Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Azi i-am facut Crinei pentru pranz urmatoarea reteta, sper sa fie si la voi un succes precum a fost si la noi:

Fripturica de pui cu mamaliga si smantana

Aveam un copanel de pui si l-am facut asa: intr-o tava am pus folie de aluminiu, pulpa de pui stropita cu zeama de lamaie, sare, unt pe deasupra si putin lapte, facel folia plic si bagam tava la cuptor pana se face in zeama proprie, apoi am lasat fripturica fara folie putin pentru culoare. A iesit super de super si as continua…intre timp am facut mamaliga care am amestecat-o cu smantana si unt. A mancat puiul meu ciocanelul si toata mamaliga plus ceva de la mine.
Nu mai zic de sor-mea…care de fel nu le are cu (,) carnea

Va uram pofta mare si va invitam la bere, asa de antrenament pentru maine

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

M-ai spart, m-ai rupt, m-ai facut bucati!
Cea mai buna mancare de pe lumea asta mi se pare carnea de pui cu mamaliguta!
Mamaaaaaaaaaaaaa ce mi-ai facut! Imi vine sa ma duc acum sa-mi fac!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Giuli, de ce nu-i mai dai cereale? Nu le mai mananca sau pur si simplu asa ai hotarat tu? Ce alti carbohidrati ii dai in loc?

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Paine si derivate, mamaliga, orez, cartofi, iaurt, paste.
Nu stiu sa-ti spun de ce nu-i mai dau. Si atunci cand ii dadeam, vreo luna asa, ii puneam vreo 2 masuri in 110 ml lapte (nu sunt sigura ca atat manca atunci, cert e ca i le puneam doar asa, cat sa curga prin tetina de lapte, ma gandeam eu sa-i tina de foame peste noapte). Deci niciodata nu i le-am dat asa cum scrie pe cutie, ca o pasta.
Nu sunt nici pro, nici contra lor, stiu ca sunt bune pentru tranzit si ce mai fac ele bun in organism dar eu nu prea le-am 'folosit'.

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Giuli, nici Dragos al meu nu le mananca, decat daca sunt "disimulate" in piureul de fructe, asa, cereale ca atare, nu. La noi problema e ca nu prea manaca nici alte fainoase/carbohidrati. Azi i-am facut gris in lapte; nu sunt eu de acord cu el deloc, dar pt. ca eram in lipsa de inspiratie, am zis sa-l incerc. N-a mancat decat vreo 40 g. si doar dupa ce i-am amestecat si un mar ras prin el.

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ILINCA

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Scuze, la sfarsit se aude interfonul destul de tare, eram chiar langa el.

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Nausica aici in Belgia nici vorba sa ai dai copilului lapte de vaca sau laptele de crestere(grow-up milk)pana nu implineste 18luni. Problema cu laptele de vaca(si cu iaurtul!!) este in legatura cu proteinele pe care le contine si care pot afecta rinichii puiutilor, care nu sunt foarte bine dezvoltati si nu le pot asimila. In legatura cu laptele de crestere, el contine intr-adevar mai mult calciu si fier dar destul de mult zahar si din el lipsesc alte componente care ajuta puiutii sa se dezvolte armonios din toate punctele de vedere. Concluzia ar fi: daca ai hranit puiutul cu formula de lapte de la inceput, continua sa o faci cu aceea formula dar cu numarul pentru varsta apropiata a puiutului tau(aici numarul 3 pentru majoritatea formulelor de lapte sunt de la 10luni pana la 18luni), daca ai alaptat continua cat poti de mult cu alaptatul iar daca vrei sa incepi cu intarcatul, gaseste cea mai buna formula de lapte pentru puiutul tau si nu o schimba decat dupa o saptamana in care vei vedea daca se va obisnui sau nu cu aceasta. Iata si un site(http://www.ifm.net/industry/sound_infant_nutrition.htm) care sper ca te va ajuta sa iti faci o idee despre ceea ce ar trebui sa contina formulele de lapte si sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun.

mamica fericita de Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nocom, despre ala vorbeam, desi nu e formula; ai dreptate insa in mintea mea ala e tot lapte de bebe.Alice a baut Nan pana la 1 an, Parmalat pna la 2 ani si acum bea Svilupo, iar cand uita maica-sa sa cumpere , bea Nestle Junior de la Anna. La Anna mai am o cutie de Junior si apoi trecem pe Parmalat.Insa la noi o cutie dureaza 3 ani ca ea bea doar 150 ml/zi formula; restul e tzitzi.

Sanatate lui David!Sa treaca mucii.

Suc de rosii eu folosesc Passata de la Cirio. Oricum nu-l fac in casa ca mi-e lene. De cele mai multe ori insa dau rosii pe razatoare.

Anna nu vrea sa stea invelita nicicum. Aseara i-am dat o pijama obisnuita (de obicei ii pun combinezon) si i-am pus sosete. Si in somn le scotea.Si cred ca ii e cam rece totusi ca se cam foieste noaptea.Vreo idee despre cum sa o fac sa stea sub patura?

Babymom, sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa si mamei ii uram refacere rapida!

Giulianna, nu vreau sa-mi incasez rosii, insa ma ocup cu agricultura si m-am speriat e ce-am vazut. In afara de considerente gen igiena, siguranta aimentara, etc. mai este unul care pe mine ma sperie de moarte: se numeste leucoza. E o boala pe care o fac vacile, despre care se crede ca ar provoca leucemie la om. Nu s-a demonstrat stiintific inca; se lucreaza la studii si altele; s-a descoperit elativ recent. Insa nu vreau sa risc. Si stiu cum fac taranii analize; am vazut ca am lucrat cu probe la un moment dat. In plus, la Braila e o moda intre tarani sa foloseasca bidoane de la pesticide pt lapte. Eu stiu ca am ferma si trebuie sa pazesc bidoanele goale mai ceva ca pe cele pline. Ei spun ca le spala.Insa ele de fapt nici macar nu se recicleaza. Asa ca spalatul e vax. Stiu ca pasteurizarea nu te protejeaza de toate cele de mai sus insa macar ma straduiesc.Macar fata de leucoza e eficienta.Nu ma omarati, e doar parerea mea.Ar putea fi si din motive de sot biolog dus cu capul.
Nu pot sa vad filmul ca am conexiunea proasta. Incerc mai tarziu.

Angelyna, ce mandra e pitica de noua jucarie! Si ce dinti mari are in fata!

Gata, si-a revenit Zapp-ul si am vazut si filmul. Cata treaba are el acolo!

Fugim la cumparaturi ca aem frigi gol golut. Revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, Anda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Inca o noapte dormita snur !!!!!! Si mucisorii erau de la supararea pe mine ca l-am enervat cu unghiutele NU a revenit raceala

Dau si eu o cafea mare si muuult pepsi

Giuli asa cara si David sticlele

Babymom bine ca s-a terminat totul cu bine

Ada bine ca nu l-ai calcat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...am avut si noi o noapte snur!!!LA 7,30 a baut lapticul si acum inca doarme,are un pic nasul infundat,sper sa fie doar de la aerul uscat din camera,am uitat sa pun apa pe calorifer.

Babytza multumim de cafea si ma bucur de noaptea linistita

Giuli exact asa se joaca si Alexia cu sticlele

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput