Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
ada_coman spune:
Iulia felicitari Carlei pt dintzishor. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
alina2700 spune:
Buna ziua dragele mele!
LA MULTI ANI CRINA MARIA!
SI LA MULTI ANI PUIULUI MEU DAVID LUCA!
Fetelor vad ca a inceput sezonul rece la voi,cu mucisori,cu nas infundat...imi pare sincer rau urez tutror licuricilor bolnaviori insanatosire grabnica!
Lisa pentru iritatii sau opareala e f bun si bephanten crema!
Bebelusi felicitari pentru iesire ,pentru intalnire dar si pentru noaptea dormita!Dorul de Bladut a trecut ca l-ai luat deja inapoi dar noaptea dormita cred ca ti-a prins tare bine...eu nu am mai dormit 3 ore consecutiv macar, de muuuult timp...nu stiu cat o sa mamai tina balamalele.
Cristi e scump foc puiul vostru 
Pupam toata gasca!

Poze
Alina1976 spune:
Asa cum v-am promis, iaca si neste poze de la petrecerea Anei:
http://alina1976.sunphoto.ro/ANA_3_ani
PS. O sa o vedeti si pe Sabina pe acolo, pe Ioana (fetita de Naty), pe Teo (print de Alinuk).
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
Multumesc Ada si Naty.Nu ma grabesc deloc cu Ab tocmai de aia am intrebat ce atitudini...data trecuta am fost conservatoare si voiam sa fiu mai agresiva acum. Aspir mucii Ophtamesone si Cargol, Nurofen de aseara...dar e greu si psihic si fizic.E mrrrait si agatat de mine.Acum a papa de dimin fructe cu branza multumitor 130 ml.nu stiu cand sa fac curat, papa sa pap si eu....e tare greu singura.Bunicul a plecat cu fratele la p neamt desi l am rugat sa nu, Radu e la serv...de bunici nu comentez
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
Helau pipal,
Gata...back to work
...mi-a fost tare dor de voi
, desi am stat cu okii pe forum mereu...
Am vazut pozici cu licuricii nostri frumosi foc: Stefan, Dariuta, Iulia, Alexia, Andrei de Mara, Papacila aka Ochila, Paul, Alexutu, Fabian, Andrei de Ciufik, Carol, Vladut...

IrinaC multa sanatate Papacelului...sa treaca repede...
mamica si licuriciul...
Ledi sanatate multa
...
Si multa sanatate tuturor licuricilor bolnaviori 
...
Astept poze de la party-urile fetelor ...
sarbatoritilor de azi 
Si....multi 

si 

pentru Anusca sa treaca repede problema
Va las acum ca am o gramada de munca...da' sunt in zona ![]()
![]()
Poop gashca
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Leditia spune:
Irina,multa,multa sanatate si putere.
Naty,nu e iar bolnav!Nu i-a mai trecut de atunci,cred ca au trecut deja 3 sapt de cand o tine,ba cu febra,ba cu tuse,ba cu muci.Mucii i-au trecut de vreo 3 zile,insa are tusea aia productiva care nu-i mai trece odata,iar in dim asta mi-a facut iar febra,ca doar in fiecare sapt trebuie sa faca cate un puseu de febra mai mare sa ma bage la nebuni.
Si uite asa n-am reusit nici sa-i fac aerosolii si haraie(bine,acum doarme)..Pt imuninate ia imunnobaby si isoprinosine..crede-ma ca m-am saturat de boli si de medicamente..am farmacie in casa si m-am saturat sa indop copilul cu atatea prostii si sa nu-i mai treaca..pai in stilul asta ii distrug si stomacul si ficatul si tot,mama lor de viroze
.Insa si noi ne-am indopat cu medicamente si totusi nu ne-a trecut..Cred ca facem schimb de virusi,incrusisari..alea alea..

POZE CU NOI
de David Christian
ariya spune:
La multi ani sarbatoritilor!
am citit un pic din zbor si am vazut ce intreaba Irina...noua ne-a dat antibiotic dupa 3 sapt de tuse care nu mai trecea si dupa ce luasem Ventolin sirop 1ml/de 2 oro pe zi,Ambroxol picaturi,8pic/3 ori pe zi ,pana la ora 17 maxim,aerosol cu Dexametazona si ser fiziologic de 2 ori pe zi.Am luat Augmentin 2ml la 12 0re,5 zile si bebe acum e perfect....Slava Domnului pt ca nu mai puteam...vomita de efort,se ineca,plangea,a fost greu de tot...
Am si eu niste intrebari:
1. E cineva dintre voi in situatia mea,adica bebe nu vrea biberon cu nimic,nu apa ,nu lapte,nu suc,nu ceai...vrea exclusiv tzatza si mancarica normala...Sunt disperata pt ca ,avand 6 dinti,am sfarcurile franjuri iar...si nu mai pooooot!nu mi s-a intamplat asa ceva cu nici unul!nu stiu ce sa fac sa-l fac sa ia bibe...nici cu paharelul ala cu tzatza nu vrea,nu mai stiu ce sa ma fac!iar sunt cu Garmastanul in sutien si ,de cate ori suge,plang de durere...
2.Mie inca nu mi-a venit ciclul...o fi normal?
Va pup

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
cristi_2003 spune:
ariya - ai incercat aparatoi de silicon pt sani?
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
Cristi nici cu alea nu vrea...le mushca asa cum face si cu tetinele de la biberon...e incapatanat de n-am vazut!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
mara95 spune:
salut!
arya,si andrei si flavi au preferat lingurita si titi, nimic altceva.inca am sumedenie de biberoane nefolosite. asa ca rabdare
jasmi, crisspy,multumim!
selene, parcul verde din poze se afla in Gradina Mare din centrul vechi al orasului.langa parc este Biblioteca Judeteana Panait Istrati si gradinita Flaviei.este liniste, curat ,frumos si neaglomerat.