Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 20
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Asa ca aduna bunicii intr-o casa si ei doi pleaca fara bebe. |
Servus si de la noi, fetele!

Ce sueta faina in dimineata asta, imi place atmosfera!
Mie faza cu adunatul bunicilor intr-o casa mi-ar da emotii mari... poate numa' daca vreau sa intre in peisaj selectia naturala a speciilor, care pe care.
Faza cu regasirea dupa 2 luni de viata a bebelului, ca si cuplu... cand ai botul de om cu tine de-acuma...mie nu mi-ar surade. Nici n-as putea sa ma relaxez, ce sa mai zic sa ma distrez stiind-o pe Ana de doua luni in grija alor nostri. Nu ca n-ar fi responsabili, dar e mult prea mica pentru asta, zic eu.
Daca ma gandesc bine, sotul si Ana imi "dau liber" cateva ore pe seara, o ia el in primire pe Ana, sa fac ce vrea "muschiul" meu in timpul ala. Iar muschiul meu vrea sa doarma, de cele mai multe ori.

Recuperez si revin.
Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
dana oare in ce ape se mai scalda ? ![]()
![]()
e fain si duminica sa nasti.....in zi de sarbatoare 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
4mykids spune:
Buna dimineata va spunem si noi,
Suntem si noi matinale ca de obicei....dupa o noapte in care Isabella sa trezit la 4 dimineata(am trezit-o!!)imi pocneau sanii, dar aseara a fost cam agitata,nu a inchis un ochi de la ora 16...dar Infacolul si-a spus cuvantul intr-un final.
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care da raita nonstop pe langa frigider....hmmm, parca la primul copil nu a fost asa de rau....
Sper sa scapam curand de poftele astea.
Bafta Moni_Iulia ,la control sa ai vestile pe care ti le doresti!!
Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui NelaMFaza cu regasirea dupa 2 luni de viata a bebelului, ca si cuplu... cand ai botul de om cu tine de-acuma...mie nu mi-ar surade. Nici n-as putea sa ma relaxez, ce sa mai zic sa ma distrez stiind-o pe Ana de doua luni in grija alor nostri. Nu ca n-ar fi responsabili, dar e mult prea mica pentru asta, zic eu. Daca ma gandesc bine, sotul si Ana imi "dau liber" cateva ore pe seara, o ia el in primire pe Ana, sa fac ce vrea "muschiul" meu in timpul ala. Iar muschiul meu vrea sa doarma, de cele mai multe ori. ![]() ![]() |
31+
Chiara Ada
4mykids spune:
Lutoniana,
multumesc de primire, referitor la experiente , daca sfatul meu poate ajuta...cu cea mai mare placere..
Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)
lutoniana spune:
Andre eu zic sa nu-ti pierzi speranta
pentru moment ![]()
Dar ca sa fiu serioasa totusi...cred ca depinde enorm de partener ca sa poti respira si tu.
De exemplu eu intr-o seara am primit permisie de la cei 2 baieti ai mei sa merg sa fac o baie dinaceea calda, lungaaa...minunata.
Spre final am inceput si eu sa mi-o aranjez pe aia mica...din dorinta de a ma ingriji putin, de a fi si a deveni iar femeie....
Si dai si lupta....cu picioarele pe cada (precizez ca mult mai usor decat cu burta).....si aud niste tipete de copil la un moment dat.....am luat slapii si asa am ajuns in sufragerie unde Adi a ramas cu gura cascata si ii spune lu' fisu: "uite, mami e deja gata de facut prostii...."
Asa ca nu e tocmai usor,...dar intamplarea noastra era mai pe la inceputuri...acum nu mai lesin de teama daca il aud ca tipa....
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Andre eu zic sa nu-ti pierzi speranta pentru moment |

Pai tu erai deja cu gandul la surioara lui Gogo. Sincer, cred ca depinde de partener, dar in cazul meu nu contez pe el mult, din multe motive. Mama mea va fi langa mine si oricum, aveam o doza maaaare de egoism pentru placerile mele inainte de sarcina. Vedem dupa daca mi-am pastrat-o. Nu cred oricum ca fetita mea poate fi fericita langa o mama care pica mereu de oboseala, asa ca am un feeling ca voi conta macar pe o ora pe zi pentru mine, indiferent cat va urla. Dar asta e teorie.
31+
Chiara Ada
Emy10 spune:
Neatza!
Legat de iesitul pe afara fara fetita, ma pot lauda ca am lasat fetita cu mami meu si am fugit cate o ora sa beau o cafea la o terasa.
Insa sa ies cu fetita nu am indraznit. La fel am temeri ca o apuca mancatul pe afara, ca nu ii convine ceva si incepe urlatul, ca nu o imbrac adecvat... Pana acum nu a iesit decat in curtea casei.
Eva
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Neatza! Legat de iesitul pe afara fara fetita, ma pot lauda ca am lasat fetita cu mami meu si am fugit cate o ora sa beau o cafea la o terasa. Insa sa ies cu fetita nu am indraznit. La fel am temeri ca o apuca mancatul pe afara, ca nu ii convine ceva si incepe urlatul, ca nu o imbrac adecvat... Pana acum nu a iesit decat in curtea casei. Eva |
ba eu i-am dat sa pape si am plecat la plimbare.....si dupa 2 ore nu mai stiam cum sa alerg cu carutul acasa ca urla de foame de mai avea un pic si lesina .....