Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

eu ce ma fac ca nu mai adoarme cochilu

Mami de Mikul Robert Constantin

Vino pe la mine

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Rox eu stau mai aproape, hai la mine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra avalansa inapoi la tine nu cred ca ti-am zis cat de mult ma bucur ca s-au rezolvat toate, nu se putea altfel, stiu eu sigur Ne-am rugat pentru voi
Maine e ziua cea mai mare: Drum bun si cale batuta scorpiei...

Baby_boy petrecere frumoasa!

Laura draga nici al meu sot nu prea reuseste sa o adoarma pe pitica, cred ca a culcat-o de vreo 2 ori dar atunci nu eram eu, ca daca o auzeam ca plange sigur nu-l mai lasam.. Bine el zice ca el n-are "tzitzi" si de-asta nu poate

Nikole bravo pentru reusita Karinutzei super! Sa o inveti si sa coboare

Ange tot am uitat sa-ti zic ca am votat printesa la concurs

Babymom a nascut cumnata? Pe unde esti?

Anca e o scumpa Carla ce plete are eu i-am ajustat putin parul gazei, ca nasa a taiat tot motul mi-e dor de pletele ei.. Daca o vad si pe Kiki frumoasa cu carliontii ei mor de necaz...

CD mai mai ce baietel ai

Feli care burta? ce piele? dar cine pune reflectoarele pe tine cand intinzi rufe?? unde le intinzi? ai spectatori? Ia stinge tu luminile!

Lumi noi avem pasta Lacalut baby si periuta aceea degetar, inca nu am luat una serioasa dar Mayei ii palce sa o spal, ii place si pasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo,Anda!Sa fie sanatoasa si sa aiba muuuulte din gandirea ta sanatoasa si din sfaturile tale bune!
Eu recunosc ca in materie de alaptare si de alte probleme am gasit la tine mereu o vorba buna!
Revenind:sa va bucure pe amandoi multi ani de acum inainte si sa gasesti in ea peste cativa ani un interlocutor pe masura!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Cosmy,ia schimba si tu tickerul ala ca de vreo luna tot ar trebui sa ti se (mai) ureze La multi ani!

Al meu reuseste (daca vrea musai sa demonstreze) sa il culce pe David - care oricum doarme 99,99%din cazuri la tzitzi.Dar doar asa, ca sa demonstreze, ca evident ca e mai simplu sa il culc eu.Si de o vreme se culca doar dupa 11 si ceva noaptea-dar macar se trezeste pe la 9-10 dimineata (evident cu trezirile pe bajbaitelea pentru tzitzi).

Ada, socoteali de 'intins rufe' ca ale tale fac si eu...desi recunosc un lucru foarte ciudat:de cand am hotarat ca ma intorc pe 1 nov la munca sunt mult mai relaxata si cu chef..dar de atunci nu prea am mai avut unde ca am fost doar in deplasari.

Giulianna, cu doctorita ta si eu ii dau dreptate intr-o oarecare masura.Medicul lui David e un domn la vreo 70 de ani si recunosc cu mana pe inima ca mi-a fost teama ca o sa imi dea sfaturi aiurea si de pe vremea...dar cam asa gandeste si el cu unele lucruri:uitati-va cum arata si nu va mai ganditi ca nu mananca cat altii,mananca putin dar ia in greutate -deci manaca bine si suficient pentru nevoile lui si tot asa...chestii cu care uneori nu sunt de acord,dar imi dau seama apoi ca e mai sanatos ca mod de gandire.
Si chiar si eu imi dau seama cand are si cand nu are febra,deci iti dai seama ca totusi un medic are 'mana' deja formata.
Acum sper sa nu aveti nici o urmare la vaccin si sa fie totul bine!
Sa stii ca si eu sunt genul care sa ceara analize, sa il intepe la juma de an doar sa ma asigur ca are de toate, sa citesc ceva pe forum si sa cer si eu, dar cred ca modul de gandire al unor medici care nu vor sa panicheze aiurea si care totusi au mai vazut cum arata copii sanatosi si copii mai putini sanatosi e mai...sanatos.

Babytza,musaca??!!Vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani Anda !!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!!!
Sa aduci parintilor numai bucurii!! Ramona sa-ti traiasca minunea !!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dsimineata...haideti si

Noi am avut o noapte..de la 3 incolo,numa maraieli si miscari.

LA MULTI ANI ANDA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASARAMO NUMAI BUCURII SA_TI ADUCA PRINTESA

Deci m-am lamurit cu culcatul,al meu nu vrea sa o culce,mai bine sta si butoneaza laptop-ul decat sa culce copilul intr-o seara

Oana,Cosmy

Babytza si mie-mi place sa joc remi..cum a iesit papa??

Roxana la cat s-a culcat ginere-miu??

Giuli vad ca nici tu nu aveai somn.

Alina asa am crezut si eu ca va fi la noi..m-am inselat,din pacate.

Ada surioarei si distractie placuta azi.

Cristina cum stai??Esti pregatita de musafiri?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Laura stai linistita ca si al meu face la fel cu culcatul, cred ca de 2-3 ori l-a culcat pe Andrei
Cristina petrecere frumoasa!!!Ce bunatati ai pregatit?Sa stii ca si Andrei doarme deja de o saptamana doar odata pe zi de la 13-16 cred ca a trecut deja pe programul cu un somn pe zi.Parca e mai ok asa ca la 10 seara doarme deja el care dormea pe la 12 noaptea.
Babytza trimite incoa putina musaca
Noi suntem ok a venit rezultatul de la coproparazitologic si e negativ.Cred ca mai repet odata sapt viitoare deh mama paranoia.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Laura.Si noi tot in frichineli am tinut-o toata noaptea.Banuiesc ca a fost si cam cald ca a lasat al meu caldura deschisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Dau si eu si ca n-am mai dat de mult.
Anda Sa cresti mare,sanatoasa!
300
Andy.p eu de o saptamana nu-l mai adorm pe Lucas la san ci in brate cu muzica.Incepe sotul,care-i da si biberonul...danseaza cu el vreo 3 melodii si apoi intru eu la joc Oricum,Lucas desi ziua vrea numai la tati la somn ma vrea pe mine ceea ce e aiurea pt spatele meu.Te astept la profiterol!Grabeste-te ca mai e putin!
Cosmy noi intindem rufe in fiecare seara,daaar doar sapt asta cand sotu' e acasa intre 2 plecari.Maine pleaca iar pt 3 sapt si bagam rufele la uscator.Cand nu e cu plecari cam 2 ori pe sapt.
Baby boy si eu sunt curioasa ce meniu ai pregatit. Sa ne zici sa-mi fac rau De ce zici ca se spala copiii cu pasta de dinti fara fluor????
Ada surioarei si distractie mare!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput