Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya eu ca-s patita iti zic sa mai duci 2 probe,dar eu is mai paranoia ca tine acum.Sper sa fie negativ pana la capat.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

ANDA!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Anda!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANDA!!!SA CRESTI MARE SA FII SANATOASA, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE PARINTII TAI!!!Ram sa iti traiasca minunea si sa te bucuri de ea inca 100 de ani de acum inainte!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai tarziu putin, avem

Anda pui de 300 Efe de Ege, sa fiti sanatoase, fericite si numai bine in viata, mamicilor un mare buchet de

Mambship

Lumi felicitari pentru ditzi , nasol faza cu dr..

Carla

Babytza musaca, asa mi-e un dor sa stau si eu linistita sa joc remy…moa’ ce placere

Banu

CD sunteti mai bine azi?

Nusha off si cu loviturile astea, mi se rupe sufletul

Alina eu astept rusii sa ma invadeze, cu tati sunt suparata asa ca se va amana rufele …

Cristina am bagat-o pe Crina la somn de la ora 8….nu se mai putea, maraita, nu statea deloc singurica…as aca nani

Ada surorii tale

Andy.p tati al nostru nu a mai adormit-o pe Crina de hat timp…daca il rog zice scurt ca nu poate…offf barbatii astia , multam de , e tare buna

CosmyB multumesc pentru vot , am mami, printesa si samburelul

Feli si eu am o burta de parca as avea 5luni, las ca o dam noi jos

Dyanira ma bucur ca e bun rezultatul , dar dc mai tre sa il repeti?

Bitza iau pepsi ca sunt capie

pot sa intru in butoi macar putin, sunt nervoasa si imi vine sa plang intruna, ieri puiul meu a cazut din carut…da, de acolo, unde ar trebui sa fie in siguranta dar cu o nastrusnica ca a mea nimic nu mai e safe…a iesit din hamurile carutului si a cazut…nu stiu cum…pt ca normal nu eram langa ea…faceam curatenie in casa iar sor-mea lectiile….

Iar azi ca sa fie ziua si mai frumoasa decat e afara a plecat tati la cumparaturi..stiu ca tre sa plece..dar am o mare gramada de calcat…

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Trimit cate o portie maaaare de musaca pofticioaselor A iesit yuuumiiii Pofta buna Si va mai dau ceva azi , stiti voi de ce

Piciulica al meu a dormit de la 9.30 pana la 7.30 apoi dupa laptic a mai bagat somnic pana la 9.15 Supeeeeer !!!! Si de doua zile am ajuns pe lapte Junior exlusiv ! Am facut trecerea treptat si nu am avut probleme cu burtica
IAr azi dimineata el papa iaurtel si le-a vazut pe fete cu cereale, asa ca a mancat si el niste Cheerios de la nestle MOoama cum rontaia la ele cu pofta

Roxi cum sunteti ? A adormit piciul greu ?

VA pup si va doresc o zi minunata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Babytza da-mi macar reteta de musaca ca azi vreau sa prestez si eu am rama cu o mare
Si azi e o zi buna pt tine nu???

Diana

Mergi la inceput

Angelynna la copoparazitologic cica trebuie dusa proba de 3 ori ca poate nu elimina de fiecare data parazitii.Asa ca sapt viitoare ducem alta proba.
Parca si voi aveati azi petrecerea.Ce meniu aveti?
Pupici Crinutei sa treaca lovitura bine ca nu a patit nimic rau.

Diana

Mergi la inceput

Nu ma pricep eu foarte bine sa scriu retete, dar iti spun cum am facut-o....

Reteta mea de musaca :
Carne tocata de vita + porc ( eu cumpar pulpa si o toc acolo pe loc, ca nu am incredere sa o iau gata tocata, e plina de zgarciuri )
La carnita am pus ceapa verde tocata marunt + sare+piper+vegeta
Se unge tava cu putin ulei.
Am pus un strat de cartofi , carne, apoi iar cartofi si apoi unul de dovlecel. Am acoperit cu apa. Am pus folie de aluminiu.
Bagat la cuptor cam 2 ore , apoi am pus sos de rosii si am mai bagat la cuptor fara folie... Apoi am pus 3 oua batute si am bagat iar la cuptor.
Si am mancat cu smantana pe deasupra.
POFTA BUNA !!

Mergi la inceput

Angelyna nu stiu cum fac copiii astia cu centurile Si eu m-am trezit cu David ca se scurgea din carut, isi desfacuse centurile si se dadea jos el....Numai ca eu am apucat sa il vad si sa il prind la timp. Imi pare tare rau ca a cazut printesa mica
Hai iesi din butoi

Mergi la inceput