Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina1976 spune:
Miere, am inteles acum...da, e cam aiurea sa ti copilul in tarcul ala cu gratii si asta pt mult timp. Eu am un tarc din ala normal foarte moale si cu multe jucarii in el. Si Sabinei ii place sa stea acolo. La un moment dat se ridica in picioare si sta cu manutele pe el si ne priveste de acolo. Nu-i scapa nimic :-)) Da eu nu o las mai mult de o ora acolo, maxim. Ideea e ca ii place, nu plange, se joaca frumos...
Ada, ce dulci sunt printesele taleeee
. Sa-ti traiasca!!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Porumbita spune:
irina.c esti o mamica si un dr f bun; termina cu prostiile; v-am zis ca si R e in greva foamei de cateva zile (si nu mai vad sa iasa alti dinti desi isi baga tot ce prinde in gura si baleste la greu)
ieri am fost cu el la doctora (ca avea si muci de vreo sapt, fara febra si altceva);
poate de ajuta orientativ (si pe micola); mi-a dat sa ii dau:
- homeovox 1 tableta (pisata in apa/ceai) de 3 ori pe zi ca e rosu in gat (tipa si de ce ii zici sa nu mai tine o face si mai tare si apoi rade la noi)
- pivalone (1 puf de 2 ori pe zi)
- simpret solutie 5 picaturi de 2 ori pe zi
- vibrocil sa alternez cu pivalone (cate o picatura pe nara)
la 8 luni jumate cat are nu am putut sa ii masuram lungimea ca nu a fost chip sa stea pe spate (da azi i-am cumparat din Obor geaca de un an jumate) si are 9.900 g; doctora zice ca e ok
si sa continuam cu batista bebelusului si apa de mare (de fapt am mers la doc pt ca la batista nu mai iesea nimic si cand il puneam la san horcaia ca si cum ar avea nasul plin si eram ingrijorata sa nu aiba altceva)
ariya nu stiu dc te consoleaza, dar r suge de 3 ori pe zi (la 30 min sau o ora dupa fiecare masa solida) si noaptea ori de cate ori se trezeste (uneori de 3 ori, alteori de 6-8 ori pe noapte); inca nu musca pt ca are doar 2 dinti jos asa ca inteapa ![]()
oxigen nu e relevanta doar greutatea, tr cu tot cu inaltime considerat
daiopri vreau si eu la disneyland
crisspy ce mare s-a facut si tumpi tau
bebelusi la multi ani!!! de ziua ta sa te lasi rasfatata, nu mai gati
selene da ignor nu poti sa le dai?
Alina1976 spune:
Naty, pe unde umbli mami??? Mi-a placut la nebunie poza cu fetele tale. Si seamana intre ele la greu...Poze de la ziua Ioanei?? Unde sunt?
Jasmi, am vazut-o si pe Iulia. E mortalaaaa!! Pozele alea cu fesul roz sunt dementiale! Iar de comentarii nu mai vorbesc...am ras de m-am stricat. ![]()
![]()
![]()
Bee, acum am apucat sa vad si pozele cu Alexia. Neschimbata! Adica la fel de dulce, fina si delicata....iar ochii ei ca "doua smaralde ce stralucesc in noapte" (citat "Pisicile Aristocrate" la care cunosc toate textele pe dinafara ![]()
). Si mi se pare ca seamana din ce in ce cu taticu'...nu??![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oxigen Hop si noi! Am trecut sa uram La multi ani licuricilor si multa sanatate bolnaviorilor. Noi suntem relativ bine.Spun relativ pentru ca am fost la doctor cu Mariuca pentru ca nu mai vrea sa manance nimic.Sunt disperata.De doua saptamani a inceput incet, incet sa refuze mancarea.Nici iaurtul care era preferatul ei nu-l mai vrea.Bea doar lapte, dar si ala cu noduri. Doctora a zis ca are sigur anemie si ne-a dat fier 15 pic/zi.A mai zis sa-i fac si un sumar de urina si o urocultura sa vedem daca nu are cumva si o infectie urinara.Fetele cu fetite cum recoltati urina, ca la capitolul asta-s depasita rau.Am incercat in fel si chip si nu-mi iese. Cine a mai trecut prin faze din astea de nemancat?Ma dispera, plange si loveste cu mana cum vin cu lingurita spre ea.Nu e chip sa o pacalesti.Tine gura inchisa si nu reusesc macar o lingurita sa o fac sa manance.Am incercat o mie si una de combinatii de mancare, nimic. La controlul de 9 luni aveam 8500 kg si ne-a zis ca e mai putin decat trebuia.Acum sigur o sa slabeasca. Am incercat sa-i pun mancarea in biberon (exemplu de la Alexiuta) si tot nu vrea. Sa fie oare de la dinti? Eu zic ca-i totusi prea de tot. Si-mi transpira rau de tot la cap.Calciu ia 10 zile/luna. Off, si ce bine manca inainte. Va pe toti.Andreea, mami lui Alex 12 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009 |
buna, te inteleg perfectul cu nemancatul, din pacate.......
