Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

De exemplu eu intr-o seara am primit permisie de la cei 2 baieti ai mei sa merg sa fac o baie dinaceea calda, lungaaa...minunata.
Spre final am inceput si eu sa mi-o aranjez pe aia mica...din dorinta de a ma ingriji putin, de a fi si a deveni iar femeie....
Si dai si lupta....cu picioarele pe cada (precizez ca mult mai usor decat cu burta).....si aud niste tipete de copil la un moment dat.....am luat slapii si asa am ajuns in sufragerie unde Adi a ramas cu gura cascata si ii spune lu' fisu: "uite, mami e deja gata de facut prostii...."
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Imi imaginez scena!

Apropo de plans, eu nu pot s-o las sa planga. Nu stiu, cand o vad ca ramane fara voce, mi se rupe sufletul. Dupa baie cand trebuie sa dam cu creme, siropuri, sa curatam nasucul, limbutza etc se pune pe plans si nu stiu cum sa fac sa termin mai repede s-o mufez.
Tot din carti, cica ar fi bine(!?!?) sa ma lasi copilu' sa planga. Ma rog, de mine nu s-a prins teoria asta.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Neatza!

Legat de iesitul pe afara fara fetita, ma pot lauda ca am lasat fetita cu mami meu si am fugit cate o ora sa beau o cafea la o terasa.
Insa sa ies cu fetita nu am indraznit. La fel am temeri ca o apuca mancatul pe afara, ca nu ii convine ceva si incepe urlatul, ca nu o imbrac adecvat... Pana acum nu a iesit decat in curtea casei.

Eva

ba eu i-am dat sa pape si am plecat la plimbare.....si dupa 2 ore nu mai stiam cum sa alerg cu carutul acasa ca urla de foame de mai avea un pic si lesina .....

Nu prestati scos tzitzi in public?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Neatza!

Legat de iesitul pe afara fara fetita, ma pot lauda ca am lasat fetita cu mami meu si am fugit cate o ora sa beau o cafea la o terasa.
Insa sa ies cu fetita nu am indraznit. La fel am temeri ca o apuca mancatul pe afara, ca nu ii convine ceva si incepe urlatul, ca nu o imbrac adecvat... Pana acum nu a iesit decat in curtea casei.

Eva

ba eu i-am dat sa pape si am plecat la plimbare.....si dupa 2 ore nu mai stiam cum sa alerg cu carutul acasa ca urla de foame de mai avea un pic si lesina .....

Nu prestati scos tzitzi in public?

Baby

de Natalia (03.09.09)

nu inca....abia ma car pe mine ....dupa ce voi reusi sa ma coordonez trec la nivelul superior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata. Cuplul asta de care zic a fost mai mereu asa, nitzel mai egoist. Ei considera ca daca ei doi sunt obositi, si aia mica va fi, etc. Stau si foarte bine financiar, so...

Deci si tu ai "liber" serile? Tare de tot, deci se poate.

31+ Chiara Ada

E bine sa fii din cand in cand un pic mai egoist, ma bucur pentru cei carora le iese faza, sincer. Nu zice nimeni sa nu te respecti un pic, sa iti revii din oboseala, in sensul unui weekend mai prelungit la un munte, mare, dar o vacanta in toata regula de 3 saptamani nu cred ca as face, indiferent cat de bine financiar si cat de epuizati am fi, la 2 luni dupa nastere. Dar admir sincer cuplurile care o fac.

Eu o sa imi revin doar la bunele obiceiuri de dinainte de sarcina, adica sambata e ziua mea, cel putin dimineata, in care imi pun o masca, ma epilez, toate cele pentru sufletelul meu.
Cum zicea si luto, conteaza sprijinul partenerului sau al familiei care te ajuta.

Intre timp am facut baita Anei si i-am dat si mancarica, acu' sper sa si doarma un pic.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:

Si la noi la fel, nu mai stiam pe unde sa mai scurtam drumul spre casa...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
nu inca....abia ma car pe mine ....dupa ce voi reusi sa ma coordonez trec la nivelul superior

luto, apropo, tu cum te mai simti? Ca ultima data aveai ceva dureri mari, vad ca tot asa e, din cate zici tu.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

dana oare in ce ape se mai scalda ?
e fain si duminica sa nasti.....in zi de sarbatoare

Neata, neata!!

am fost si noi putin plecati si acum savuram discutiile voastre; nu, nici o sansa sa nasc eu! fata mea vrea invitatie speciala, covor rosu,petale de trandafiri, blitzuri..vrea sa agite tot neamul..apropo, au inceput sa sune rude mai indepartate, ceva de genul "am crezut ca sunteti suparati pe noi/ sau: am crezut ca ati uitat de noi"...da, da!

Bun venit acasa Uve!!!

Tinem pumnii Moni!!! sa fie bine!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

..... acu' sper sa si doarma un pic.

mai am si eu dorinte ca asta dar nu mi se realizeaza mereu

Mergi la inceput

Dar unde-s gravidutele noastre: Dana, Raluk, Liliana, suede, pazza, iulia? S-or fi pus sa nasca, oare? Faina zi sa nasti duminica.

Liliana, cum mai e Andra? Mi s-a rupt sufletul cand am citit ca ti-a dat ieri batai de cap mai mari pe seara, draga de tine. Sper sa isi revina, a avut si ea un moment mai blue, ca sa zic asa.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

nela multam de intrebare nSpre bine. Nu am mai iesit din casa ca eram terminata dupa aceea...cu scurgeri abundente si altele. Spatele parca mi-a mai trecut...incerc sa mananc mai mult....ma pun eu cumva pe picioare. Important e ca m-am "asezat" cat de cat psihic ....
Si cred ca a contat enorm obisnuinta cu David...incepem sa ne cunoastem, eu nu ma sperii si nu ma mai agit ca o nebuna....intram cumva intr-o dulce si minunata rutina....care imi face foarte bine.

dana te cred si eu ca te suspectau neamurile...sa nasti si sa nu le spui

Mergi la inceput