Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Voi ce planuri aveti ?
Oricum trebuie sa facem un sincron ca la carte ca zicea si ralu mai demult ca la al doilea copil vrea sa fim tot impreuna la odisee....cu toate ca nu stiu ce am mai putea discuta ca vom fi maestre pana atunci

Noi, daca ne-ajuta dumnezeu si totul e bine, as vrea sa incercam si un fratior, ceva. Sa vedem cum ne descurcam cu Ana. Mi-as dori cat mai repede, dar nu mai repede de 6 luni oricum. Dupa cezariana, nici nu cred ca imi va da medicul voie oricum, probabil la un an doi e recomandat.

Ar fi super sa fim tot impreuna, chit ca am devenim maestre pana atunci! Uitam si o luam de la capat.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

kiki ce må bucur ca totul e bine cu tine si bebicii..ce dor imi e de tine..eu tot imi imaginez cum as fi facut fata cu gemeni..nu cred ca ar fi sta la fel situatia ca acum..te imbratisez

techiloo pe unde mai esti mami?mie tare dor la tine si de povestile cu balenii tai

ce imi place de luto cum a inviorat atmosfera aicii..ahh si cå vb de vremurile pe cand eram gravi..imi e dor sa mai facem o disco ceva..mai tineti minte ce faceam noi seara pe aaci??
dar las ca ne mutåm noi la scutece si så vezi ce seri de pomina vor fi..promit de o sa ni se alåture si mamii de chiara care va avea bebe mic si påpåcios

aida ce mai face foca micå?

azi noapte mi-a dormit bruce super bine(ptui ptui..stiu ca nu va fi mereu asa dar må bucur si eu mitel..pt cå..se poate)..a inceput sa se mai rareasca plånsetele ceea ce må bucurå enorm pt ca pot sa il admir in toatå splendoarea lui are niste ochi

si ca veni vb de kile.. a inceput sa må rupå la sale..6 kile ..vå dati seama nu?

Kilele mele stau pe loc.. si asta de cand am iesit din spital am scåpat de vreo 10 si apoi pauza..aceleasi kile pånå si aceleasi grame adica 59.8..de vreo lunå..nu-i bai ca nu arat nasol..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la 220

Raman logata sa o trec pe 4mykids, sa-i caut intai mesajul in urma.

raluk16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Uve bine ati venit acasa!

Moni am vazut ca ai plecat la doctor,mult succes!

Nela multumesc de intrebare,noi mai avem pana joi 15....

O zi buna tuturor!

38+Mihnea Costin
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

nela voi aveti ceva prieteni acolo sau sunteti singuri singurei ? nu ma refer la romani neaparat....
Asta ma amuza ca ne zicea cineva inainte sa nasc sa fiu extrem de atenta la vizite, sa se spele lumea pe maini, sa le fac programari sa nu vina toti de-o data etc.....
Iar eu cu Adi lesinam de ras ca oricum nu are cine sa vina la noi ...pe cine sa programam ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

luto, chiar ieri, cand v-am zis ca am fost la cafeluta, am trecut cu sotul printr-un adevarat moment de panica. Avem o familie de mexicani care ne sunt dragi, ne-am inteles tare bine cu ei de la inceput (ii stiu din Shanghai, de altfel, ne-am mutat cam in aceeasi perioada in sud). Sunt super de treaba amandoi, painea lui dumnezeu. Si tipul ma tot intreaba cand sa vina in vizita sa o vada pe Ana (si sa imi dea cadoul ce se pare ca mi la-u luat, dar n-au mai apucat sa mi-l dea, de ziua mea si probabil si ceva pentru Ana ), si m-am fofilat tot timpul cu gratie, ca nu consider ca e inca momentul (am balmajit ceva de probleme la stomac la Ana si de bubite). Si bineinteles ca ieri, cum veneam noi agale cu carutul de la cafenea, pe cine vad pe pod: pe sotia prietenului nostru si pe mama ei, cu fetita lor cea mica, de 5 luni. Nu mai stiam pe unde sa ne bagam, mai ca imi venea sa ma intorc inapoi...
Dar a fost ok, tipa e super de treaba, n-a zis absolut nimic. O finuta.

Cu prietenii romani din Shenzhen e stiuta treaba, ca ne cunoastem de mai demult: nu vin neinvitati si eu nu m-am grabit cu invitatiile. Cum se mai mareste Ana, mai vorbim.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput