Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 17
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor am inceput sa trimit poze nu pot sa le trimit pe toate azi, nu le-am transferat pe toate http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
Foaaaaaarte frumoase Sa ne dai mai multe detalii.
aleesicoo spune:
buna dimineata si de la noi
imi vine sa plang cand vad ce vreme e afara nu imi place delocccc
Lorinn iubita nu stiu exact ziua knd au inceput sa ma doara dar stiu ca aproape 2 sapt inainte de cm poate si mai devreme ca am impresia ca la ovulatie eu deja ma vaitam.. sau o data cu ovalita.. oricum in perioada aia....si rau de tot
fetele abia ast maine la eco ca vad ca nu am nici o stare nimiccccc
mogaldeata lu'mama
mvb spune:
Neatza si de la mine......daca afara e urat, macar sa aveti o zi frumoasa in suflete
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
lorin7774 spune:
Buna dimineata si la noi.
Urata vreme azi...
Trutzi, as vrea eu sa fiu ... sa te auda DD si sa fie asa...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
eleia spune:
'Neata fetele
Nu da nimeni o cafeluta sau un ceai pe vremea asta?
Va invit eu .
lorin tinem pumnii.
lorin7774 spune:
Eleia, saru-mana pentru cafea.....
Ale, bafta maine la eco. Sa ne arati si noua pozica...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Da, acum am citit si eu la odisee. imi pare nespus de rau... Sa-i ajute DD sa-si revina repede. Eu simt niste "chestii" neobisnuite in zona sanilor, dar mi se pare exagerat de repede sa se instaleze de pe acum. Si-mi aduc aminte ca la Aleesicoo m-am mirat ca si la ea a fost repede. Dar nu vreau sa-mi fac ganduri de pe acum, ca pana in ziua 28-29 innebunesc !!! Oricum, daca nu e nimic luna asta, am reteta in buzunar pentru luna viitoare. Incepem "HORMONIADA". Exact ce nu vroiam... Fetele, va pupacesc, noapte buna si o saptamana usoara, plina de vesti minunate sa aveti. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
neata...a cata luna de incercari ar fi asta?
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
neata fetele !!!
Lorinn daca imi face pozica am sa incerc sa o pozez iar si sa o pun si pe site
cand trebuie sa iti vina?
Jesia, Mvb
mogaldeata lu'mama
jesia spune:
Neata fetele si de la mine...o saptamana usoara va doresc
o cafeluta fierbinte vine acusica ....si am si o intrebare este posibil sa nu se prezinte deloc rusi luna asta?
Ce nu te doboara te face mai puternic