Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 6
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 salutare fetele. Nasol cu timpul azi, dar suficient cat sa va citesc. Jes, multumim pentru carte. N-am apucat s-o descarc dar am vazut ca e pe mail. (si nu m-am putut abtine sa nu observ ca lucram in acelasi domeniu - eu sunt C.C.I.) LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
esti contabila?
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
undeeeee? da-mi PM Ce nu te doboara te face mai puternic |
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 nu, control intern... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
sunt varza ....venise cineva in birou si ca sa citesc repede am citit doar pana la domeniu ...colega mea fff buna e CCI ....unde lucrezi? dami PM
mvb spune:
CCI = camera de comert? sau ce?
citat din mesajul lui lorin7774 salutare fetele. Nasol cu timpul azi, dar suficient cat sa va citesc. Jes, multumim pentru carte. N-am apucat s-o descarc dar am vazut ca e pe mail. (si nu m-am putut abtine sa nu observ ca lucram in acelasi domeniu - eu sunt C.C.I.) LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
lorin7774 spune:
nu, Mvb. E prescurtarea de la Compartiment de Control Intern.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 nu, Mvb. E prescurtarea de la Compartiment de Control Intern. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
ai 2 PM de la mine...si zi cum faci cu programul pentru Miruna...le-ai zis ca tre sa pleci mai devreme sa o iei de la gradi...sau aveti programul mai scurt?
lorin7774 spune:
am renuntat la 30 de minute pauza de masa, vin la 8.30 si plec la 16.30. Asta e si programul de la gradinita.
Ca pe sot nu ma pot baza....Pleaca o data cu noi si nu se stie cand vine acasa.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 am renuntat la 30 de minute pauza de masa, vin la 8.30 si plec la 16.30. Asta e si programul de la gradinita. Ca pe sot nu ma pot baza....Pleaca o data cu noi si nu se stie cand vine acasa. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
aha...deci se poate ...asta ca sa stiu si eu pt mine cand o fi cazul....
Lia73 spune:
este cineva contabil???
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici