Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

..... acu' sper sa si doarma un pic.

mai am si eu dorinte ca asta dar nu mi se realizeaza mereu

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mie-mi zici...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
intram cumva intr-o dulce si minunata rutina....care imi face foarte bine.

Ma bucur din suflet.

Raluca, multumim de aprecieri cu pozicile. Sunt un pic mai relaxata, intr-avedar, cand iesim afara din casa si se vede.
Si eu vreau sa ma duc la bazin, dar ma gandesc ca dupa controlul la gine ce l-am programat la sfarsit de octombrie o sa se poata. Daca o mai fi apa in piscina pana atunci si soare, sa ma pot balaci afara.

Azi e o vreme uratica rau (vorba maica-mii: sa nu scoti nici cainele afara din casa), ploua )bureaza de fapt) si parca s-a mai si racorit un pic. E frumos cand e soare, ca toata marea e albastra verzuie, da' si cand se pun ploi, totul e de un cenusiu cat vezi cu ochii de iti vine rau si alta nu!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

'Neata fetele si multumim Luto de !

I'm back!

Multumesc din suflet tuturor fetelor care au facut galerie si care m-au sustinut si felicitat, nu o sa nominalizez ca ati fost foarte multe si nu vreau sa omit pe cineva (de la memoria de gravida am trecut la memoria de mamica nedormita)
Ati fost grozave si va pe toate.
Un buchet de imens pentru cele doua mesagere ale mele, Raluk si Ellenuta

Victoras vreau sa zic ca este un ingeras scump, a inceput sa zambeasca in somn si cand ne aude ca ii vorbim.
Sunt lesinata dupa el!!

O sa va mai povestesc eu pe indelete, acum nici nu stiu cu ce sa incep, atat de multe s-au intamplat.

O sa va pun poze, dar trebuie intai sa-mi creez un cont pe un site, o sa pun la semnatura.

Va las ca azi vin nasii sa ne vada minunea, abia astept sa mai povestim!

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
Azi l-am intrebat pe Adi daca o punem de-o Sarah mica imediat sau mai stam ..ca sa stiu naibii ce fac cu anticonceptionalele....
S-a uitat ciudat la mine si cred ca nu a inteles nimic.
Noi ar trebui sa bagam carbuni...ca suntem de-o anumita etate vorba lu' Miha74

Sa revenim: deci cand o punem de o Sarah mica, luto? Care sunt planurile? Nu de alta, dar noi doua suntem cam de o aceeasi etate, ca sa zic asa...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

kinga bine ai venit acasa si succes ca mamica...abia astept sa vad tu cu ce te lauzi
Si nu uita de pozici ca mamaitzele curioase deja isi freaca palmele sa vada alt bebeloi minunat si sanatos si frumos.

Atata ne bucuram cand vine o fata dupa nastere de parca zici ca ne-am intors de la lupta cea mare....victorioase desigur
Mi-a ramas in minte un post a lui Biaz in care ne spunea ceva de genul ca sa nu ne stresam de vergeturi si kg...ca fiecare erou e mandru de urmele capatate la razboi....cele care i-au adus victoria....copilul in brate, in cazul nostru....
Foarte frumos.....

Eu inca nu am ajuns asa bine psihic ca sa ma mandresc cu vergeturile de pe partea stanga dar mai incerc si imi lucrez zilnic subconstientul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ieri a fost o liniste pe aici si nu stiam cum de s-au scris atatea pagini de dimineata. Vad ca vinovata e lutoniana care nu a avut net cateva zile si e la recuperat. Luto, zici ca e circ la voi in casa. Stai sa vezi ce circ o sa fie cand o sa fie si Sarah.
Mie mi se pare ca trece timpul foarte repede, astazi facem 1 luna si a fost mult mai usor decat cu primul pt ca nu e asa de plangacios. Se pare ca am lapte destul pt ca deja are 5 kg.
Mary, tu spuneai ca la tine diferenta e ok dar la mine nu e asa desi vad ca si cei mari au varste apropiate. Cand mi-e lumea mai draga ca l-am linistit pe cel mic merge la el in camera si mi-l trezeste.
Ralucapauna, cu ce-i cureti limba, il dai cumva cu glicerina boraxata?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
Azi l-am intrebat pe Adi daca o punem de-o Sarah mica imediat sau mai stam ..ca sa stiu naibii ce fac cu anticonceptionalele....
S-a uitat ciudat la mine si cred ca nu a inteles nimic.
Noi ar trebui sa bagam carbuni...ca suntem de-o anumita etate vorba lu' Miha74

Sa revenim: deci cand o punem de o Sarah mica, luto? Care sunt planurile? Nu de alta, dar noi doua suntem cam de o aceeasi etate, ca sa zic asa...

Nela, mamica Anei

pai eu m-as baga repede numai ca nu stiu cum sa fac rost de bani de o cezariana aici ca e cam scumpa ...sau sa merg sa nasc in Romania...astea sunt apasarile mele. Ca eu natural nu mai nasc inca o data, am zis....am zis
Voi ce planuri aveti ?
Oricum trebuie sa facem un sincron ca la carte ca zicea si ralu mai demult ca la al doilea copil vrea sa fim tot impreuna la odisee....cu toate ca nu stiu ce am mai putea discuta ca vom fi maestre pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Raluca nu prea ma vad prestand tzitzi in public Dar cred ca se va ajunge si acolo
Si nici eu nu o pot lasa sa urle si cred ca deja am invatat-o in brate caci cum o iau in brate cum se linisteste!

Diamar eu ii curat gurita cu glicerina cu stamicin sau nistatin. Asa mi-a spus pediatrul.

Eva

Mergi la inceput

daaaa diamar ai perfecta dreptate/....cine stie cand mai pup eu liniste si calculator....acum trebuie sa tin piept la doi masculi ...dar ce mult imi place

Felicitari pt grasunelul de 5 kile....si eu speram sa aiba David atat cand am fost la cantarit dar nu a fost sa fie...recupereaza el mai tarziu.
Duminica minunata la circ ...daca zici ca asa e cu 2 copilasi.....
Mie inca mi se pare o feerie ce povestiti voi cele cu 2 puiuti acasa....ii si vad alergand toata casa si cu jucarele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:

ba eu i-am dat sa pape si am plecat la plimbare.....si dupa 2 ore nu mai stiam cum sa alerg cu carutul acasa ca urla de foame de mai avea un pic si lesina .....

Asa imi imaginez si eu ca se va intampla daca iesim in parc. Si nu am niciunul asa aproape de casa!
Macar stiu ca a mea daca adoarme, o ora sta linistita!

Eva

Mergi la inceput