Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cred ca sufar de insomnie. Azi-noapte m-am culcat la 4...acum e 1 si nu mi-e somn.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!!
Poftiti la , si un ceai cald ca la noi e frigggg

Giuli ce spaima ai tras,offf sper sa fiti bine..la cat ai adormit?

Angy cum a fost??

Nikolicice mai faceti?

Roxanaam Mikul sa nu planga,ma bucur ca sunteti mai bine.

Babymom A venit tati?

Oana inca un pic si reveniti pe meleagurile noastre

toate fetele si toata bobocimea si o saptamana cat mai frumoasa

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Am adormit pe la 3 si la 7 deja nu-mi mai era somn.
Cre'ca o iau pe aratura

Fac capitol nou.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

AMALIA.SA CRESTI MARE,FRUMOASA SI SANATOASA!

LA MULTI ANI CRINA.SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI.ITI DORIM MULTA SANATATE SI FERICIRE!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata
auziti, la cat era criza aia?...cum se zice...la 2ani dupa casatorie/?

ANDA SI EFE (cu intarziere )

AMALIA SI CRINA [s

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Giulianna, la ce spui tu acolo mie imi suna a spasmul hohotului de plans. Din cate stiu nu e grav insa arata rau si sperie parintii. Cam asta e si ideea lui bebe cand face de-astea. Da un search pe Google si afli mai multe.

Nikolici, pufuletii sunt naturali insa problema e ca au ulei mult. Ei sunt la calorii cam cat un pranz, au cam 500 calorii si astea toate vin din ulei ca malaiul expandat cantareste f putin.In plus au si multa sare.

Naushica, hai fata ca n-am vrut sa te sperii! E doar un studiu made in England. Ei cu asa ceva se ocupa. Nu a fost niciodata confirmat insa nici infirmat prea mult. Si cum spui si tu, de la ce pe lume nu faci cancer?

Anamona, imi pare rau ca patiti asa ceva. Sper sa treaca repede.

La multi ani Amalia!
La multi ani, Crina!
Sa cresteti mari, sa fiti fericite si sanatoase!

Noi azi am fost la padure, unde Anna a facut ce-i place ei cel mai mult, respectiv a mancat.
Cred ca o sa incerc si un sac de dormit; la Alice am avut unul si l-am dat ca pe ea n-am pus-o in el decat pe la 8 luni si n-a vrut sa stea. Asa ca l-am dat altcuiva. Acum ma gandesc: daca iau altul si Anna n-o sa-l accepte ca nu-i obisnuita cu el; cred ca se enerveaza rau daca vede ca nu mai poate face tumbe in somn.
Plec la gradi.Pupici si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput