Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)
Raspunsuri - Pagina 8
CD27 spune:
La MULTI ANI ANDUTZA! Sa cresti mare si sanatoasa si sa fii toata viata fericita
La Multi Ani Mambship!
Nu stiu ce-a fost cu Robitza azi noapte, pe la 1 a adormit, noi cred ca am adormit inaintea lui ca il simteam foindu-se intre noi
era vesel n-a pland deloc, se juca, radea, chiar am crezut ca delireaza de la febra, dar nu era asa mare febra, in schimb tragea niste rafale de partzuri aoleuuuuu, rau de tot, cred ca d-aia nu putea sa adoarma
Astazi a avut 37.7 dar nu i-am mai dat nimic, apoi a mai scazut, daca ii creste ii dau iar panadol, dar a facut iarasi o tura de kk moale
Cum imi dau seama daca e de la dintzi sau altceva (gen enterocolita, desi nu vomita)?
Baby-Boy si ange petrecere frumoasa, sa va traiasca puiutii
Mami de Mikul Robert Constantin

sabinel spune:
neata! sunt in urma cu vreo 6 capitole cred, mi-e lene rau sa recuperez acum.
La multi ani picilor care au facut primul anisor de cand n-am mai intrat eu, tot sa fie ceva timp...
La multi ani, Anduta! sa fii sanatoasa!
amaliei i-au iesit 3 premolari, face pasi singurica, insa tot mana mea e baza. eu luna viitoare ma intorc la serviciu si cam atat. incerc sa fiu mai activa pe aici, dar nu prea-mi iese.
pupici!
Sabina si Amalia
lala77 spune:
Buna mamici!
Iar revenim dupa lungi absente. Scuzati!
Anna a facut 1 an. Multumim de urari.

Poze de la party gasiti AICI
Nu prea sunt multe de pozat ca Anna cand vede mancare, ii ocupa tot timpul. De pe tava am ales , in urletele de rigoare ca-i luasem tortul) : un pix, cheile de la masina si un eye liner.
Tai spune ca se face contabila (de la contabila noastra care toata ziua isi face manichiura si vine la serviciu cu masina de la 2 strazi distanta)
. Poate nu.![]()
Anna s-a facut asa o pupacioasa si o lipicioasa!
Merge putin singurica nsa doar cand are ea chef. Daca se grabeste, o ia pe de-a dreptul ,adica in 4 labe ca e mai rapid. Inca mananca de rupe si daca vede pe cineva mancand nu te mai intelegi cu ea. Necazul e ca uneori vede oameni mancand pe strada si eu cum sa-i dau ce mananca aia?
S-o vedeti cum mesteca dimineata fulgi de ovaz si nu poate sa-i de-a gata nicicum. Cerseste pe la noi prin farfurii si o dor falcile de la atata mestecat.![]()
La multi ani, Anda! Sa cresti mare si frumoasa!

La multi ani si tuturor boboceilor pe care n-am apucat sa-i felicit de cand n-am mai intrat!!!!

Bytza, cica se spala fara fluor copii pt ca ei inghit pasta si s-au fascut niste studii in Anglia care ar face fluorul in exces responsabil de cancer anal. A ramas insa in stadiul de studiu nu f bine documentat. Eu o spal cu Nenedent si recunosc ca nici pe Alice n-am curaj s-o spal cu altceva pt ca ea inca nu stie sa scuipe pasta, desi nu cred prea mult in acel studiu. Unele tari de ex, adauga fluor in apa de baut de la robinet.Asa ca...
Angelyna, imi pare rau ca ati cazut din carucior.
Atomic copil mai ai! Lasa, ca trece; mai nasol e ca de acum nu prea poti s-o mai lasi nici acolo.

sa treaca supararea!
Andy, nici sotul meu nu reuseste in veci sa culce copiii. Am incercat o data la Alice cand avea cam 18 luni si m-am trezit cu Alice in bucatarie si tati sforaia sa darame peretii la ea in camera.
Dei no chance. Si n-am mai incercat de atunci ca el si asa nu prea sta pe acasa si pana vine inapoi il uita fetele.![]()
O mai culca pe Anna cand era mica in carucior afara dar asta poate oricine, nu?![]()
Moamaaa, e deja amiaza. Fug sa culc copiii din dotare si revin.
kllemi spune:
hello girls nu pot sa cred lipsesc si eu o zi,ptr, ca ne pregatim de petrecerea de maine, si voi va face-ti de cap..
n-am vazut asa ceva, dupa ce ca sunt in urma, nici astea 2 cap. nu mai am cand sa le recuperez
.......uuuuuuaaaaaa....![]()
babytza spune-mi si mie, cum ai trecut treptat la, laptele jr.???, de fapt cum ai procedat???
.....si apropo.....moooooaaaaammmmaaaa cat doarme!!! ii dai ceva somnifere????.....glumesc desigur......si noi la fel dormim 
![]()
![]()
angelinna imi pare rau ptr pui,.....sa lovit rau?? cum a cazut??? 
sa treaca repede.....oooofffff fir-ar sa fie ca si eu era sa o fac ieri lata, dar cred ca cineva acolo sus ma iubeste..
....nu tot timpul dar.....cateodata ![]()