uite aici un subiect asemanator, am postat si eu mai in josul paginii, poate te incurajeaza subiectul, mai suntem si altii in situatia asta cu lipsa apetitului.Desi la 9 luni mie mi se pare super ok 8500 gr, zau, pai noi nu o sa ajungem SIGUR la atat!!
EDIT, am uitat sa dau linkul : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143595
Mami de fetita
si de baietel
bebelusi spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, m-ati emotionat pana la lacrimi, cred ca e cea mai frumoasa aniversare a mea, cu Vladut si cu voi alaturi. Va multumesc pentru ca faceti parte din viata mea si a lui Vlad.
Acum va servesc pe toate cu 
Eu sincera sa fiu am sarbatorit cu covrigei si ceai de menta pentru ca azi noapte m-am deranjat la stomac si am stat numai pe wc, cumplit dar se mai intampla. Vlad mitirtelul parca a stiut ca nu ma simt bine si nu ma pot ocupa la el pentru ca prima trezire a fost la ora 6 dimineata, ceea ce nu se prea intampla la el in ultimul timp.
Si Vlad sta intr-un tarc din ala cu plasa unde are puse multe jucarii. Eu am parchet in casa si covorase foarte mici si nu ar putea sa se ridice pentru ca aluneca. II place dsa stea acolo cel putin deocamdata. Cand se plictiseste il iau de acolo si ne jucam
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
La mutli ani Patritia!!!
mai fetelro si o tin pe ana in patut dimineata cam 30-45 min,dar eu vorbesc de toata ZIUA!!! si asta ca mama sa stea sa se uite la tv,sa vorbeasca la telefon si sa stea cu sotul... . Cred ca e nonrmal sa stie si sa descopere singuri unele lucruri,dar nu vad sa fie normal sa fie privati de libertate. nu e tot una sa stea 1h-2h pe zi sau sa stea 6h din 10. eu la asta ma refeream. eu o las pe Ana peste tot,inlcusiv in bucatarie cu mine si baie,tot cu mine
,unde merg vine si ea,dar isi gaseste pe drum ceva interesant de jucat.
jucariile preferate: sticla cu macaroane si sticla cu graunte de porumb...inventiva mama!!!
irinaC, scot bicul la tine,cdaca mai zici ca nu esti o mama buna.
esti o persoana extraoridnara,deci...
pupici fetelor!
aaa:, s-a trezit 1 data azi noapte,da bine : de la 2-4 dimineata
,plans! hai ca iese si dintisorul asta si gata o perioada![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
micola spune:
Ada...ai 2 printese...sa-ti traisca! mor dupa ele!!!vreau si eu surioara pt Alexutu....cred ca la anul, daca nu se aude nimic de la serviciu ma bag..
Bebelusi, si eu fac la fel cu Alexutu, nu-l las pe jos ca am ba gresie , ba parchet si nu prea am covoare, iar unde sunt sunt mici si aluneca..il las in patutul lui (tarc)unde e linistit si fericit 30 de min pana la o ora, sau, mai nou in masinuta cea noua...il supraveghez si imi place la nebunie sa-l vad vorbind pe limba lui cu jucariile..pan ama vede si incepe sa ma strige, sau sa se bucure ca ma vede si gata...ma topesc de tot si-l iau cu mine o perioada, apoi iar acolo, si tot asa..
Porumbita,
ce bine ca ai postat medicamentele, mii de
. uitasem ca am si eu Pivalone in casa...
ma bag in pat ca mi-a fost frig azi si simt ca ma paste o raceala urata...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
anna-mama spune:
Am vazut poze cu Karina si cu Daria, frumoase papusele, imi place asa de mult cum se joaca ele. Karina este o norocoasa ca o are pe Daria, o sa invete multe lucruri mai repede decat bebeii singurei la parinti 

Am mai vazut doua surioare scumpe foc, Ioana si Nadia, ce mult se iubesc ele. 

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut