Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)
Raspunsuri - Pagina 19
Muuh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Ii poti adauga in alimentatie dandu-i seminte macinate, amestecate in cereale sau in alte piureuri de fructe/legume, cate 1-2 lingurite; poti sa-i dai seminte de in, de floarea soarelui sau de dovleac, in fiecare zi alt fel, alternandu-le. Poti sa-i dai si nuca macinata, tot asa, amestecata in diverse mancarici care sunt sub forma de pasta/piure. Insa, atentie la semintele de dovleac si la nuca - in cantitate prea mare pot fi greu digerabile, deci se dau max. 2 lingurite/zi. Le dai incepand cu o cantitate mica si le cresti treptat, tatonand toleranta digestiva a copilului. Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor Al 2-lea an |
Semintele de in le dai macinate? Ca eu am facut paine cu ele intregi si le-a scos neatinse. Ai mai multe informatii/detalii despre seminte? Stiu stiu e plin google de ele dar ma gandeam la ceva gata structurat.
alexa si mami spune:
asta cu masa de cereale seara si somn neintrerupt este un mit
Cipri papa la 21 aprox 150g de cereale(piure), apoi suge la 22 si tot se trezeste de cel putin 3 ori pe noapte pt tzatzeala. Ca sa nu zic de sor'sa care se trezeste noaptea pt pipi, apa...
alexa, cipri si mami
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Ii poti adauga in alimentatie dandu-i seminte macinate, amestecate in cereale sau in alte piureuri de fructe/legume, cate 1-2 lingurite; poti sa-i dai seminte de in, de floarea soarelui sau de dovleac, in fiecare zi alt fel, alternandu-le. Poti sa-i dai si nuca macinata, tot asa, amestecata in diverse mancarici care sunt sub forma de pasta/piure. Insa, atentie la semintele de dovleac si la nuca - in cantitate prea mare pot fi greu digerabile, deci se dau max. 2 lingurite/zi. Le dai incepand cu o cantitate mica si le cresti treptat, tatonand toleranta digestiva a copilului. Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor Al 2-lea an |
aha,merci mult pentru indicatii...f pretioase si chiar o sa-i dau...el e fan nuci deja cam toata vara a mancat nuci verzi curatate de mine bucatele mici mici sau sfaramate...deci la nuci nu=mi fac probleme sa incerc si cu semintele dar sigur ii vor place
merci lavinia inca o data

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
alinutzo mi-am adus aminte...asa bucuroasa am dat eu aseara pe prima si in primele 5 min de film am adormit
si dormisem si la pranz ca o fulga![]()
![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nikolici spune:
Seara buna,
Am si eu o intrebare legata de pufuleti.Ma tot interesez de reactii adverse de la ei.Nu ca am avea vreo pb de la ei...inca.
Pb noastra este ca, K nu mai mananca bine de vreo 2 sapt, exceptie facand pufuletii, cat mai multi si iaurtul daca se poate la fiecare masa.
Imi este teama...sa nu faca ceva de la ei, caci naturali 100% sigur nu sunt...dar nici nu mi vine sa o las nemaincata toata ziua.
Any suggestions?
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Nushule, vezi ca pe acasa e "Ghost". Io iar bocesc. Lavinia, ce semnatura frumos colorata ai!!!
alexa, cipri si mami
_giulianna_ spune:
E a doua oara cand se intampla si sunt speriata rau. Da' rau!
Prima data eram numai eu cu Edi acasa, s-a suparat nu stiu de ce si a inceput sa planga. La un moment dat s-a lasat moale ca si cum ar lesina, gura si fata i s-au invinetit. Tot corpul ii era moale. L-am luat in brate si l-am scuturat, l-am strigat...ma rog, si-a revenit.
In seara asta, pregatit de culcare, imbaiat si schimbat, insista sa se duca la radiatorul care era bagat in priza. I-am spus ca nu e voie, ca face buba, arsh si ce i-am mai zis eu + sotul. Nu intelea si am tipat putin mai tare "Edi, nu e voie mami!". E, in momentul ala a inceput sa planga, iar s-a lasat moale (statea in fund in fata mea si a picat cu capul in fata) si iar s-a invinetit. Iar l-am luat in brate, iar si-a revenit.
In momentele alea pare ca nu respira, da tot aerul afara si nu mai inspira.
Ce e de facut? Voi ati patit asa ceva? Ada ziceai ca si Radu plange pana se invineteste, are si stari d-astea de moleseala/lesin?
De la ce sa vina starilea astea? Sa ma duc sa fac vreo investigatie? Sa fie oare cauza neoxigenarea corecta a creierului? Poate par deplasata dar mi-e frica rau de tot! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
Nocom spune:
Salutare
La ceas de seara am si eu 2 intrebari:
1. De unde cumparati seminte de in?
2. Ce este ala cus-cus? De unde il luati si cum arata? (sa nu radeti de mine, dar eu chiar nu stiu ce mancare e aia de cus-cus...
)
Fetelor, care ati avut petrecere azi, sper ca v-au iesit super si copiii au fost la inaltime!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Miruna, informatiile despre seminte le am de la o colega de-a mea care a lucrat 3 ani la o clinica din SUA bazate pe terapii alternative in general, nutritie ortomoleculara ( termenul l-am auzit prima oara la ea ) in special. Ea mi-a spus despre importanta semintelor in alimentatie, despre cum se administreaza si in ce cantitate; eu am intrebat doar de copii, ca asta ma interesa.
Semintele de in trebuie musai macinate, ca altfel nu pot fi digerate din cauza stratului protector de la suprafata lor. Eu le macin in masina de macinat cafea.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Al 2-lea an
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Salutare La ceas de seara am si eu 2 intrebari: 1. De unde cumparati seminte de in? 2. Ce este ala cus-cus? De unde il luati si cum arata? (sa nu radeti de mine, dar eu chiar nu stiu ce mancare e aia de cus-cus... )Fetelor, care ati avut petrecere azi, sper ca v-au iesit super si copiii au fost la inaltime!!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
1. De la Plafar. Toate semintele din lume.
2. Arata asa http://www.gustos.ro/assets/articles/504/14504/photos/5704/cus-cus_cu_ficatei.jpg si are in Carrefour.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)