Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (196)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
si inainte sa fug la nani... azi cand veneam de la tara, pe o bezna de nu vedeam nimic... am reusit sa NU calc un arici!!!!

a aparut dintr-o data, in fuga, fix in fata masinii (si ce viteza avea!!!), abia l-am vazut si am tras un pic de volan cat sa il iau intre roti. El probabil s-a oprit...

mi s-a strans inima de mila lui... asa de tare ma bucur ca nu l-am lovit!
nici prea tare nu puteam frana sau trage de volan, ca aveam si eu aricii mei mici in spate, oricum s-au speriat... asa ca a avut noroc creatura, uuuf, ce bine!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Multumesc de urari! Fetelor, am avut niste emotiiii... cum n-am avut la niciuna din nasterile mele! N-am crezut ca sunt asa slaba de inger, dar la sfarsit, cand am vazut ca totul s-a terminat cu bine, m-au podidit lacrimile. M-a tinut cumnata-mea intr-un stres... Saracuta de ea era asa de speriata, ca la un moment dat am crezut c-o ia la fuga de pe masa de nascare. Imi tot repeta: "Ce mi-ati facut? M-ati omorat! TU m-ai omarat!" N-a mai vrut sa colaboreze deloc spre final si daca n-o lua ginecoloaga mai tare nu stiu cum s-ar fi sfarsit.
Imediat dupa expulzie mi-a spus uimita: "Pana la urma nici n-a fost asa de rau si a tinut chiar putin."
Acum, slava Domnului, sunt bine amadoua. Micuta e frumusica ( normal ca seamana cu frate-miu ), a supt bine inca de la nastere si sper sa fie toate bune si de aici incolo.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Ada, la fel am patit si eu acum o ora, dar cu o pisica. Am culcat copiii si ma duceam cu viteza mare spre maternitate sa vad ce-mi fac fetele, cand o pisica orbita de faruri s-a oprit prostita in fata masini. Am franat animalic. Noroc ca nu era nimeni in spatele meu.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
Babymom sa va traiasca nepotica, sa fie papacioasa, necolicioasa si mami sa aibe mult laptic 

Off si cu animalele astea...bine ca esti ok
Ada bine ca nu ati patit nimic 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
Ange,
. Ti-am vazut crinul in poze. Frumoasa fata! Pustioaica cealalta e surioara ta? Seamana mult cu tine.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Draga Andutza
La ceas de seara, iti urez La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si norocoasa, mereu voioasa si deosebita!!!
Cu drag a ta prietena
Karinutza
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Nocom, Giuli in laptele UHT/de vaca de la sursa Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
Hello!
Eu nu i-am mai dat cereale de pe la 5 luni.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Ieri s-a nascut nepotica mea ILINCA !!!! Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
FELICITARI!!!!

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui lala77 Nausica, eu am ales la Alice sa merg tot cu formula. Bineinteles ca i-am dat si lapte de vaca (chiar de la 6 luni i-am pus in papa-piuree de cartof, etc), insa nu ca si masa ei de lapte. Am optat pt formula pt ca e inbunatatit cu fier, vitamine, minerale. Nu i-as da in veci lapte de vaca din curte , am mai scris eu de ce. Insa ii dau UHT fara probleme. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
Eu n-am fost pe faza. Zi-mi si mie de ce nu i-ai da in veci.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
babymom75 spune:
Giuli, de ce nu-i mai dai cereale? Nu le mai mananca sau pur si simplu asa ai hotarat tu? Ce alti carbohidrati ii dai in loc?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor