt teo, ii voi da fructe, sucuri, legume crude la greu, cat se mai poate, apoi din "depozitul" propriu.
adriuta, sanatate. stai calma, probabil ca e o viroza normala, ca acum cu obsesia asta de zoo gripa, cu 2-4 picioare, toti sar cu diagnosticul de porcina. aaaa sunt curioasa, ce e pe lista la anu'? stiu!gripa ovina!!!! apoi cea cabalina, apoi cea caprina ![]()
sa-ti mai zic sa gandesti de 2 ori inainte de a cere vaccinul? nu mai zic ![]()
luny,intrebai de teo, daca a mai racit. NUUUUUUUUUUUUU!!!!!a trecut pana si streptococul ala pe langa el, yupiiiiiiii! la alex am inceput acum imunizarea, ca a inceput gradi, dar sunt fericita ca in sfarsit au o asistenta la gradi, care vine de 2 ori pe saptamana si ii purica si pe cei cu muci, tuse si altele ii trimit acasa. gecko, nu vezi ce scriu, nu?
sincer, de cand il am pe teo si alex mi-a adus streptococul ala chiar cand am veit eu cu teo de la maternitate, caci scarlatinosul mic fusese dus de mami la gradi si cu sticluta de sirop dupa el
. pai atunci am cam facut show la gradi. am zis clar ca o retrag daca mai vad copii bolnavi la gradi. sa-si ia mama, tata medical si sa stea cu el acasa. caci la mine in casa erau asa: un copil nou nascut, o lauza si un copil cu streptococ...barbat'miu nu se pune
. si eu am luat goanga, ca mde, trebuia sa aiba grija cineva si de streptocoaca mica si era sa crap din cauza lui, ca am facut 41.3 febra si m-a gasit al meu inconstienta in pat. asa ca, am devenit fara mila
.
asa, sa revin, teo nu a mai avut nimic, febra, raceli, muci, tuse...a mai facut el un putiut de febra la mare, cand i-a iesit maseaua, dar am dat cu homeopatele pt dintisori si gata, fara prea mult show. acum al fel, ii iese ceva ca musca tot si baleste...nu stiu cine e vinovata, dar cred si sper ca e din ultimul rand de masele. i-am marit doza de pastilute dintzoase si vad ca nu are febra, a inceput sa pape, nu mai musca pisica si nici pe tata.
abia astept sa vina diseara de la tara sa il pun cu gura in sus sa vad si eu ce e pe acolo.
apropos, mimoooooooooooo, mai vrei pastilutele alea de dinti sau le scot la vanzare? ramasese ca ti le dau dua egipt si ne-am luat cu altele si am uitat...
kyaaaa, la fel, mai vrei arnicare ala?
aaaa, ma duc sa caut cutii si decoratiuni.
aaa, daca comandam infludo in noua zeelanda, platim taxe vamale si tva? 
naty,simo, s-a oferit si nico sa ne ajute,
insa nu am gasit pana acum in austria nicio farmacie online...si nu stiu klantzaklantza ca sa caut pe net pe siteurile din austria
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
lyvy spune:
Ariel, da sunt de acord cu ce zici de imunizarea naturala, dar cand nu merge asa, si cum a fost cazul meu,un cosmar nu alta, B V SI bulina chimica m-au salvat, chiar nu stiu ce mai puteam face.
Ceaiurile, homeopatele , naturistele nu te salveaza din orice, si nu toata lumea are incredere in asa ceva. Nici nu mai stiu cate remedii alternative am incercat si eu atunci, dar degeaba.
A, si inca ceva, eu nu zic ca trebuie sarit la orice afectiune cu medicamente, dar cand e nevoie, da, pentru asa ceva au fost inventate.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
Hei, ce frumos a fost in parc 
Ne-am benoclat la targ, era miere naturala cu tot felul de chestii in ea, urda, cas, pastrame, turta dulce, oale, strachini, ulcele, vase romane, hainute populare, dragut pe-acolo. Muzica populara si geamparale 
Am baut must, am papat kurtos kolac 
si sucuri naturale de portocale la copii.
Vremea a fost super, cand am plecat de-acasa abia se ridica ceata
si am luat si gecute la noi si am ajuns acolo si am trecut la tricouri ![]()
tare fain! Dorm ai mei neintorsi acum!
Luny, vreau si eu la arab acolo la magazin 
Adriuta, sanatate multa lui Adrian! 
Nico, si eu am patit-o rau cu intarcatul, aveam lapte garla si Stef nu mai vroia sa pape
, inchipuie-ti cum erau sanii mei!!! ca Luny m-am chinuit 2 saptamani, dar a trecut!
lyvy spune:
Bubu, cred ca a fost fain la targ, ce ati cumparat bun???
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Cand ne-am intors de la mare, am venit pe Tranfagarasan, si de acolo am luat sirop de catina, l-am pus la frigider, pana acum nu am mai avut, stiti careva cum se foloseste
, adica in ce dilutie ???? Zau, nu am mai folosit.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii