Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc Irina Deci clar nu e cazul sa ma agit. Lynn m-a rugat sa-i duc un bibe, sa incerce sa-i dea formula cu bibele, ca nu o accepta deloc cu canita cu cioc (cu aia bea apa). Ma cam indoiesc ca va merge (jupan nici nu stie ce e aia biberon), da' am zis hai sa incercam si asa, i-am luat ieri una bucata bibe de la Tommy Tipee (ca din asta am gasit fara BPA). Sa vedem cum va fi luni...dar dupa ce am citit pe forum si ce imi spui tu, nu ma mai ingrijorez deloc ca asta micu' nu bea decat apa in timpul zilei.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dark,

eu stiam de la flavi ca tb atentie marita la mere,alune, nuci si inca ceva, atunci cand vor incepe sa manance singuri.eu inca ii dau lui andrei mancarea bine blenderuita.sunt paranoica cu innecatul.asa ca mai astept.
andrei e un pofticios ca nu poti manca in fata lui,ca imediat maraie, cu ochii in farfuria ta.asa ca trebuie sa am la indemana mancarica lui.si mananca din ce in ce mai bine.flavi a fost opusul.la un an jumate manca ,cred,5 lingurite de mancare toata ziua, restul san.

flavi e virusata rau, vorbeste soptit de 2 zile si respira cam greu.e a treia zi de tratament.vad ca andrei e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bee, Dark, Anna, Alina, va multumim mult pt urari si pt ca v-ati amintit de noi

o sa incerc sa pun ceva poze azi, ca am cam ramas restanta - ce-i drept ca nici nu am facut prea multe in ultima vreme

Ledi - pupam ginerele si cuscra

Naty, La multi, multi ani pt Ioana cea scumpa - una din fetitele mele preferate

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Azi sunt chiar fericita!David a dormit mai bine azinoapte,e fericit...borboroseste toata ziua,e vioi,maninca bine,e WE deci e si tati acasa... asa ca am toate motivele!
Dark bineai facut ca ai dormit cateva ceasuri!Ti-ai mai incarcat bateriile!Si bine ca tati a avut grija de Mister ca sa te lase sa dormi!Eu nu prea am somn in ultimul timp...si nu stiu de ce.Acum de ex David sitati fac nani si eu bantui pe net.Noi de craciun ne-am luat bilete in Germania ,in Beierse Woud Neukirken , in primul rand pentru ca vrem zapada ,sanius deci iarna adevarata,siapoi pentru ca amgasit o oferta chiar ieftina asa ca nu am ratat-o!
Leditia imi pare rau sa aud ca David a facut asa mare temperatura...stiu cum e ca si puiul meu a facut la unmoment dat 39,4 si chiar ca-ti vine sa-ti iei campii...Un pentru amandoi si insanatosire grabnica!
Alina vreeeeem poze!!!Auzi tu ce petrecere minunata...pacat ca nu suntem si noi in Bucuresti ca am fi venit cu siguranta
Fetelor citesc ca va luat deja nostalgia din cauza ce bebe devine copilas!E foarte adevarat ca au crescut mult dar totusi inca sunt bebelusi...mai ales ca majoritatea inca sunt pe tzitzi iar restul folosesc eu asa gandesc...David inca este bebelusul meu mic,si vreau sa-l mai alaptez muult si bine...cum a spus si Dark ,cat omaivrea elsicat m-or tine balamalele!
Pupici licuricilor si mamicilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Auch!Scuze am uitat sa spun:
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
Asteptam pozici cu tortul Jasmi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Repejor si noi,La multi Ani Ioana de NATY si Iulia de JASMI!

am facut curat,s-a certat Anusca cu aspiratorul de a auzit tot blocul. cred ca are pica pe el de cand cu mucisorii.

pupici si un sf de saptamana placut.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

Intru si eu repede sa urez La Multi Ani Ioanei si Iuliei, sa cresteti mari puilor si multa sanatate.

Si multi pupici Anuscai vorbarete. Lisa sa stii ca si Razvi se cearta cu aspiratorul, cu apa si cu tigaia (cand se prajeste ceva)...hahahah cate puncte in comun...

Abia astept sa ajung acasa...moooor de dorul lui Tzumpi...parca nu l-am vazut de o luna...

Sanatate multa licuricilor bolnaviori

Poop gascha

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Helau,

Am avut o zi grea azi ...de dimineata m-am trezit si pregatiri pt masa de pranz. Au venit strabunicele Anei, bunicii, finii noastri sa o serbeze (acu' a fost petrecerea de familie)...apoi am strans masa si fuga la Mall sa iau cadou pt pretena mea. Apoi venit acasa, dus, imbracat, machiat, coafat si la restaurant.
Noroc ca Ana e la mama in noaptea asta si vom dormi si noi linistiti. Sabinutza e asa linistita noaptea ca nici nu stiu ca am copil in casa

Cuscra, pai daca fi-tu se face bucutar atunci fi-mea de face pistolar!!! E o faza pe caseta cand Andrei (finul nostru cel blond) calca de zor o camasa si Ana langa el, imbracata in printesa, il ameninta cu un pistol in mana ..Ma, s-a intors lumea asta pe dos?!!
Ma bucur sincer ca v-ati simtit bine!! Sper sa ne vedem mai des de acum incolo zau asa...ca sunteti toti niste draguti. SI fina mea v-a placut tareeee mult, in special pe Teo de care cica s-a indragostit
Si zici ca Sabinutza e D-ra...nu mai e bebelus? ...ba e bebelus!! Stiu eu!!...E bebelusul meu drag pe care il strang la piept seara si dimineata cand se trezeste...caruia ii sterg lacrimile atunci cand plange cu ochii ei mari si albastri....care zambeste cand ma vede si ridica manutele sa o iau in brate....Mi-e dor de ea cand avea o luna, doua luni, trei luni.... Cuscraaaa, ce mi-ai facut??

Dark, ce frumos ca va impartiti asa "prieteneste" zilele/orele de odihna. Asa aveti fiecare si timp pentru sine si Mister are momentele lui de intimitate si cu mami si cu tati...

Naty, au plecat musafirii?!! Cum a iesit? Esti probabil si tu obo la greu....Las' ca ne relaxam maine

Porumbita, merci . O sa incerc sa mai caut...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Crisspy,Lisa,Alina si multumim de urari

am pus si eu poze pe mail, iar cu ocazia asta am vazut poze cu frumusetile de Fabi, Paul, Alexutu, Andrei si Alexia (Bee, aveti niste ochi superbi - toti 3)

Alina din 86 asteptam poze maine, dupa ce te mai odihnesti

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ZILELE ASTEA, MARI SI MICI!!!!!!!!!!!
Bee, ce frumosi sunteti toti, in frunte cu printesica scumpa
Dark, bravo pentru odihna!
Porumbita, si noi tot cu tzitzi facem nani, altfel tzup i picioare si adio somn...om scapa noi si de asta ca nu o suge pana la scoala..Apropo, si eu tot asa, 1 an ar fi f bine sa pot alapta, apoi daca se poate si mai incolo e si mai bine...
Nici Alexutu nu vrea bibe de nicio culoare...pt iaurt avem canuta cu cioc, iar pt apa, avem o cana cu pai, asa:http://www.bebe-strumf.ro/produse/cana-cu-pai-mickey-minnie/. scria ca e pt 9 luni , dar noi o folosim de la 8 cu placere si fara probleme...
Crisspy, am comandat si noi masinuta, marti sper sa vina, am comandat-o sambata.ms de pont. acu' sa vedem daca si printului ii place...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput