Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 e grooooaznic ![]() nu suporta nici sa o ating la fundulet si e si in fata rosie toata![]() ,vai da ce plange![]() ![]() ![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
lisa, fierbe repede un pumn de galbenele intr-un litru de apa, raceste apa, sa nu o arda, si pune-o cu funduletul in apa aceea, intr-un lighenut.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
lisa79 spune:
si eu de unde sa iau galbenele in Chicago????
am crema de galbenele din Romania,o fi buna???
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Fetelor eu nu am prea apucat sa citesc ca am fost plecata de ieri pana azi la Alba Iulia cu Mircea in turneu. L-am lasat pe Vladd cu mama mea, am crezut ca mor de dorul lui dar a fost foarte frumos, a fost prima mea noapte dormita dupa opt luni. Tin sa va anunt ca ne-am intalnit cu Cristi cu sotul ei si cu Carol. |sunt o familie foarte foarte frumoasa, ce sa va spun de Carol....e un dulce, cred ca ma place, de cum m-a vazut a inceput sa imi zambeasca, e un dulce si pare asa mare....baietel...nu mai pare bebelus. Ma bucur foarte mult ca i-am cunoscut.
La multi ani sarbatoritelor din we asta, Alina, Naty haideti cu pozele sa va vedem.
Lisa lui Vlad ii trec iritatiile la fund cu mustela, dar cred ca ii poti da si lui cu unguent de galbenele, o sa ii faca bine. Multa sanatate.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Lisa mie pediatra mi-a zis as nu-l ung cu crema de galbenele, in schimb daca se irita sa-l ung cu ulei de masline. Am pus intr-un borcan de sticla( sau o sticluta) si l-am fiert la bain marie. Cand s-a racit am uns piticul, pana a scapat de iritatie. Si acum mai folosesc cand se inroseste putin.
Sper sa-i treaca repede Anei. 
Selene am fost la Auchan, aveau intr-adevar dar gri inchis si kaki... ce culori...

Andreea Andrei arata super bine... eu tot timpul am zis sa fie sanatos ca nu kg conteaza... ce-i drept acum cred ca a luat ceva ca este "indopat" de mama.![]()
Azi a mancat peste+brocoli(2 buchetele)+ 4-5 bucatele cartofi si un sfert de dovlecel toate blenduite.. a baut ceai cu putina lamaie, si apoi a dormit 3 ore....
Fetele eu ii dau dimineata suc de portocala- 1 portocala stoarsa= intre 60-80 ml de suc, pe care il bea pana in ora 12. Este foarte incantat de el..
Voi luati ceva pentru imbunatatirea imunitatii voastre? Eu am luat echinaceea, incep sa iau de maine, vreau sa previn totusi pe cat pot sa racesc, mai ales ca circul cu ITB-ul....![]()
, si chiar daca este linie de fitze.."expres" cica, tot merg cu diferite persoane..

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Carmen_Marieta spune:
Patricia felicitari pentru iesire!!
Flower am vazut poze cu printesa Alexia... doamne ce ochi are!!! 
, si cum sta ea la tati in brate...
Sa va traiasca!!! e minunata!
Te rog sa-mi trimiti si mie un PM te rog sa-mi spui de unde ai luat toba si cealalta jucarie...
Selene cat de mare este Daria... s-a schimbat de la ultimele poze vizualizate de mine..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..![]()
anna-mama spune:
Acum mi-au plecat musafirii de la 13.30 veniti 

Piticul meu nu a vrut sa doarma, e foarte curios cand avem musafiri si f activ, acum a adormit dupa baie. Ufff, si eu sunt franta
Carmen, eu am luat salopetele de la miniblu si de la un magazin de pe langa MegaImage Titan. Sunt f frumoase si bune ca material.
Mai sunt la mark&spancer in seturi de 3, dar destul de scumpe comarativ cu preturile de pe site 
Bravo Anusca pentru al 5-lea dintisor si somnul linistit. Sa treaca repede buba de la fundulet 
Sanatate multa licuricilor bolnaviori.
Mai citesc din urma si ma uit si la pozici 
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
anna-mama spune:
Ciufik, e asa de frumusel Andreiutu
Am vazut niste ochi albastri si 6 dintisori 
Hop, am vazut-o si pe Alexia, tot cu ochi asa frumosi si cu zambet sa te topesti

Am admirat-o pe Iulia, printesa frumoasa
E asa vioaie, scumpica. M-a facut sa ma uit la toate pozele de cand era mica 

Ia uite, ce falcute frumoase are Daria!!!!!!! 
Si ce mare e, frumusica1 

Ce sa mai, am vazut licurici unul si unul 
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
Carmen_Marieta spune:
Anna cele cumparate din zona Titan sunt scumpe? imi poti spune cam pe unde este magazinul? Eu vin pana la Posta Titan cu 335, si m-as plimba sa arunc un ochi... 
Am pus poze noi!!!!
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 e grooooaznic ![]() nu suporta nici sa o ating la fundulet si e si in fata rosie toata![]() ,vai da ce plange![]() ![]() ![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Cu siguranta ai bicarbonat de Na in casa,pune 1 lingurita la 500ml apa,e f bun pt fundulet rosu!
Carla
Povestea Carlei
lisa79 spune:
multumesc Idaira,am sa incerc!
am fost la cumparaturi si i-am cumparat scutece organice ,macar pt perioada asta,nelbite cu clor, plus servetele umede tot nealbite si fara alcool. acum intreb si eu: se poate sa faca infectie urinara? cum se manifeste la bebe??? Adica Ana nu mi-a stat niciodata cu kk atata timp si cand am curatat-o avea si in zona x.
multumesc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!