Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
Giuli, ceea ce descrii tu seamana cu "spasmul hohotului de plans" - asa se numeste in pediatrie. Nu are o cauza patologica, organica, ci e considerat asa mai mult un act manipulativ al copilului, pt. a obtine ce doreste. Cu cat reactia parintilor e mai exagerata, cu atat copilul va repeta mai des aceasta manifestare.
Scuze, e mult de discutat, acum ma cheama sotul la somn, daca vrei iti dau mai multe detalii maine.
Important e sa nu te sperii!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Al 2-lea an
Nocom spune:
Offf giuli ce spui tu acolo??? habar n-am ce poate fi, n-am mai intalnit. Sper sa nu fie nimic, si sa te ingrijorezi degeaba!!!! Eu zic ca trebuie neaparat sa-i spui unui dr de lucrul acesta, chiar daca o sa zica ca esti exagerata, mai bine pici de fraiera decat....
pt leutul nostru drag!!!!
PS: si Matei plangea pana se invinetea, dar asta inseamna plans isteric mai bine de 1-2 minute, nu instantaneu, dar niciodata nu a avut stari de care pomenesti tu... Offf!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom La ceas de seara am si eu 2 intrebari: 1. De unde cumparati seminte de in? 2. Ce este ala cus-cus? De unde il luati si cum arata? (sa nu radeti de mine, dar eu chiar nu stiu ce mancare e aia de cus-cus... ) |
1. de la magazinele naturiste/plafar.
2. sunt niste paste marunte, ca niste bobite; eu prepar cus-cus-ul ca si pilaful de orez, dupa ce in prealabil am prajit acele bobite in tava de teflon, fara ulei.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor Al 2-lea an
tzitziri spune:
_giuli, baga un ochi si www.copilasul.com/bebelusul-o-zi-un-an/50/PLANSUL-CU-SUGHITURI-BM-COM.php" target="_blank"> aici 
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
_giulianna_ spune:
Oana saru'mana! E bun articolul, adica semilinistitor. Oricum sun maine pediatra sa o intreb ce parere are. Si o sa insist sa ma duc la analize.
Edi nu plange in adevaratul sens al cuvantului, numai incepe sa planga. Da tot aerul afara apoi i se invineteste fatza, mai ales buzele.
Offff 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
nikolici spune:
giuli ce sperietura tre sa fi tras.
Foarte bine explicat in linkul de la tzitziri.Negresit tre sa vorbesti si cu dr sa vezi ce sfat iti da el/ea ca pediatru in astfel de cazuri.
Si Edwin a lu Denisa a patit ceva asemanator, dar nu in timpul unei reprize de planset ci parca cand il imbraca...ei din pacate au ajuns la doctor chiar de ziua lui si au stat internati 2 zile.
Dar cred ca la voi este cu totul altceva.
Pupam leutzul frumos foc.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Babymom multumesc, m-ai mai linistit putin. Esti foarte foarte tare! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
CD27 spune:
Giuli ce sperietura ai tras, leutzul e bine, n-are cum sa fie altfel
, dar sa spui si la dr poate iti da explicatii sau iti sune cum sa procedezi daca se mai intampla
Robert a inceput sa faca niste pete pe fata cand plange mai serios
multe, nu foarte mari
din pacate el se pune repede pe plans
Mami de Mikul Robert Constantin

anamona spune:
cum sa imi mai ingras un pic copilul?
toata saptamana nu a vrut sa manance: desi rubeola a fost floare la ureche, i-a furat apetitul si a slabit 300-400g.
am tratat problema greutatii pana acum destul de zen, dar acum chiar incep sa ma ingrijorez: de cand am inceput diversificarea ba a stagnat, ba a luat doar 100g/luna, abia luna trecuta a luat si ea 400g ca sa le piarda acum in cateva zile...Cum sa nu ma oftic?
nu stiu ce as putea sa ii dau de mancare sa fie mai consistent, barem sa o aduc la greutatea de dinainte pana in ziua ei, peste 2 sapt....?
problema e ca a inceput sa respinga si gusturile noi.....grea misiune....
nikolici spune:
angy hai da ne de veste cu petrecerea, detalii si poze pls
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)