Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Heeei, astazi se pare ca a fost ziua mamicilor care n-au mai intrat de mult!!!

preety, vdrag ma bucur sa va "aud" Felicitari gogosarului pentru primii pasi!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ange mea culpa, am crezut ca astazi petreceti

Laura Mikul n-a mai facut febra, am dat o tura afara, in schimb kk e nasol, moale apos (scuzati descrierea in amanunt) si asta cu regim si ceai de menta, in seara asta am bagat in scena nan fara lactoza, cred ca e de la dintzi/masele ca alta explicatie nu vad, nu are alte simptome

gargarita, banu, preety, sabinel, vdrag ma bucur sa va citesc

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD

Poze noi aici

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange ce frumoase sunt fetele..si parca seamana una cu cealalta.

Roxana noah bine ca nu a mai facut febra,mai poti face mucilagiu de orez,in loc de apa la laptic

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

David e iar mucios, am observat dupa baita de seara ca ii curg ca la balamuc. Si asta dintr-o data. Sper sa fie de la taiatul unghiutelor, ca tare s-a mai suparat pe mine....In parc dupa amiaza a fost tare maraici... Dar am reusit pentru prima oara sa ii pun un fes pe cap inainte sa plecam , ca mi s-a parut ca bate vantul rau

Tina cu prietena ei sunt foooarte cuminti, parca nici nu sunt in casa cu noi Acum isi fac dus si se pregatesc de nani

Xor nasol cu intepaturile, sper sa ii treaca repede

Nausica metoda mea de adormit copilul e identica cu cea a soacrei tale Il pun la el in patut si stau pe fotoliu pana adoarme, ma uit la tv. Uneori adoarme in 5 minute, alteori mai canta, se mai joaca, ne mai pupam si apoi adoarme. Cel mai mult am stat cu el o ora
Noi suntem pe LP junior.

gargaritoooo Te mai asteptam aici cu vesti si poze cu puiuta

preety felicitari Sorinei !!!!!!!!!!!!

cuscra: e departeeeeeeeeeeeeeeeee Yupiiiiiiiiiii

Oana pentru manacarea puiului folosesc direct rosia, nu pun sos de rosii. Sosul facut in casa nu ne-a iesit ...s-a acrit Asa ca mai departe , cand ii voi pune si lui in mancarica , voi pune din oras .

Angelyna sa il folositi cu placere !!! MA bucur ca e Crina bine Distractie maxima maine Tare furmoase sunt blondinele tale

vdrag

Rox pe noi ne-a ajutat la burtica enterolactis-ul. S-a reglat pustiul imediat.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

am mai venit si eu pe la voi prin vizita ma mai primiti?am lipsit ceva timp...de recuperat nu pot e ff mult...o sa intru mai des de acuma (sper)

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pe prima e Armaghedon.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

pe prima e Armaghedon.

alexa, cipri si mami

bine ca ai zis ca sa am cu ce-mi omora timpul si eu...azi am dormit cu dadu 3ore la pranzsi suntem si singuri acasa

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ange parca ai 2 fete frumoase tare, sa iti traiasca amandoua

Rox enterolactis asta cum se da? parca sunt niste fiole, ce gust au?
Acum ca a plecat dansa, asteptam cinstea

Deci chamomilla asta e si pt dintzi si se ia de la farmacie?! ca nu stiu ce sa-i mai fac sa ii treaca starea asta, poate il ajuta

c.valy welcome back

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nausica eu votez pentru lapte praf pana la trei ani, desigur daca intra si dpdv financiar ca e totusi mai scump. Formula este imbunatatita cu tot felul de vitamine, minerale si alte cele necesare unei bune dezvoltari a copilului si chiar daca se face vreun mofturos esti asigurata ca macar din cele doua biberoane de lapte isi mai ia una alta.In plus sunt imbogatite cu fier, scapi si de grija anemiei. Usor de preparat si stocat, repet sunt 100% pentru lapte praf pana la trei ani.

Mergi la inceput