Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 5
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb De unde ai pdf-urile? de pe net? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
nu de pe net...mi le-a dat o prietena dar sunt mari...adica fiecare are 50 pagini ...si stiu ca pana au ajuns pe mailu meu de yahoo a durat o vesnicie
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
daaaaa....ce i-au placut
Jesia vreau si eu cartea
citat din mesajul lui cora79 Fetelor,am revenit,am capul greu si afara tunde unul iarba cu masina de tuns ,asa ca......imi vine sa ii sparg capul ALE-i-au placut sarmalele lui bebe? |
mogaldeata lu'mama
aleesicoo spune:
maia m o juma de ora si gataaaa
ma duc acs cu baiatul meu sa facem
mogaldeata lu'mama
jesia spune:
deci am trimis pe mailul comun....nu stiu cand or sa ajunga pdf-urile dar sigur sigur ajung...mie mi se pare fff utila cartea asta...sa va fie de folos
jesia spune:
citat din mesajul lui aleesicoo jesia deci partea a 2a si a 3a? cate pag au ? mogaldeata lu'mama |
fiecare parte are mim. 50 pagini
lorin7774 spune:
salutare fetele.
Nasol cu timpul azi, dar suficient cat sa va citesc.
Jes, multumim pentru carte. N-am apucat s-o descarc dar am vazut ca e pe mail. (si nu m-am putut abtine sa nu observ ca lucram in acelasi domeniu - eu sunt C.C.I.)
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
aleesicoo spune:
fetele eu ma pregatesc sa plec va puppp dulce si ne citim diseara
mogaldeata lu'mama