Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
ada_coman spune:
IOANA
sa cresti mare si sanatoasa. Sa aduci numai bucurii si impliniri parintilor tai!!! 

Sarbatoritilor de azi si
IULIA de jasmi
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 
Daria mi-a facut febra, desi e sub antibiotic de 6 zile. Ce sa fie oare? POate fi rosu in gat daca ia Klacid? Ma poate lamuri si pe mine cineva? 

Parca nu mai trece racela asta, eu is mai bine, dar ma doare capul, Karina si ea e ok, dar mai are muci...ofofof
Sanatate multa de la noi. 

Ledi sanatate si voua. Parca tu ii dadeai ImunoBaby, nu functioneaza? As vrea sa iau si eu, dar daca nu merge...

Va pup si va doresc o duminica linistita! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Alina1976 spune:
Buna dimineata gagici,
Deci acum imi dau seama de ce am fost asa nervoasa ieri...de dimineata azi m-au vizitat rusii
...si ma doare burticaaa...UFFF.
Jasmi 

, poze maine ca spre rusinea mea eu nu am avut aparatul la mine, doar camera de filmat. Au facut poze vreo 3 prietene si astept maine CD-urile. Evident ca imediat le pun pe net si va trimit link-ul.
Ada, febra dupa atata antibiotic?!! Dar ce diagnostic are si cine i-a prescris antibioticul? Ai fost la medic nu? Eu Anei de cate ori a avut probleme mai mari i-am dat Augumentin. Mi-a zis mama nasei mele (care e medic pediatru) ca este cu spectru cel mai larg si cel mai bine tolerat de copii. E cam aiurea sa faca febra dupa 6 zile de tratament cu antibiotic...eu zic sa mergi la medic maine. O sa fie bine, stai linistita. probabil trebuie sa schimbi tratamentrul.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Ada, febra dupa atata antibiotic?!! Dar ce diagnostic are si cine i-a prescris antibioticul? Ai fost la medic nu? Eu Anei de cate ori a avut probleme mai mari i-am dat Augumentin. Mi-a zis mama nasei mele (care e medic pediatru) ca este cu spectru cel mai larg si cel mai bine tolerat de copii. E cam aiurea sa faca febra dupa 6 zile de tratament cu antibiotic...eu zic sa mergi la medic maine. O sa fie bine, stai linistita. probabil trebuie sa schimbi tratamentrul. SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Alina, rosu-n gat a fost diagnosticul pus de pediatru. Cat despre Augumentin, Daria e alergica

Iti multumesc de gandurile bune, i-am dat pannadol, febra a scazut (avusese 38 doar). Sa vedem cum se comporta. 

fetele frumoase.Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Ciufik spune:
Salutare tuturor!
Inca nu am avut timp sa recuperez cu cititul, doar cateva pag. din acest capitol, astfel ca urez multa sanatate bolnaviorilor (Ada, Ledi - iar ?!) si
printeselor "senioare" Ana si Ioana!
Pun poze cu noi:
http://entertainment.webshots.com/album/575051622iuzxlL
si ma bag la citit (dc am noroc si doarme, ca noaptea se trezeste de 3 ori minim
).
In alta ordine de idei, noi ne pregatim de operatia de HS care va avea loc dupa 25 oct la Zalau.
Pupici,
ada_coman spune:

Catisto 

Ciufik 

Frumos foc Andrei si a cresc sa nu fie de deochi 

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
Ciufik spune:
Raspund si eu la ce s-a discutat in ultima saptamana
:
Aalina - si eu am ramas cu dureri de spate de la epi-;
daiopri - 10 kg??? Noi de-abia 7.6kg la 9 luni;
Selene - cica produsele Danone au o reputatie proasta intre iaurturi pt bb, cat mai naturale de preferat;
Irinuca - papa Ochila? ca dc nu te pun in leg. cu sor'mea, ca Ana nici la 2 ani juma nu mananca, dar e tare desteapta
; Ce seamana Ochila cu tine!
Alinuk - emotionanta rau postarea ta. Eu refuz sa ma gandesc la intarcare. FF frumosi baietii si ce mare s-a facut Andutzu!
Idaira - eu i-am dat boabe de struguri decojite si fara samburi, un pic "storcite" unul cate unul cu succes
;
Naty - felicitari ptridicat in picioare! Am ramas ultimii care nu ne-am ridicat?
Eu il schimb pe A pe masa de infasat care este asezata pe o masa normala, deci la nivelul meu. dezavantajul e ca se roteste dupa orice se gaseste pe acea masa.
Pyc- f utile info de la tine. Multumesc
Aryia - multa sanatate!
Miere- riscul de carii este si la copiii alaptati noaptea, nu? Scuzati stupizenia intrebarii, dar am nevoie de o confirmare ca poate ma mobilizez sa incerc, din nou, sa ii scot mesele de noapte
;
Dark- nu cred ca tb sa iti faci griji cu privire la cant de lapte. Recupereaza Mister cand te are in preajma. Mie mi-a luat 1 luna sa il invat sa bea din bibe si am incercat 3 feluri de LP pana la Aptamil, pe care l-a acceptat sau deja se resemnase
. Acum, peste zi, bea maxim 120 ml de LP in jurul pranzului cand ii este f somn si nu ar accepta legumele, pe care le serveste la trezire. In majoritatea datilor bea 60ml, deci f putin, insa recupereaza cand ajung la el si noaptea din plin ca se trezeste de 3 ori
.
Am biruit si de data asta cu recuperatu'
, probabil ca ne "auzim" we-ul urmator, cand sper sa nu mai citesc de muci, tuse, nopti nedormite
.
lisa79 spune:
hop si noi la raport!
Avem 5 dintisori,cu somnul destul de ok noaptea si- a mai revenit fata.
Acum mor de ciuda, ieri am fost in vizita siAna a facut kk cand am plecat de acasa(mai facu-se de 2X) deci nu am mai verificat-o timp de 3h jumate. cand am venit acasa,toata era oparita(dar ea nu a plans ,nu nimik),acum urla si mai tare decat inainte cand trebuie sa o schimb
. si asta nu e tot ,ne-au reaparut mucii si tusea si stranuturile
. ooffff
oare sa ii bag un paracetamol preventiv, sau sa las organismul,din nou sa lupte cu raceala???
catisto,La multi Ani!!!
sanatate licuricilor bolnaviori!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici,
intru si eu putin , ca mai am cate ceva de facut...
Urez multa sanatate licuricilor bolnaviori...
Fetele din Bucuresti, voi de unde luati hainute(salopete)??
Azi am mers cu Stefan sa-i cumpar salopete, la magazinul Obor si nu am gasit 
in tot magazinul avea doar pana la 6 luni... si trebuie sa-i cumpar neaparat ca ce aveam i-au ramas mici... intr-un final am luat 2 seturi de pijamalute si sa-i puna mama sosetele...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
lisa79 spune:
e grooooaznic
nu suporta nici sa o ating la fundulet si e si in fata rosie toata
,vai da ce plange

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
V-am trimis niste poze...
Carmen, incearca la Auchan, la sectorul de hainute pentru copii. Sau in magazinele "Piciul", acolo au sigur. Or fi ele mai scumpe, dar sunt de calitate. Testat de moi. ![]()
La Multi Ani cu intarziere pentru Ana de Alina1976, Ioana de Naty si imi pare ca si Flavia de mara...
mara, ce vroiam sa te intreb: unde ai gasit asa parc verde si asa zona frumoasa in Braila??? De la sfarsitul lui octombrie voi fi si eu acolo... Din nou...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/