Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ange imi pare rau ca a cazut Crinul, sa nu doara tare
in gura lui m-as uita degeaba, asta daca m-ar lasa, la noi dureaza aprox o luna sa iasa un dinte, deci ar putea fi la inceput si sa nu se vada nimic
Ma gandesc ca balonarea/partzurile alea urate or fi de la NAN junior, parca am mai auzit, dar noi avem vreo 2 saptamani de cand am trecut exclusiv, nu cred ca apareau efectele asa tarziu acum i-am facut un bib de junior cu miere, am zis ca poate il pacalesc...de unde..nup

Nocom, Giuli in laptele UHT/de vaca de la sursa mai puneti cereale?

Eu i-am luat o cutiuta mica de lapte UHT dorna cu capsuni, evident ca nu l-a baut iar mirosul a ramas in bib vreo 2 saptamani

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Intrebare:sotii vostri reusesc sa adoarma copilul seara??Al meu de 1 an de cand avem gaza cred ca a culcat-o..o data,el zice ca nu poate ca plange copilul,da de fapt n-are rabdare,chef sa stea cu ea pana -si face numarul de invartit si sucit de nshpemii de ori...ce ma deranjeaza e ca nu se ocupa nici de Andy,saracul ma asteapta sa-i citesc poveste in fiecare seara,da pana se hotaraste asta mica sa adoarma,doarme si el

Nu, si nici nu incearca.
Reteta mea de adormit copilul e infailibila, asa ca n-are niciun rost sa experimentam. Vorba aia, "if it ain't broke, don't fix it." DAAAR ii mai cade in sarcina soacrei - care mai nou s-a dat pe brazda, tre sa va povestesc despre asta - si are o metoda proprie. O pune pe Ania la ea in pat si sta pe fotoliu pina adoarme. Nu stiu cit sta pe fotoliu, n-am intrebat. Cert e ca, la un moment dat, adoarme.
Sint cam stresata, pt ca azi iesim. Mergem la film (cu un KFC in deschidere) si sper sa reuseasca s-o adoarma.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Anda

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

Intrebare (cu scuzele de rigoare ca n-am bagat la cap pina acum, din ceea ce, precis, voi ati mai discutat: De la 1 an, lapte de vaca sau (si) formula de continuare? Pros & cons. Multumesc anticipat.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nausica, eu am ales la Alice sa merg tot cu formula. Bineinteles ca i-am dat si lapte de vaca (chiar de la 6 luni i-am pus in papa-piuree de cartof, etc), insa nu ca si masa ei de lapte. Am optat pt formula pt ca e inbunatatit cu fier, vitamine, minerale. Nu i-as da in veci lapte de vaca din curte , am mai scris eu de ce. Insa ii dau UHT fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, dar as vrea sa urez si eu La Multi Ani! tuturor boboceilor ce au implinit deja un anisor dar si celor ce urmeaza sa implineasca...sa fie sanatosi,sa creasca mari ca frumosi sunt deja...si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lume!

inca odata imi cer scuze si imi pare rau ca nu v-am mai scris, dar asa a fost sa fie.
Va urez toate cele bune si va imbratisez pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ANDA sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Ramo sa va bucurati de Zuzi 100 de ani de acum inainte.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va multumesc din tot sufletul pentru urarile voastre calde, aproape am plans cand citeam. E frumos sa ai pui de-un an si ma intreb cum va fi mai tarziu. A venit ca o surpriza si ne-a schimbat viata, ne uitam la ea si ne minunam ca e a noastra, ca e frumoasa, sanatoasa si are personalitate, omuletul nostru drag, miniatura din mijlocul patului.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani Efe!

La multia ani Mambship!

Ange te rog sa iesi din butoi! Crina e bine, tati se va da pe brazda, asa ca pardon, ce mai cauti la butoi?

Cineva parca a mai dat ocol butoiului - cumva tu andy_g? sau n-am citit bine?

Tati a adormit-o pe bebe de ft putine ori, fata plange dupa mine si daca ma duc la baie, chiar daca nu mai vrea titi. Totusi stiu ca in caz de ceva ar putea adormi si cu el... sper!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Hello fetelor,

Scz si de la noi ca nu am mai scris... dar nu prea mai avem timp...

Gargaritza mi-e dor de voi !

Ref lapte... noua ne-a dat voie lapte dulce dupa un an dar doar in combinatii... gris, orez, pandispanuri... la fel si cu albusul de ou...

Alte noutati... ne ies doua masele... una e jumate afara iar cealalta sta sa iasa... ambele sus ...

Ramo sanatate multa si micutei Anda!!! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!!!

si ptr Efe de Ege si ptr. Mambship !

In rest toata bobocimea!!!

Aaa... si astazi... am prins in sfarsit curaj sa mergem fara sa ne tina nimeni

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput