Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eeei... maine zi mare!

E ziua surioarei mele. Probabil iau tribu' si mergem la tara la parintii prietenului ei.

Asa ca vreau de acum sa-i urez Ramonei sa-i traiasca comoara, sa fie fericita, sanatoasa, bucuroasa si incantatoare, sa aiba o viata lunga, usoara, vesela si frumoasa!

Anda!!!

Si tot maine face Teo 2 ani si 6 luni... pfff, ce baietoi am eu aici!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ce rufe nene...e masina ruginita de la atata spalat A inceput sa scartaie masina fetelor, nu va ganditi la prostii

Roxi am uitat, am vazut si eu puiul tuns Un barbatel frumos

Giuli tu l-ai invatat de acasa : fara febra in deplasari
SI acum serios vorbind , sa nu aveti nicio reactie la vaccin

Cristina noapte buna si distractie maxima maine !!!!!!!!!!!!

cuscra o avalansa de pupicei pentru voi doua

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristina distractie placuta maine

Giuli ma bucur ca n-are nicio reactie puiul...singuri,daa?inseamna ca aveti la rufeeee

Ada nu fi invidiaosa ca nu esti singura...cam asa ma gandesc si eu ca tine

Intrebare:sotii vostri reusesc sa adoarma copilul seara??Al meu de 1 an de cand avem gaza cred ca a culcat-o..o data,el zice ca nu poate ca plange copilul,da de fapt n-are rabdare,chef sa stea cu ea pana -si face numarul de invartit si sucit de nshpemii de ori...ce ma deranjeaza e ca nu se ocupa nici de Andy,saracul ma asteapta sa-i citesc poveste in fiecare seara,da pana se hotaraste asta mica sa adoarma,doarme si el

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si io p-aici am intins-o pe anda, o ora m-am chinuit sa nu-mi faca cocoloase (scuzati alaturarea). Acu o sa ma intind eu. Rufe am uitat sa bag deci n-am ce intinde, plus ca stau la parter deci nema balcon si avem masina cu uscare la cald. Da cred c-o sa matrasesc programu daca asta tre sa faca omu sa capete una alta - sa intinda rufe.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Laura da, al meu reuseste Chiar daca adoarme mai greu pentru ca se joaca, se pupa se giugiulesc mai mult Dar il culca. De obicei cam el il culca dupa ce ii facem baita si eu pregatesc papa si spal/hranesc/culc fata, dar cand e mai obosit sau martait ma ocup eu de soricel
In seara asta el l-a culcat si eu am jucat remi cu fratele meu si cu niste prieteni de-ai lui. M-au rugat sa o invat pe una dintre fete cum se joaca....si dupa 4 jocuri m-au dat afara de la masa ca i-am batut de i-am rupt

Ada sa iti traiasca surioara !!!! O zi frumoasa maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ha-ha, tati al nostru e master mare la adormit copiii...

se intinde frumos langa ei si in 10 min max doarme lemn.
Astia il calaresc, se dau jos, se urca iara, sar, obosesc, se plictisesc si adorm care pe unde.

important e sa intru dupa ce au adormit si ei, ca daca intru inainte ma enervez cosmar

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura si al meu reuseste sa-l adoarma,cam in fiecare seara, il lasa sa isi faca numarul si uneori dureaza destul de mult si adorm amandoi, ii gasesc dormind unul peste altul, alteori cand e obosit (soztul) nu are rabdare si copilul simte si atunci isi face numarul mai cu foc si intru eu in arena, il pun pe picioare si da-i

Ada si tu bifezi lunile?
La multi ani surioarei

Si acum sa ma iau de voi, beyyyy voi i-ati povestit Mikului cum e treaba cu disco si na ca s-a trezit copilul la 11, dar era fresh, l-am adus prin sufragerie, i-am dat lapte...nimic si acum il audc maraind prin pat p-acolo cu tacsu, in curand cred ca trec eu la apart

baby_boy si Robert are un singur somn ziua, udneva intre 11.30-12, daca il las singurel doarme 30-45 min daca ma bag in pat cu el doarme si 3.5 ore si in functie de cat doarme ziua este si culcarea de seara

moaaa ce veselie acolo in dormitor, mi-ati furat copilul cuminte care dormea dus la ora asta o fi din cauza ca n-a iesit azi din causa sau de la dinti...dar vad ca-i vesel

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, Cipri adoarme doar cu mine ca e legat de tzitzi, dar soata se ocupa de Alexa-baie, la pijamale, poveste, nani. Si dimineata tot el o pregateste de gradi cu imbracat, sanvish, dus si la pranz adus de la gradi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu ce ma fac ca nu mai adoarme cochilu

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

La multi ani Mambship !!!!! Sa fi iubita si fericita !!! O zi frumoasa sa ai !!!

La multi ani Anda , Efe !!!!! Sa cresteti mari si frumoase , sanatoase si norocoase !!!!!!! Ramo , Ege sa va traiasca printesele !!!!!!!!

Mergi la inceput