Locul fetelor Nou-Venite (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ooooo,Jes, stai asa sa socotesc ca am pierdut sirul...

E a 7-a luna de cand mi-au iesit analizele bune si am primit unda verde... Dar nu am insistat foarte tare, pentru ca am vrut sa fie ceva "natural si firesc". Dar pt ca am peste 30 si au trecut mai mult de 6 luni, dr. ne-a sugerat sa "ajutam" cu ceva procesul asta... Luna asta am fost prea tarziu la control si daca nu s-a prins acum, de luna viitoare incepem tratamentul.

Dar la noi nu e ceva deosebit . Adica la Miruna 1 an si jumatate de incercari si la a doua sarcina vreo 10 luni.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neatzaaa feteleeeeeeee

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Jesia doar daca e cu ochisori numai vine
dar asa e imposibil sa nu vina

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

ooooo,Jes, stai asa sa socotesc ca am pierdut sirul...

E a 7-a luna de cand mi-au iesit analizele bune si am primit unda verde... Dar nu am insistat foarte tare, pentru ca am vrut sa fie ceva "natural si firesc". Dar pt ca am peste 30 si au trecut mai mult de 6 luni, dr. ne-a sugerat sa "ajutam" cu ceva procesul asta... Luna asta am fost prea tarziu la control si daca nu s-a prins acum, de luna viitoare incepem tratamentul.

Dar la noi nu e ceva deosebit . Adica la Miruna 1 an si jumatate de incercari si la a doua sarcina vreo 10 luni.

Frateeee...deci asa sta treaba....munca nene nu jucarie ...si rabdare...multa rabdare

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Neata Lia

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Jesia, Mvb

Neata bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Neata Lia

Jesia, sa nu fie vreo dereglare hormonala. Asta ar putea fi motivul pentru care nu vine; asta daca nu e cu ochi, cum zice Ale....
Mai bine du-te la dr. A cata zi e ???

Eu am de asteptat pana saptamana viitoare pe la sfarsit....Ca nu vreau sa-mi fac ganduri

Mergi la inceput

CE TARE!!!
am iste nervuti asa pe bebe ca nu imi da nici o stare si ma baga la banuieli... avem deja 6 sapt si ne simtit excelent macar o urma asa... ca sa nu uit ca sunt

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Jesia, Mvb

Neata bebe

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Jesia, sa nu fie vreo dereglare hormonala. Asta ar putea fi motivul pentru care nu vine; asta daca nu e cu ochi, cum zice Ale....
Mai bine du-te la dr. A cata zi e ???

Azi ar fi z32...dar cum am mai zis e prima luna dupa 4 ani de pastile cand tre sa vina singurel...si vad ca-si face de cap

Mergi la inceput

jesia cand ai fost la dr. l-ai intrebat cam cat ti-ar putea intarzia?...sau dr.ti-a zis ceva de genul? sa nu intrii in panica?
macar ii poti da un tel?

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput