Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la multi ai ioanei si anei

la multi ani licuricilor care s-au sarbatorit de cand nu am mai intrat noi

la multi ani calisto

eu citesc da nu prea scriu ca in general nu am ce spune. ca na, zilele sunt cam la fel.

am pus multe poze noi

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Vazut pozici cu Carol si Stefan. Ce licurici frumosi avem, iti e mai mare dragul sa te uiti la ei.

Carmen, uite asta am cumparat-o de la magazinul de care iti ziceam http://picasaweb.google.ro/annavladut/7Luni#5384612533838737410 Am dat pe ea in jur de 20 lei, dar e mult mai buna materialul decat la cele de 18 lei din Auchan, in plus eu am vrut neaparat sa se incheie pe fata ca e mai uusor de imbracat. Magazinul este pe partea opusa de megaimage, in complexul de magazine cu CEC-ul, dar spre capatul cu megaimage cum vii de la Posta Titan. E un magazin mic, dar cu multe hainite pt copii, majoritatea facute in Romania.

Felicitari micutei Carla pentru primul dintisor

Sanatate multa bolnaviorilor, cam multi mucisori sa va faceti bine toti

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anna am intrat pe link si am vazut poze ...ce obrajori grasanei are Vladutz..
vai asa de pufos e ..ca-ti vine sa-l papi
si sa-l smotocesti

feteloooor ce ne facem noi... ca se duc pufosheniile???

cele cu un bebe mai au o speranta...se pregatesc de bbdoi....da noi cu doi???

cuscra hai baga poze de la party, cu printzese si cu bucataru'meu sa-mi mai treaca melancolia blegoasa de luni dimineatza intunecat...

in cronicutza de ieri am uitat sa scriu ce era mai important...
a avut doamnelor si domnilor Ana o rochitza ...de printzesa din secolul al XVIII-lea ... ..printzesa Sissi direct!!!
pe cuvanturi de onoare!

o sa va convingeti!!!

hai sa aveti o saptamana minunata
si va invit la o

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Noapte de lupte..putea fi si mai rau.Aspirat la 5 dimin si acum.Supt intr-una aproape, adoarme cu capul pe pieptul meu ....

Fetele care ati mai trecut prin asta, vreau sa stiu cand si daca ati primit antibiotic.Andrei nu are nici o indicatie in acest moment,el are muci si tuse cand se ineaca cu ei.sunt aposi..deocamdata.Nu febra...stare insa modificata.

Sanatate multa va doresc..Aalina de aia stateai la cutie?offffff....chiar am nevoie sa depasesc asta singura, sa mi capat increderea in mine, altfel hop tzop la spital nu mi face cinste nici ca mama nici ca dr.Asa as vrea sa fiu o nestiutoare....

Va pup...imi plange sufletelul cand ma uit la papacel, dar ma incurajez ca ati trecut unele din voi de mai multe ori prin asta si se depaseste.chiar plang imi e ciuda

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina - multa putere, sigur e ok andrei mic, si totusi e mai bine ca nu esti o nestiutoare

noi cand tusea carol am primit nurofen, eurespal si sumetrolin - eurespal de 3 ori, celelalte de 2 ori pe zi. diagnostic - laringita si traheita. apoi in sapt urmatoare ketof (cred) seara la culcare

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neatza fetele!!!

Ofofof, ce de bolnaviori...Sanatate Ochila si Fabi Irina noi am primit antibiotic cand starea asta de raceala nu mai trecea si tusea mai rau, chiar si fara febra. In rest humex/eurespal si nurofen.

Daria nu a mai facut febra de aseara de la 11, are o stare bunutza, o sa merem totusi la pediatru s-o consulte.

O zi linistita!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Multumesc pentru urari!

Eu sunt franta de oboseala, dar multumita ca a iesit totul bine.

Vineri seara am fost la petrecerea frumoasei Ana, printesa Alinei, sambata am serbat-o acasa pe Ioana, am avut musafiri pana la 10,30 iar ieri am avut petrecerea cu copii, am ajuns acasa la 9,45 si apoi am desfacut cadourile, ne-am culcat la 12.

Ioana a fost tare multumita de toate, i-a placut mult la toate petrecerile, a primit o sumedenie de cadouri si a fost fericita.

Fetele, Nadia mea e argint viu, de unde ziceam ca e mai cuminte ca sora-sa, acum imi dau seama ca e nebunica rau de tot. N-are stare nici cateva secunde, incontinuu se misca, se suceste, se ridica, vorbeste, ne cearta, ne striga pe limba ei, e tare, tare obositoare! Nu sta niciunde mai mult de cateva minute, nici in tarc, nici in scaun, nici pe jos, nicarieri, trebuie sa stam numai de capul ei s-o plimbam. Si colac peste pupaza nici nu mai vrea sa doarma peste zi, cum o punem in patut, se ridica.

ledi imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori iar! Trebuie neaparat sa-i dai ceva pentru imunitate.

Am vazut poze cu Andrei de ciufik baiat mare si el de-acuma! Mi-a placut mult su vesta portocalie cu gluga

carmen si eu am cautat mult salopete; la fel si pantaloni cu picior. Intr-un final am gasit salopete la Debenhams, dar ca o idioata i-am luat doar un set de doua. Sunte foarte bune, cand mai am drum prin Plaza ma duc si-i mai iau.

lisa spal-o cu apa cu bicarbonat. La noi face minuni.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Aaaa...si picaturele in nasuc, noi am folosit Vibrocil.

Sanatate la toti licuricii.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

iuliacris felicitari pentru dintisori!

irina usor mama cu antibioticul. Incearca in schimb Rhinatiol (nu stiu daca am scris bine) e foarte bun secretolitic. Eu ii dau Ioanei si Ambroxol, care imi pare si mai bun, dar nu stiu de la ce varsta merge.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Rhinathiol-ul este carbocisteina, am folosit si noi, cand nu am gasit Humex, au aceasi substanta activa. Antibiotic am primit la 7 zile de la mentinerea starii de rau.

Naty ma bucur ca a iesit petrecerea frumoasa. fetele frumoase. Asa am zis si eu despre Karina ca e mai cuminte ca Daria, dar nuuu...e mult mai mobila decat era Daria la varsta ei si umbla peste tot prin casa, se ridica, vorbeste pe limba ei, plange cand nu-i iese pasenta... Asa ca te inteleg perfect.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput