Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana...deci e valabila faza ca nu scapi de una si dai de alta....![]() ![]() ![]() |

iar cand povestesc despre asta cuiva, mamei, ginecologului, raspunsul invariabil si extrem de linistitor este "ihim". Nu stiu cum e sa ai copil si nici de ce am stat pana la etatea asta sa aflu. Am in fata insa 2 cupluri cu bebei proaspeti, intr-unul mami si tati pleaca in concediu cate 3 saptamani "sa se regaseasca in cuplu", iar in celalalt bebelina in cosulet, mami seara are 2 ore libere de bere si inca una de aerobic, iar copila are doar 2 luni. Tind sa mai cred ca se poate.
31+
Chiara Ada
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, mamici, ce simpatice sunteti cu orele la care postati. Se vede ca dormiti cu tzaraita, dar trebuie sa fie tare tare frumos. Va invidiez mult si astept sa am aceleasi probleme. Raluca, stii ca si eu ma intrebam cum face o femeie treburile casei cu un bebelus agatat la tzitzi. Noi va trebui sa facem multe acte cand se nasta Chiara, cum voi merge agatata cu ea de tzitzi la Primarie, la Timisoara la consulat? Mooaaama ca va fi un alt registru de ganduri. Va pup pe toate. 31+ Chiara Ada |
Treburi casnice nu prestez deocamdata.
O sa fie fun
Pe sarcina aveam stresul cu hemoragiile..si-mi controlam chilotii pe unde apucam..acum sunt cu tzitzi pe afara..e neverending story
Baby
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucapaun
Sunt intr-o forma mai mare decat mi-as dori Baby de Natalia (03.09.09) |
don't tell me
vad in fata ochilor numai mancare

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Pai din cate citesc la voi, cam da. Eu inca am imaginea idilica de dupa nastere. Se naste Chiara sanatoasa, o pun intr-un cosulet roz, trec toate durerile, statul la pat, gandurile negre, dorul de tati si colind lumea cu ea in spinare. ![]() iar cand povestesc despre asta cuiva, mamei, ginecologului, raspunsul invariabil si extrem de linistitor este "ihim". Nu stiu cum e sa ai copil si nici de ce am stat pana la etatea asta sa aflu. Am in fata insa 2 cupluri cu bebei proaspeti, intr-unul mami si tati pleaca in concediu cate 3 saptamani "sa se regaseasca in cuplu", iar in celalalt bebelina in cosulet, mami seara are 2 ore libere de bere si inca una de aerobic, iar copila are doar 2 luni. Tind sa mai cred ca se poate. 31+ Chiara Ada |
...banuiesc ca pt lactatie, nu ?
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lutoniana...banuiesc ca pt lactatie, nu ? |
31+
Chiara Ada
Fragutza spune:
Pai din cate citesc la voi, cam da. Eu inca am imaginea idilica de dupa nastere. Se naste Chiara sanatoasa, o pun intr-un cosulet roz, trec toate durerile, statul la pat, gandurile negre, dorul de tati si colind lumea cu ea in spinare. ![]() iar cand povestesc despre asta cuiva, mamei, ginecologului, raspunsul invariabil si extrem de linistitor este "ihim". Nu stiu cum e sa ai copil si nici de ce am stat pana la etatea asta sa aflu. Am in fata insa 2 cupluri cu bebei proaspeti, intr-unul mami si tati pleaca in concediu cate 3 saptamani "sa se regaseasca in cuplu", iar in celalalt bebelina in cosulet, mami seara are 2 ore libere de bere si inca una de aerobic, iar copila are doar 2 luni. Tind sa mai cred ca se poate. 31+ Chiara Ada |
Asta cu plecatu' 3 saptamani cand alaptezi la cerere este de filme SF. Dc bebe mananca formula, da, ii poate da altcineva, nu-i bai.
Cu plecatu' la aerobic, se poate clar. Eu astept dezlegarea de la medic sa merg un pic la bazin.
Baby
de Natalia (03.09.09)
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ralucapaunAsta cu plecatu' 3 saptamani cand alaptezi la cerere este de filme SF. Dc bebe mananca formula, da, ii poate da altcineva, nu-i bai.Cu plecatu' la aerobic, se poate clar. Eu astept dezlegarea de la medic sa merg un pic la bazin. |
31+
Chiara Ada
lutoniana spune:
Mamica din povestea cu plecatul nu a avut nicio secunda lapte, nu a alaptat. Asa ca aduna bunicii intr-o casa si ei doi pleaca fara bebe. 31+ Chiara Ada |
ioiiii...ca imi si imaginez o scena intre cuscre ....cu caciulita..fara, baia e prea fierbinte sau prea rece.....

citate de genul: "eu pe-al meu l-am crescut...."Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Am plecat la control.
Daca ma opreste acolo dau de stire
.
Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Poze
AMR 2 ZILE
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna dimineata! Am plecat la control. ![]() Daca ma opreste acolo dau de stire |
multa bafta si daca e sa fie nastere usoara !!!!
Yuhuuu...poate prind si eu o nastere in direct ca tare imi mai era pofta

Hai Moni !!!!!!!