Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)
Raspunsuri - Pagina 10
preety spune:
Tati a adormit-o pe Sorina de "n" ori... cu el doarme excelent... cu mine nici macar nu adoarme... din punctul asta de vedere am fost ok cu statul lui acasa ptr ca dormea si Sorina la pranz ok...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
CosmyB. spune:

La multi ani Anda!!! Ramo sa-ti traiasca printesa!
Azi tati a adormit-o pe pitica
i-a pus muzica si a tinut-o in brate, nu culcata, cu capul pe umarul lui ![]()
Trebuie sa se cam schimbe ceva... ca se pare ca ar putea si el sa o culce seara sau dupa-amiaza sau sa-i dea sa manance, sper numai sa-l tina ![]()
Cuscra salvat reteta
mi-ai facut o poftaaa 

Chamomilla cum o administrati? Cat? Stiu ca e homeopat si ca trebuie individualizat, dar ma bate gandul sa-i dau si eu Mayei seara pentru dintisori.
Ange multi 

pentru Crinuta, bine ca a trecut.. si incearca sa faci pace cu tati 

CosmyB. spune:
AAA si am uitat ca azi petrecem 

Babytza ne-a facut cinste, sper ca a decolat avionul, e departe scorpia, nu? ![]()
![]()
![]()
vdrag spune:
La Multi Ani tuturor puiutilor care implinesc lunile acestea 1 anisor!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Multumesc tuturor mamicilor care ne-au urat La Multi Ani la implinirea primului anisor! Este adevarat ca intru foarte rar si nu am mai scris de foarte mult timp, dar va citesc cand pot si ma minunez de toate progresele facute de toti puiutii odiseei noastre! Va citesc si ma minunez ce diferite sunt sfaturile date de catre doctori privind alimentatia puiutilor in Romania fata de aici in Belgia. Printesa mea creste si este o rasfatata cu o personalitate puternica. Avem 5 dintisori si o maseluta care se chinuieste sa apara, iar dupa ultimul vaccin facut recent nu mai mancam asa cum mancam inainte.Avem ceva tentative de a merge singurica dar inca nu suntem prea sigure cand pasim dar suntem perseverente.Ne jucam, dansam, spunem cateva cuvinte si suntem foarte insistenta cand dorim cate ceva.
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
tzitziri spune:
Intrebare:cand puneti suc de rosii la mancarea (si) pentru pici, il faceti in casa sau si cumparat?
Eu nu fac conservaraie pentru iarna de fel.Si consistenta rosiilor doar date prin robot nu ma satisface pentru paste de ex.Deci cumparati sucul de rosii?
Ange, stiu ca o sa spui ca il faci in casa![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
vdrag spune:
Eu tzitziri, folosesc suc de rosii cumparat,am incercat sa ai cumpar unul de calitate mai buna pentru ea,avand in vedere ca nu folosesc o cantitate foarte mare cand ai gatesc si totul este ok.Important este sa il gusti inainte de a-l folosi si sa fie dulce pentru a da gust bun mancarii.
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
angelynna82 spune:
Seara buna 
Suntem p-aci si am iesit din butoi, ne-a adus tati storcator de fructe
si acum ca si gustare le-am servit fetelor cate un pahar de suc
, delicios iese, precum nectarul
Eram suparata pt ca a cazut pitica…iar eu nu am fost acolo sa impiedic lucrul asta, dar ma bucur ca ea este bine si a scapat fara cucui![]()
Oana ai dreptate
, l-am facut deja, cand ne intalnim sa iti aduc sa vezi cum e
, dar daca nu as fi facut as fi cumparat unul bun
300 am iesit mami din butoi, te
am cu mare drag pe tine si Anda
CD noi mergem pe Nestle Junior, nu are nimic de la el
, temperatura sigur e de la dintisori
Nausica am continuat cu formula, lapte UHT folosesc la micul dejun sau unele mancaruri 
Lapte de vaca nu folosesc deloc
Gargaritza ce ma bucur ca ai revenit pe forum, ce mai faceti voi? Ne era dor
,
am Arianna si mami
Preety felicitari Sorinei pentru maselute si mersul singurica
, moa’ si
am gogosharul si mami, speram sa mai intri p-aci
CosmyB am facut pace cu tati
, multumesc de
icuri si trimitem si noi multi catre voi 
Babytza ti-a plecat scroafa? Daca da iti dau eu o bere 
Vdrag bine ai revenit la noi
, felicitari pentru dintzisori si masea
si va mai uram sa va reveniti cu papa
Azi i-am facut Crinei pentru pranz urmatoarea reteta, sper sa fie si la voi un succes precum a fost si la noi:
Fripturica de pui cu mamaliga si smantana
Aveam un copanel de pui si l-am facut asa: intr-o tava am pus folie de aluminiu, pulpa de pui stropita cu zeama de lamaie, sare, unt pe deasupra si putin lapte, facel folia plic si bagam tava la cuptor pana se face in zeama proprie, apoi am lasat fripturica fara folie putin pentru culoare. A iesit super de super si as continua…intre timp am facut mamaliga care am amestecat-o cu smantana si unt. A mancat puiul meu ciocanelul si toata mamaliga plus ceva de la mine.
Nu mai zic de sor-mea…care de fel nu le are cu (,) carnea 
Va uram pofta mare si va invitam la bere, asa de antrenament pentru maine
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
tzitziri spune:
Ange,bine ca nu a fost o cazatura cu urmari!Ca din pacate nu o sa fim alaturi de ei la toate incidentele de felul asta sau al altora
..ti-am zis ca eu ma gandesc ca in toti anii care vor urma ne vom intoarce la munca si din pacate va trebui sa ne obisnuim sa nu fim mereu langa ei
.
De sucul de rosii vorba reclamei..eram precisa
.
Cu ce ne tratezi maine?![]()
andy.p spune:
Oana si noi tot suc facut in casa...vrei sa-ti trimit cateva sticle?![]()
Ange
Crinutza sa-i treaca buba,ma bucur ca n-ai stat in butoi...maine ne chefuim
Babytza salvat reteta,suna tare yummy,multumim de tratatie,sper ca pana acum soacra e plecata![]()
Roxule cum e Mikul?
Garga ma bucur sa te citesc,sper ca sunteti k![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Laura, stiu ca vreti sa ma complexati![]()
Ange,de ce maine?Sarbatorim in avans?![]()