ANDA DE 300
SA FI SANATOASA, VOIOASA TOATA VIATA TA SI SA ITI ASCULTI PARINTI
Eu sunt foarte
am un pic creierul gol, ca am intrat intr-un colaps de idei, cun sunt foarte agitata ca trebuie sa fac ceva important ma gandesc la multe lucruri deodata si nu fac nimic
....ptr ca nu stiui cu care sa incep, de ex maine avem si oi petrecerea de 1 AN si ruperea turtei si deja sunt varza......asta le descurcam noi cumva ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi babytza spune-mi si mie, cum ai trecut treptat la, laptele jr.???, de fapt cum ai procedat??? .....si apropo.....moooooaaaaammmmaaaa cat doarme!!! ii dai ceva somnifere????.....glumesc desigur......si noi la fel dormim ![]() |
In prima zi am inlocuit o masura de lapte NAN 2 cu cel Junior.(in loc sa pun 6 masuri de nan 2, am pus 5 masuri de nan 2 si 1masura de junior) La toate mesele de laptic din ziua aia am inlocuit cu cate o masura( de fapt noaptea ca noi noaptea bem lapte )
A doua zi am inlocuit doua masuri cu cel nou si tot asa pana am ajuns la inlocuirea totala. La noi a durat 6 zile trecerea, ca David bea maxim 210 ml lapte la o masa.
Cu petrecerea nu iti mai face griji, respira
Petrecere frumoasa maine 

Lala

O dulceata piticuta cu tortul pe fata
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Multumesc pentru suport 
Babytza am sa fac si eu musaca zilele astea
si
am, are un fel al ei de a scoate centurile
Dya
, noi avem maine petrecerea
, aperitiv format din branza, masline, salam, sunca (parca mai era ceva dar nu stiu ce..), friptura de pui/porc si ceva alaturi, tortul si de rontait
CD vezi daca te lasa sa te uiti in gurita lui si sa o pipai..daca nu ar putea insemna ca e de la dintzi
si sa treaca repede
Sabinel bine ai revenit, felicitari pentru progresele Amaliei 
Lala
am mica printesa, e delicioasa in poze iar totrul
. Nu o mai las singura in carut stie cum sa se desfaca de centuri si pica jos…patutul si scaunul de masa sunt singurele solutii
Kllemi bafta cu petrecerea si 

Amaliei. Nu a cazut rau (a cazut pe ciment) nici nu s-a lovit insa eu am stat azi noapte cu frica si am controlat-o de cateva ori…plus ca nici nu a vrut sa doarma in patutul ei…s-a simtit mai bine cu noi
…as aface dupa orice cazatura…zilele trecute a cazut din premergator…normal ca s-a lovit la cap…
O astept pe mama sa vina..termin de calcat si pregatesc lucrurile ei mai intai plus inca ceva pe langa, apoi ale mele, tati si ce am de pus pe tava 
Ma duc sa o adorm
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel neata! sunt in urma cu vreo 6 capitole cred, mi-e lene rau sa recuperez acum. La multi ani picilor care au facut primul anisor de cand n-am mai intrat eu, tot sa fie ceva timp... La multi ani, Anduta! sa fii sanatoasa! amaliei i-au iesit 3 premolari, face pasi singurica, insa tot mana mea e baza. eu luna viitoare ma intorc la serviciu si cam atat. incerc sa fiu mai activa pe aici, dar nu prea-mi iese. pupici! |
Sabinel
Amalia 

Babytza si puii
Valentina
David
Xor spune:
LA MULTI ANI, ANDA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, NOROCOASA SI... SI...SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!

Am citit si eu cate ceva din urma si sper sa ma lase sa si raspund
...
- am cumparat un gel cu arnica si sunatoare de la plafar pentru lovituri si intepaturi de insecte!
- tocmai Mark are fata plina de intepaturi de tzantzar...inclusiv de buza...si cum si lui i se fac bubele maaarrii...i s-a umflat buza si il enerveaza, se trage de ea
...noi folosim si fenistil si crema mai sus mentionata dar tot f greu trec
- Mark a dat cu capul de masina de cusut
..prima lovitura serioasa pentru care a plans rauu...l-am dat cu REPARIL....a avut efect imediat...s-a retras cucuiul si nu a facut vanataie
- de cand il avem pe bebe nu am fost decat la o nunta fara el si..am povestit cum a fost...jalee...deci...nici nu am fost in concedii fara el, nici nu vom merge prea curand..
- tati nu iese nicaieri fara noi dar...nici nu adoarme copilul..ca nu poate
, nici nu-l schimba si raaareee ori il hraneste...de ce?? pt ca are cine![]()
![]()
- Eva..dulce Noah ca intotdeauna (imi era dor de posturile tale...pe mine ma amuza chiar si cand starneai polemica
)
- Nerantula...ce mai faceti?
- Angelyna...capul sus...pe mine ma "incuraja" lumea ca asta-i abia inceputul![]()
- babytza
Si tuturor mamicilor 

kllemi spune:
babytza
multumec
Fetelor, care a-ti taiat motul sau rupt turta, mai dati-mi si mie idei de ce se mai pune pe tava, ca v-am zis, sunt 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nushulica spune:

ANDA!
sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!