Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Intrebare (cu scuzele de rigoare ca n-am bagat la cap pina acum, din ceea ce, precis, voi ati mai discutat: De la 1 an, lapte de vaca sau (si) formula de continuare? Pros & cons. Multumesc anticipat.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Noi suntem inca pe formula,da voi incerca parmalat

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Va uram pofta mare si va invitam la bere, asa de antrenament pentru maine

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

M-ai dus in eroare,ma gandeam ca maine eziua cea mare,da nu e,sau maine va sarbatoriti??

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Oana nici vorba

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana maine avem di tati, mancare. beutura si niscaiva de rontaiala

Andy.p

Maine avem petrecerea de turta si de 1 an

Copilul meu doarme dupa o baie, un masaj si lapte cald

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi am intrat pe uht saptamana asta din cauza ca-s eu adormita si tac-su caposeu eram buna bazata ca mai am lapte praf in sertar cutii intregi si seara cand sa=i fac laptele copilului iau cutia ..goala,deschid sertarul niciuna

sun pe tati sa ne ia zice ca nu are cum sa vina acasa ca mai are treaba si nu poate veni cand pocnesc eu din degetesi m-am enervat si i-am pus dorna 3.5%ecologic ca de ala aveam in casa si cu 3 masuri de cereale...a am pus mai mult de 250 adik am trecut de ultima gradatie a sticlei fara sa-mi dau seama

david l-a baut tot!!! la 12 cand i-am dat ultima masa a ras iar 250 si dimineata 300

deci de marti bem uht si bea vreo 7-800/zi adik cele 3 mese de seara noaptea si dimineata

angelyna am salivat cand am citit ce masa copioasa a papat azi crinuta,ii fac si eu lui david ca pe maine am pus la dezghetat o tavita de copanele de 1 e al lui

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina iti uram si noi cu intarziere..probabil deja a fost petrecerea, sper ca te-ai distrat iar Raducu a primit multe cadouri

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Nausica, eu am ales la Alice sa merg tot cu formula. Bineinteles ca i-am dat si lapte de vaca (chiar de la 6 luni i-am pus in papa-piuree de cartof, etc), insa nu ca si masa ei de lapte. Am optat pt formula pt ca e inbunatatit cu fier, vitamine, minerale. Nu i-as da in veci lapte de vaca din curte , am mai scris eu de ce. Insa ii dau UHT fara probleme.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

lalaexista lapte de vaca UHT imbogatiti cu tot ce zici tu acolo, vitamine, minerale, bla, bla, se numeste Lapte de Prima crestere si este de la Parmalat. Cu ocazia asta am raspuns si nausicai Lapte de vaca UHT Si nu este dulce deloc, spre deosebire de toate LP!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

sabinel, gargaritza !!! ma bucur sa va citesc din nou!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

repede ca sunt pe fuga, dar mi-a sarit ceva in oki

intreba cineva de remedii la muscaturi de insecte, parca monyca.
Tocmai citesc pe tubul meu cu crema de arnica: entorse, luxatii, dureri musculare...bla...bla... MUSCATURI DE INSECTE!!!!

in concluzie, si crema cu arnica e buna, si la fel de bune trebuie sa fie granulele homeopate, un CH cat mai mic, CH4, CH5.

Succes!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

CD seara, la culcare, ii pun si cereale. Dimineata nu!

ANDA!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput