Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

In dimineata asta soricelul a papat 2 gaufres simple cu iaurt nestlle . Sunt facute de firma 365 ...sunt chiar proaspete si delicioase

Laura ma bucur de noaptea linistita

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!!! Dau si eu de baut . E tare greu cu mesajele pe mobil... Eu nu prea ma descurc.

A propos de discutia cu laptele UHT, ce lapte folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!
Babytza,Irina multumesc de cafea!
Lala pasta de dinti cu fluor da cancer!?? WTF? Exista oare ceva pe lumea asta care nu da cancer? Offf,azi merg in tot orasul sa caut Nenedent!
Irina eu dau lapte UHT de la Napolact. Cand nu gasesc ii dau Milli.Ii dau si pic de Fe.
Babytza pfiuuu!Ai scapat de so acra,in sfarsit!
Al meu copil in loc sa ia exemplu de la restul boboceilor si sa doarma noaptea,din contra...se trezeste din ce in ce mai des Diseara la culcare ii pun si cereale in lapte,poate-poate
ILINCA bine ai venit pe lume!Sa cresti mare si sanatoasa!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lala, sac de dormit ati incercat?

Radu e destul de recalcitrant, asa ca il las in haine de casa pana suntem toti gata de culcare, apoi il bag in sac si ma culc cu el. Asa sta cuminte pana adoarme, si apoi nu mai sunt probleme.

Oricum ajuta ca pot sa-i desfac sacul jos la picioare (si e asa ca o camesoaie pe el, daca vrea sa umble)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi stiu ca tu cautai sortatorde forme Uite, am gasit asta! E super fain, fomrele sunt mari si bine definite!! si e la un pret bun

http://www. k i d s - s h o p .ro/jucarii-detalii_32_Roata-cu-forme-geometrice.htm

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza haideti la si , fetele

Babymom multumesc de aprecieri, da este sora mea

Giulianna eu ii dau cereale , pana la urma ai mai facut friptura , imi place de Edi cum duce el sticlele

Lala multumesc , e inebunita dupa jucaria noua, daca o are in mana automat mergem afara , o idee buna ar fi sacul de dormit

Babytza ma bucur de noaptea dormita snur, multam de cafea si pepsi

Andy.p si voi o noapte buna, bravo

Irina noi folosim Nestle Junior 1+

Bitza speram ca la noapte sa dormiti

Mai am de facut manichiura si pensat , aaa si m-a anuntat o cumnata ca nu are cum sa vina…

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

salutarecitii putin din urma vorbeati de cereale...noi nu mancam laptele fara ele(nici cu nu ne omoram prea tare)dar fie bem 180-200seara cam in 2-3 reprize inainte de somn si in timpul lui...la fel cu iaurtul si cu fructele fara nu le mananca...so fi invatat asa?ii fac rau atatea cereale,nu mananca exagerat 2 lingurite in lapte seara si cate o lingurita amestecat cu restu(cu cei mai dau),iam facut si ca pe cutie dar nu se omoara....

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

pana la ce varsta se mai trezeste noaptea?noi dormim de la 8-9 pana pe la 2noapte un somn intreg apoi trezire din 2in 2ore mai ceva ca atunci cand era mic,am incercat sai fac lapte sai dau...nu vrea,nici ceai nici apa...vrea sa il pun putin la titica apoi adoarme si tot asa...de nul bag in seama se joaca,canta,vorbeste,tipa....ma gandeam ca ne facem mari si scapam de trezit noaptea dar

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Lala77, eu cu printesa mea pateam acelasi lucru, nu statea invelita sub nici o forma dar am rezolvat problema foarte usor cu saculetul de dormit!

mamica fericita de Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ce se intampla cu copilul meu, cineva mi-a furat copilul care dormea linistit de la 21-21.30 pana dimineata la 9 noaptea trecuta s-a trezit iar in jur de 12, noi eram in sufragerie la tv si a inceput sa planga rauuuu, nu se mai calma, l-am luat amandoi, nimic,se linistea cateva secunde si iar urla cu lacrimi de crocodil si arata cu degetul prin casa si era speriat rau, am aprins luminile in toata casa, l-am dus in sufragerie numai asa s-a calmat si abia dupa vreo ora am reusit sa-l ducem inapoi in dormitor
sotzul si asta nebun, a inceput sa caute prin casa, pe dupa perdele, pe sub pat, ca cica vede copilul ceva ce noi nu vedem(ceva gen spirite la asta se referea) intre timp de la plans se umpluse de pete pe fata, sotzu terfiat ca e cine stie ce alergie, ca l-a muscat nu stiu ce animal

mda...deci n-am avut o noapte prea buna
din fericire nu s-a trezit devreme, am dormit pana la 9.30, apoi am fost la buni la cafea si dezmatz (buni il lasa sa cotroboie peste tot) iar kk se pare ca s-a mai reglat dupa nan fara lactoza

iau si in calcul varianta introducerii laptelui UHT dupa ce trece perioada asta cu probleme dar mai am o sumedenie de nelamuriri
-daca se deranjeaza la stomac ca acum, ce fac in loc de uht bag iar formula fara lactoza?
-daca raman fara laptele UHT obisnuit ii dau pur si simplu alta marca si e ok la burtica? asta cred ca e valabil si cand plecam in concediu (ca doar nu umplu bagajele cu lapte uht)
ar mai fi si altele (gen: oare unde naiba as putea depozita un stoc de lapte pentru 2 saptamani sa zicem asta e mai mult retorica)
Daca aveti idee si timp merci de raspunsuri

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput