Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
fetele
am venit
cu un ultim apel
f importsant
am reusit sa aflam un medic f bun
la hanovra
care poate extirpa
toate tumorile
alinei
va rugam din suflet
ajuta-ti-ne
sa ii redam
sansa la viata
ne trebuie in 2 saptamani
are programare
daca aveti cunostinte prin tv sau radiouri ajuta-ti-ne sa facem campanie
multumim
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
alinuk spune:
Cami
am o colega al carei sotz a fost operat..tot de o tumora undeva la cap (creier)... la Hanovra
nu stiu daca e vorba despre acelasi medic
daca vrei sa vorbesti cu ea iti dau pe PM nr ei de telefon
multa sanatate
din pacate am experientza vis a vis de aceste campanii
cele pentru copii au cat de cat 'succes'.. restul merg mai greu :(
Dumnezeu sa va intareasca!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Anculet spune:
Cami_antonia am trimis link-ul blogului in toata lista mea de messenger,sper sa strangeti banii,si sa dea Dumnezeu sa se faca bine cumnata ta
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
Alina1976 spune:
Cami, sa dea D-zeu sa fie bine!! Am trimis si eu link-ul la toata lista mea de mess si cu rugamintea sa dea mai departe. Sa incerce sa scrie la diverse redactii la TV. Cei de la Acasa TV au o emisiune care se numeste "Povesti adevarate". Poate o sa-i bage si pe ei. MULTA BAFTA!!!! O sa donez si eu cat pot.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Selene_Bunny spune:
mara, Gradina Mare e? Am fost acolo odata si mi-a lasat o impresie cam proasta... Multa mizerie, leagane care scartaiau infiorator, taxa de intrare...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
mara95 spune:
da, Gradina Mare, dar e refacuta de un an sau putin mai mult. nu e nicio taxa.au si un mic loc de joaca ptr cei mici.ieri a fost acolo festivalul florilor, cu mici,fanfara,etc.anul trecut am fost, acum l-am ratat, ca a fost urat afara.daca te uiti catre faleza, jos, se vede noul patinoar.e frumos si mai ales linistit.cred ca iti va placea.
Ciufik spune:
Salutare muciosilor si nu numai ![]()
Am intrat special sa o incurajez pe Irinuca, noi care suntem campioni la muci, si in seara asta am bagat o portie de aerosoli cu ser fiziologic ca aveam niste musafiri "lichizi" la 2 sapt de la ultima repriza.
Irina, Andrei a avut muci la 3 luni, 4 luni juma, 9 luni si se pare 9 luni juma (asta ca sa ma bage pe mine in spital ca trebe sa fie 100% sanatos pt operatie) si de fiecare data nu a primit decat aerosoli 1 repriza dimineta, una seara, aspirat cat mai mult si scos la aer. Atat! e drept ca nu a avut febra, tuse numai din cauza de muci in gat.
So, relax, lasa copilu' sa lupte cu boala, eu prefer muci decat orice altceva.
Cristi, alina - de operatia de hipospadias (pb noastra de la putza) e vorba.
Aalina - pupici pt mucosul meu de 23 februarie.
Ledi-
, sper sa se rezolve rpd pb la voi, de toate felurile.
Vazut 2 printzese: Ana si Ioana
. Vreau si eu fetitaaaaaa!
Ma bag la somn, ca cine stie cand ma trezesc sa bag un aspirator mic
.
Pupici la mucosi!
LE: pediatrii ne-au recomandat diverse picaturi, siropuri, dar din vasta noastra experienta si cu ele si fara ele, tot 5-6 zile tine repriza de muci, asa ca prefer sa nu-i dau nimic, dc nu avem decat muci garla si atat.
Porumbita spune:
irina.c si robert are muci (ca si mine de altfel
) de vreo sapt dar fara alte simptome;
ce ma enerveaza de nu se poate e ca ii dau cu apa de mare in nas, bag batista bebeluslui si nu iese cine stie ce in schimb dupa ia aud ca si cum ar fi nasul plin de muci (da nu se vede nimic) 

asa ca maine ma duc cu el la pediatra sa il vada;
in rest are momente cand e fff craiat ca apoi sa fie vesel si jucaus.
si e in greva foamei... 

de sambata scade cantitatea mancata (azi a mancat asa, cu chiu cu vai adunat 100 g in cdt in care el manca 190 doar la o masa);
eu oricum ii dau san la 30 min o ora dupa masa dar nu mi s-a parut ca ar suge mai mult ca de obicei...
a, si a revenit la "bunele obiceiuri" si se trezeste din 2 in 2 ore (bine macar ca adorme la loc in 5-10 min)
Arriel spune:
Asa spre sfarsitul zilei intru si eu ca de obicei si urez
lui David, sa creasca mare si sanatos (ca frumos este)
Lisa acelasi lucru l-am patit si noi aseara, cu funduletul Theei. Noi am fost plecati la o intalnire cu prietenii si am lasat-o acasa cu mama. A facut moale si daca nu a mirosit, nu a fost schimbata cateva ore pana m-am intors eu. Saraca, avea tot funduletul rosu. Dupa baita i-am dat cu bepanthen, i-am mai dat o data noaptea pe la trei cand s-a trezit iar dimineata arata cu mult mai bine.
Bine ca a iesit dintisorul si dormiti mai bine.
iuliacris felicitari Carlei pentru primul dintisor! Si mai ales ca a iesit fara scandal. Of, ce noroc au unii ![]()
IrinaC curaj, o sa treaca, marea majoritate a licuricilor au avut episoadele lor de muci. Acum o saptamana am terminat si noi. Partea proasta era ca nici nu reuseam sa o aspir cum trebuie, se zbatea si tipa de mama focului. In afara de asta am folosit sprei cu apa de mare, ophtamesone si in ultimele doua zile colargol. Pentru tuse (uscata ce-i drept) nu i-am dat nimic si i-a trecut odata cu mucii.
cami sper din tot sufletul sa reusiti sa strangeti banii la timp
Am vizionat o gramada de poze cu baieti frumosi si ochiosi: Andrei de Ciufik, Carol de Cristi, Stefan de Carmen, ce mari au crescut... dar nici cu fetele nu mi-e rusine: Alexia de flowerbee, Iulia de Jasmi, Daria de Selene,...Si am mai vazut domnisoare elegante: Ana, Ioana, Sabinutza, Teo voinic, cred ca a fost o petrecere pe cinste. Naty asteptam si pozele de la petrecerea voastra.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/