Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
Citat: | ||
ci
|
Titi, bun venit printului mostenitor!!!! Sa va creasca cu fericire, sanatate, voiosie, noroc si sa va aduca lumina si zambete in casa si suflete!!!! Refacere rapida si sa ajungeti cu bine acasa!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
Diana2007 faza cu usturimea o am si eu si nu putea fimai bine descrisa.
Stau cu sanii goi prin casa si cand merg ma ustura sfarcurile de la curentii de aer.
Mai nou simt ceva ciudat ca atunci cand dadeam cu unghia pe tabla...cand eram scolari.....sper ca stiti la ce ma refer
Folosesc si crema, Lansinoh, care de fapt e o vaselina ....care ma mai linisteste putin........l-am mufat pe Davitutu in fel si chip.....el haleste nu se incurca.....dar cred ca am sa sun si eu sa vina o moasa in vizita sa-mi zica ce gresesc.
Nela la noi e duminica sarbatoare . Pupam pe Ana
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
titi felicitari si numai bucurii cu bebe in brate
uve got mail ai facut-o si pe asta mami...felicitari
Si in plus ofer cate un pupic gras tuturor mamicilor ramase nefelicitate de catre mine.....si le rog sa ma inteleaga.....
Scriu aici si mai am de citit si 217 .......intre timp schimb puiul si ii sterg voma.....mamicile stiu la ce ma refer
Multa fericire si sanatate tuturor
4mykids spune:
Multumim pentru primire ,
Vrem sa felicitam si noi proaspetele mamici, si sa le uram puiutilor bun venit pe lume.
Da, Anamaria sunt nacuti in acceasi zi, noi am fost cam micute...numai 2960kg si 48cm, dar am recuperat destul de rapid , la o luna am avut 4460kg si 56cm ..deci crestem frumos .
Va citesc cu atata drag , si traiesc experientele nasterii cu fiecare in parte aici, emotiile voastre sunt si emotiile mele, pana acum nu am indraznit sa scriu, dar poate faptul ca ma simt atat de aprope de voi...am facut-o intr-un final.Va doresc sa va bucurati fiecare in parte de bucuria nasterii care este intradevar mai putin placuta, merita tot efortul , bucurati-va din plin si savurati momentul primului scancent...
O rugamaminte avem si noi , daca se poate sa fim trecute si noi pe panoul de onoare...Datele noastre sunt Alexandra Isabella, nascuta 40 sapt si 13 zile, 2960kg ,48 cm scor 9.
Va multumim.
Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)
Ellenuta spune:
buna dragele mele,
nu am mai intrat ca nu am avut net .. am suferit tare dar sper sa nu se mai intample.
noi suntem bine, anna nu plange insa se trezeste des noaptea dupa tzitzi .. stau cu ea atarnata la san, pe eva o neglijez ca asta e .. n-am incotro. in consecinta, face crize de tavaleala, urlete etc .. a si altoit-o pe anna cu o palma in cap .. e tare greu sa ai doi copiii asa de mici .. Doamne sa treaca mai repede lunile, sa creasca si anna si sa ne intelegem altfel ..
lapticul nu e suficient si mai scap cate un bibe, dar sper sa-si revina productia de laptic ..
sper sa fiu mai activa pe aici acum ca am iara net ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
Bun venit pe lume:
EDUARD TOMA
SARAH MARIA
Felicitari mamicilor! Refacere rapida si mult laptic!
Eva
papa bun
THEA22 spune:
iarasi probleme cu laptee insuficient...sunt epuizata si psihic si fizic.Mai are cineva problema mea...prmim cu placere sfaturi!hellpppp!
THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 iarasi probleme cu laptee insuficient...sunt epuizata si psihic si fizic.Mai are cineva problema mea...prmim cu placere sfaturi!hellpppp! THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru |
N-am nici eu laptic destul. Noi mai completam cu formula la biberon. Mi-am luat ceai de anason si fenicul pt stimularea lactatiei. Acum nu ma pot pronunta...abia am baut o cana...dar vedem..
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu0308
N-am nici eu laptic destul. Noi mai completam cu formula la biberon. Mi-am luat ceai de anason si fenicul pt stimularea lactatiei. Acum nu ma pot pronunta...abia am baut o cana...dar vedem.. Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09 Poze cu noi |
off .. cat va inteleg. eu ma incapatanez sa nu-i dau formula ziua .. noaptea ii fac completare 60 ml. ziua stau cu ea atarnata la san, beau 2 l de ceai anasaon/chimen pe zi, iau galafor si nutrinatal (o Zi primul, o zi celalalt) .. mai mult de atat nu pot face .. daca nu e si nu e sa fie suficient, atunic bag si formula pe zi .. asta e.
la eva am avut suficient 10 luni .. acum sa vedem ..
Eva
papa bun
lutoniana spune:
Ellenuta va salut cu placere si va inteleg perfect draga doamna cum e cu netul...noi suntem cu nervii la marginea prapastiei...nu numai pt forum ...si si pentru contul de la banca, pentru orice info de care avem nevoie aici...sunt multe cu care ne incurca dar ce sa facem ? macar ne-au spus de la bun inceput ca dureaza 20 de zile pana ne fac instalarea si am acceptat. Acum stam si ne roadem unghiile.
Despre Eva imi pare rau ca a carpit-o pe pitica dar nu cred ca e asa grav...isi simte teritoriul invadat....dar se va obisnui si vor ajunge sa-si imparta ciocolata si pufuletii mai tarziu...asa cum fac toti fratiorii....(nu e cazul meu ca pe mine ma batea frate miu de-mi suna apa in cap....si-mi lua orice portie de dulciuri)
Thea stiu ca pare banal..dar mie mi-au zis ca pe perioada alaptarii trebuie sa bem un pahar mare de apa la fiecare ora. Mie nu rea imi iese si ma si suspectez ca nu am valuri de lapte dar mergem in continuare ...nu ne lasam.
Davidutul meu nu a luat senzational in greutate dar e pe plus
Noaptea ud si cearsaful ..si ziua imi mai curge ...pe jos ceva laptic...dar sunt anumite momente cand imi simt ambii sani goi si tristi...sper sa ma insel.
Si nu stiu cum fac alti copilasi...ca zicea Adi ca trebuie sa fie multumit dupa ce mananca si relaxat....ca la mine nu e cazul...ar roade si piciorul de la masa daca s-ar putea. Daca il ia tati in brate ii suge mainile si tricoul
Refuz sa cred ca-l tin flamand...la cat baloteaza cat sta la san....cu ce pofta si cu ce lacomie.....
Inca sunt optimista in privinta aceasta.
Nu te lasa si vezi ce schimbari mai apar de la zi la zi.
cristina ana ma tot tin sa te intreb daca in excursia de la munte si-a cunoscut Irina nepotica dragutica si frumusica ?
Si eu as manca si usa de la frigider nu numai frigiderul dar eu sunt cu mult mai trista ca mie nu are cine sa-mi faca mancare....si mai bagam eu sau Adi cand putem cate ceva....dar slabuta miscarea....suntem mai mult flamanzi ....