Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ada,abia i-am dat prima tura de imunobaby,deci nu pot spune ca e bun sau nu.Mucii au trecut de 2 zile,dar tot mai tuseste.Noi luam si isoprinosine..dar ce naiba nu luam..

Ciufiku sa nu dai tu nici un semn de viata ma?ntz ntz ntz..Frumos s-a mai facut Andrei..Eh,poate,poate ti-l fur..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dupa un wend alergat in care am incercat sa ajut pe toata lumea, la final mergand la colega mea mama singura cu o fetita de 2500 de 3 saptamani care s-a nascut cu 2600(dat imprumut cantar, dus o tona de hainute donate de Flo..multumesc mult)....Andrei are muci.Cadou de sfarsit de wend.

Am aspirat la el, pus Colargol , urlat......ce frumos.Sunt trista ...vine si frigul de maine...nu am apucat sa citesc ca el sta agatat de san ...normal bietu papacel.Pup si......maine este o alta zi.Poate mai buna

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irina
Si noi febra muci tuse

Sanatate licuricilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, Carla a fost o singura data oparita, i-a trecut in cateva zile, am facut-o cu Desitin si Aveeno, Desitinul mi s-a parut ca-i mai bun. Stai linistita ca o sa-i treaca, dar nu dintr-o data. E stiu ca-i mai bine sa o speli la fundel si s-o usuci bine decat sa folosesti servetele in perioada asta. Pup.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Si daca tot am intrat, hai sa ma mandresc si eu cu primul dintisor al Carlei care a iesit la lumina acum o saptamana, la 7 luni si o zi, fara tam-tam.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Lisa, nu stiu despre infectie urinara, uite aici
http://www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=303&id=1626#2

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc Iulia si fdelicitari pt dintisor!

nu am mai sters-o cu wipesuri,doar cu apa si in curutul gol pana se usca,plus 30 de min asa la aer,tot rau arata,sper sa ii treaca,am sunat pediatra sa vedem ce mi-a zice!
sanatate licuricilor!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Lisa, stai linistita nu face infectie urinara asa repede si dintr-o singura data ca a stat mai mult. Deci in perioada eruptiilor dentare caca este mai acid decat de obieci si e posibil sa se inroseasca la fundulet si daca sta 15 min. fara sa fie schimbata. Cel mai bun remediu garantat este vestitul Cutaden crema. Nu stiu daca il gasesti acolo...insa crede-ma ca la noi functioneaza cel mai bine, mai bine decat orice crema scumpa de la Mustela sau Chicco. Mai este o varianta a Cutadenului, varianta naturista care se numeste Reviken. Vezi poate le gasesti...daca nu, cand mai vine cineva din RO zi-le sa-ti aduca sa ai in casa.

Ciufik, pai bine mai!!! Sa-ti fie R U S I N I C A!!!! Sa nu mai treci tu pe la noi de atata timp?? Ce s-a intamplat? Ce operatie e aia??

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Iulia, felcitari pt dintisor!!!. Si iata cum si cel din urma nascut licurici este dotat cu un dintisor....

Noi am fost aseara la party de IOANA a lui Naty. A fost foarte frumos...numai ca Ana nush ce-a avut dar o perioada nu a vrut sa se joace, a stat numai langa mine...lucru ciudat ca ea e prima la distractie. Cred eu ca nu cunostea nici un copil si de aia era asa...dar spre final a intrat in joc si apoi de abia am luat-o acasa. Azi va dau poze de la party Ana.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

ciufik - e vorba de operatia aceea de care ne ziceai tu acum ceva timp, de HS parca?

la carol chiar i-a placut de bebelusi, mai ales ca l-a dus la plimbare de manute prin parc. ii cam plac lui femeile, ca la fetitele de varsta lui nu se prea uita. nu am reusit de data asta sa vedem spectacolul lui mircea dar vom merge o data la sibiu sa il vedem si noi.

carol e mare deja - e independent, patruleaza prin toata casa in 4 labe, se uita dupa noi si o ia fix in directia opusa. are peste 10 kg da nu stiu exact cat ca am dat cantarul unor prieteni care au bb mic mic. dar nu e gras ca s-a si lungit mult de tot.
in perioada asta de cand a venit frigul a dat foamea in el, mananca ca si cand fiecare masa ar fi ultima masa.
ii place cu tricicleta
ii place cu hinta in parc - in schimb ne sperie tare topoganul
ieri i-am luat o hinta sa obpunem in casa ca va veni vremea rea si nu o sa putem merge pana in cetate la locul de joaca iarna
nu accepta sa mearga la culcare fara baita - ca uneori ne e noua cam lene, dar daca nu se poate fara nu se poate si gata
cand ii schimb pampersul ridica singur picioarele sa i-l pun pe cel nou
spunem mama, papa si baba/bebe si de 2 zile facem tai tai
acuma face curatenie prin bucatarie - in loc sa dau cu aspiratorul, o sa spal pantalonii lui. ma ajuta si el cum poate.
e super pofticios - nu poti domnule nici sa tii mancare la vedere, dapoi sa mananci in fata lui - a facut niste ochi la sticla de fanta a patriciei...
sunt o mama fericita

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput