Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

M-ai distrat ca la poza cu taticul te-ai pierdut si n-ai mai pus comentariu despre Ana, ci despre "ochii lui"

Hihi, nici nu mi-am dat sema, dar asa e.
Multumim frumos de aprecierile la adresa noastra, o dulceata de fata, ca de obicei.
Cum te mai simti azi? Ce mai zice Alexutu?

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

nela voi aveti ceva prieteni acolo sau sunteti singuri singurei ? nu ma refer la romani neaparat....
Asta ma amuza ca ne zicea cineva inainte sa nasc sa fiu extrem de atenta la vizite, sa se spele lumea pe maini, sa le fac programari sa nu vina toti de-o data etc.....
Iar eu cu Adi lesinam de ras ca oricum nu are cine sa vina la noi ...pe cine sa programam ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Buna fetelor!
Si eu am "crescut" tot pe DC! Nu sunt o mamica in devenire, sunt o mamica ce are deja 2 flacai (unu de 3 si unu de 1 an).
Pe scurt, daca ati auzit de patutul de la Graco Contour Electra Deluxe care e vreo 10 milioane la magazin cu toate accesoriile posibile, am postat un mesaj la publicitate ca sa-l dau doar cu 3 mil, asta in caz ca auziti pe cineva ca are nevoie sau nu aveti timp sa va uitati la sectiunea aceea!

Sarcini usoare si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza (sa zicem...)

ce "dicstractie" de dimineata pe aici, ce-mi place...
Kinga bine ai revenit! esti o norocoasa, cu un copil asa cuminte..

Emy, Raluca, la fel am facut si noi, cum plangea, cum hop si noi langa ea si o luam in brate..mai ales ca era si soacra-mea la noi, si erau mai multe "brate" disponibile....va inchipuiti ca acum daca o lasam jos nu sta mai mult de un minut-2, si incepe sa chitaie..asa ca o iau si o pun pe picioarele mele, si profit sa intru pe forum treaba nu pot face decat cand doarme....sau am mai luat-o si eu in bucatarie in cosulet, de ma intreba sotzul daca incep deja s-o invat sa gateasca si i-am zis ca nu, ca la cat e de frumoasa, nu o dau decat la milionar, sa aiba bucatar si menajere

Nela, chiar ca ti-ai revenit bine, sa stii ca nu se vad cele 65 de kg, eu am 66 acum dar mi se pare ca tu arati muuult mai bine la mine a cam stagnat scaderea in greutate dupa vreo 3-4 sapt, cred ca s-a obisnuit deja organismul cu consumul de calorii....asa ca astept si eu controlul de la gine sa-mi dea verde sa fac putina miscare....
iar cosmonauta e minunata!
noi cand am mai avut de plecat pt perioade mai lungi de acasa am luat biberon la noi....o data insa s-a inatmplat sa nu-i ajunga ce reusisem eu sa mulg, asa ca am alaptat-o in masina, intr-o parcare....am noroc ca ea nu suge mult, asa ca am scapat repede....nu stiu insa daca voi fi in stare sa scot tzitzi peste tot, io-s mai pudica de felul meu (daca va zic ca de aia am ales si gine femeie, o sa ziceti ca-s nebuna ..bine, pan la urma tot m=am cracit si la vreo 2 medici care au fost de garda la spital in noaptea nasterii, dar mai aveam de ales??)

hai sa scriu si eu mesaje mai scurte, poate ajung si eu la 1500 mai repede

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

bunå dimineata!!

am reusit sa mai intru si eu..vå multumesc pt felicitari si aprecierile la adresa grasunului meu..

vreau sa felicit si noile måmici uve si titi..så aveti bebei sånåtosi si sa va aducå muuulte bucurii..

uve bun venit acaså..

nela am vazut pozici cu mica ta cosmonautå..ce a crescut..ptui ptui..si voi aratati taare relaxati..si tu din postarile tale te-ai tinut tare pe pozitii.. optimistå..place la mine

raluk mami te imbratisez cu drag..så stii ca imi place cum te astepti tu sa vinå vremuri grele ..dar numai in felul asta vei trece ff usor peste perioada de acomodare ca de fapt nu e asa de greu..noi suntem mai stresate.(la inceput copilul dormea linistit si eu imi rodeam unghiile pe langa el...nu stiu nici acu de ce) ..acu vb luciei nu mai sunt asa stresata nu mai sar din dus cu spuma pe mine cum aud un scancet...sunt mai relaxatå si totul decurge foarte fain..

bine ,acum in momentul de fata poate juca un rol important faptul ca am redevenit femeie ..stiti voi(m-a incårcat cu rabdare, cu inca si mai mult optimism si nici vb de depresie)acumm parca totul functioneaza parca sunt mami de nu stiu cat timp...acum imi dau seama cat de mult conteaza sa fii tare , pe pozitii sa nu te ia prin suprindere vreo tråire ,vreun gand rau..

Eu am si un sot care nu må laså så cad..cum ''miroase'' a nasolealå cum må laså sa imi revin inainte de a claca..si ii multumesc pt asta..

acum am un bondoc mic in brate care a påpat bine si doarme ca un bondar(nu stiu cum dorm aia dar..må rog)..in curand iesim la plimbare cu toate ca e un frigut dar ne imbracam bine si då-i bataie..

dana normal ca fata ta e vedetå..så vezi tu ce moment isi alege ea sa aparå pe covorul rosu

liliac tare imi pare rau ca tb sa treci prin momentele alea cu andra..imi imaginez ce e in sufletul tau in acele momente..sper ca sa fi fost ceva trecator..vå pup

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Andre, mie la penultimul control mi-a zis ca bebe are 3.200 kg, apoi pe urmatorul, peste o sapt, l-am facut in spital, cu alt ecograf, si arata 3.500 kg....dar dr mi-a zis ca "din ochi" ea zice ca are 3.300, nu cat arata ecograful....si Ebru s-a nascut cu 3.350 kg....asta ca sa vezi cat difera datele de la un ecograf la altul, plus marja de eroare, plus, plus, etc....si chiar daca nu ar fi eroare, atata timp cat e inca in limite, e totul ok, ai vazut cati bebici mai micutzi s-au nascut pe aici si ce bine au recuperat

Kiki, yuppii, ce bine ca esti ok!! nici nu-mipot inchipui cum e cu gemeni, dar nu=i asa ca e si de doua ori mai frumos??

Luci, dar nu-ti ajunge cat te doare spatele, de ce vroiai sa aiba Gogo 5 kg?? iti zic eu ca nu e "a walk in the park" sa ai bebe mai grasunel, eu deja incep sa simt, cat am scapat de dureri de mijloc in sarcina, recuperez acum la greu

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

dau decat la milionar, sa aiba bucatar si menajere

E musai milionar? cå bucatar si menajerå se rezolvå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

nu e nimeni sa se bage la capitol nou??
la mine e soacra-mea iar, face de mancare, Ebru doarme ca o "bondarita" , iar eu ma lafai pe net

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Andre, mie la penultimul control mi-a zis ca bebe are 3.200 kg, apoi pe urmatorul, peste o sapt, l-am facut in spital, cu alt ecograf, si arata 3.500 kg....dar dr mi-a zis ca "din ochi" ea zice ca are 3.300, nu cat arata ecograful....si Ebru s-a nascut cu 3.350 kg....asta ca sa vezi cat difera datele de la un ecograf la altul, plus marja de eroare, plus, plus, etc....si chiar daca nu ar fi eroare, atata timp cat e inca in limite, e totul ok, ai vazut cati bebici mai micutzi s-au nascut pe aici si ce bine au recuperat
Esti o scumpa, multumesc.Pe mine nu greutatea m-a speriat, adica nu numai, ci faptul ca pana acum crestea constant, iar acum a pus foarte putin, de asta mi-e teama, ca ceva nu i-o fi bine acolo. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello!

Ma bag la facut capitol!

raluk16

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput