Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Oau...am vazut 2 fetite superbe ...Naty felicitari, aveti o familie tare frumoasa...

Doctoresa mea favorita iti trimit multi ...eu ti-am mai zis ca nu poti fi dr pt Ochila, numai mama...si asta iti garantez ca ca este arhisuficient...ai sa vezi ca trec si muciosii si dintele si o sa fii din nou zambarici...

Tot ce trebuie un pic de rabdare si un pic mai mult optimism si incredere in tine ca faci ce trebuie

Hai cheer up mummy

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Azi ne-am impartasit..acum asa linistit...nu s-a mai trezit cand l-am pus in patut...
La multi ani, Bebelusi!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!!!
si La multi ani Bebelusilor sarbatoriti azi!!! !cat le mai putem spune bebelusi...
Crisspy, ce strungareata frumoasa am vazut la Tzumpi maricel
Am reusit sa asamblez masina, eu si Alexutu suntem fff incantati de ea, doar tati mai comenteaza ca la banii astia (120 lei) trebuia sa faca mai multe...Singura problema e a sta cam cracanat in ea...dar el nu a "comentat" nimic inca...l-am tinut vreo 20 de min, timp in care a papat si fructele de dim...
Oxigen, si noi suntem mofturosi, am mai zis eu, Alexutu vrea mai nou sa pape el cu manutele lui...ii pun bucatele pe masuta si isi ia el...intr-o zi a mancat o jumatate de banana singur, cu manutele lui, a scapat-o doar o data pe jos, i-am dat-o inapoi si a halit-o toata toatadar simpla..atat.amestecul meu de mar cu para si banana si branzica l-am papat eu...
Arya, pe mine ma musca la fiecare inghititura.... il cert, dar pana sa-i scot sanul din gurita el mai trage de el...cu degetul mic, cum faceam cand era mic, nu ma lasa...eu plang si el suge linistit....Daca mai zic si "Auuu", musca mai tare....pana cand am descoperit eu de ce face asa...am vazut o data cum il musca pe tati de un deget si el tipa:"auuuuu" si Alexutu radea si strangea mai tare...Mai incerc si eu sa-l trag si sa-l cert, dar...el rade... Incearca cu cana cu pai, poate si lui ii place si asa te mai odihnesti si tu..si poate uita de muscat. Si Alexutu tot asa face, strange din biberon, cu dintisorii si rade...ca si cu suzi...cand i-o dau il apuca un ras...e jucarie, nu suzeta...El accepta iaurt din cana cu cioc, si numai iaurt vrea din ea, si apa sau ceai din cea cu pai...nu invers si nu altceva...laptele praf primit de la dr no.2 s-a facut bulgarasi, cred ca fac o praji cu el...
Si noua ne curge nasul garla....am inceput cu Coryzalia, desi toti imi sar in cap sa-l duc la dr...mai stau pana maine...sunt sigura ca sare cu Amoxicilina pe noi
Daiopri, ce surpriza frumoasa ii faceti motanului Mai ales ca are exclusivitate, ca merge doar el cu voi... Sa aveti drum bun si distractie placuta! Lasa ca se descurca soara ta cu pisoiul.Ceaiul de ceapa i-l dai pisoiului????il bea????
Cami, multa sanatate Alinei, Dumnezeu sa fie cu ea si cu voi...
Felicitari Mister si Alexiuta pt primii pasi
alina 2700, eu mi-am propus ca de la 10-11 luni incolo sa-i fac cunostinta cu olita...dar cred ca mai aman si atunci....soacra insita ca trebuia de la 6 luni...in conditiile in care el la aproape 9 luni nu sta in fund mai mult de 5 min...

Timea, te invit la o plimbarica, imediat pune mami poze cu mine si minunata mea masina. muuulti Si mai pune niste pozici ca mi-e dor de tine
pupici, Alexutu

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia La Multi Ani, sa fii sanatoasa si iubite de baietii tai!

Olita, dupa 1 an jumatate, dupa ce se maturizeaza sfincterele si poate copilul sa realizeze ce face, cand vine pipi, kk, etc. Pana atunci se cam numeste dresaj sau coincidenta, in nici un caz nu trebuie tinut copilul cu orele pe olita ca sa se invete, ca e pericol de alte belele.

Sanatate bolnaviorilor! La noi swine flu e in floare, pe la americance mai toti copilasii sunt bolnavi de gripa porcina, simptome usoare din fericire.
A. pana acum nu a avut nimic, in noua luni de zile nici macar un muc:))) Sa ne tina Dumnezeu tot asa!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, Dariei i-a mai iesit un dinte... Si se mai pregateste unul... Va avea 7 dinti... Cu care ma musca...

Si ii place muzica ritmata, sare de fundulet in sus, scutura capsorul, arunca manutele in aer, se loveste cu ele peste picioruse, e vesela nevoie mare...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

OK!
Buun asa ...cu olita!Nu de alta dar masimteam vinovata ca nu-mi dau interesul de nici un fel sa-l pun la olita!Nici macar nu am cumparat-o

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, si eu am auzit sfatul asta, cu olita de la 8-9 luni... De la matusa, of course... Care a zis ca m-am tampit cand i-am comunicat ce a spus miere...

Voi mai aveti rabdare pentru sfaturile astea? Ca mie imi vine sa-l "improsc" verbal pe autor... Cred ca mi se trage de la faptul ca unele neamuri considera ca sunt mereu "mai sus" decat altii, ca numai ele au dreptul sa comenteze, sa ridice tonul, ca restul lumii este asa, de umplutura, figuranti...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Helo gagigi,

In primul rand,

LA MULTI ANI Pati!!!!

Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de viata! Sa iti dea D-zeu ce-i mai bun pe lume si o surioara lui Vladutz

Oxigen, legat de greutatea Mariucai, te rog sa nu-ti faci griji! Probabil ca pediatra respectiva e cam de moda veche...ce este important este raportul dintre greutate si inaltime si NU doar greutatea!! Nu poti sa spui ca un copil nu are greutatea buna sau nu daca nu iei in calcul si lungimea! Pai Sabina la 8 luni a avut 8.150 dar la 69 cm!!! Pai uite de exemplu motanul lui Daiopri are la 8 luni 10.250 dar la 75cm lungime! Ceea ce e perfect normal.
Lasa copilul in pace si schimba DR. Chiar daca ar fi fost prea slaba nu e normal sa te sperie si sa-ti spuna asa in fatza ca e prea slaba. Pai tu ce faci? Sa intri in panica si atat. Ca de fortat copilul nu poti sa-l fortezi, nu??

Anna, mortala poza cu Vladut la imbracat! Se vede cat ii placeee. Si felicitari pt performante!!! Sa stea singur in picioare deja si sa mearga doar de o manuta, asta da motive de lauda! Pup piciul!

Ariya, te cred ca esti nervoasa si la capatul rabdarii...eu vad cum e cu doi da cu trei!!...nici eu nu stiam ce sa-ti spun legat de problema ta...eu le-am invatat pe amandoua de mici si cu tetina si cu tzatza...tocmai ca sa nu ajung aici.

Lisa, sa stii ca e bine sa mai stea bebe si in tarc (sau ma rog intr-un loc protejat) unde sa aiba timp sa descopere si singur jucariile...si eu o mai tin pe Sabina in tarc cate o juma de ora, o ora...si ea este foarte fascinata de ce face acolo. De multe ori o pun si ma uit la ea fara sa ma vada si ma distrez cum mestereste ea acolo...Evident ca nu sunt nici eu pentru a lasa copilul acolo de dimineata pana seara...

Crisspy, EEEE, bravo! Acum a intrat si razvy in randul lumii... Are si el Girafa... Ii place nu?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cateva pozilici cu donshoarele mele:
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/AdaComan#5392431713849546226

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, nu cred ca era vorba de tarc din acela la care te gandesti tu. Evident ca si eu il mai las pe Aidan in patutul acela cand am ceva de facut si nu pot sa-l supraveghez sau merg la baie.

E vorba de niste tarcuri mai mari gen
http://www.albeebaby.com/kidco-playden-pd20-with-denim-pad.html
unde parintii pun copii si ii uita cu orele, cica sa nu strice ceva prin casa sau dc pur si simplu nu au chef sa-i urmareasca.
Cred ca la asta s-a referit Lisa. Mie mi se pare ca bietul copil e ca la inchisoare intre gratiile alea.

Jucariile lui a. sunt intinse prin toata casa:))in fiecare coltisor mai descopera cate una, ba chiar ieri l-am gasit cu un biscuite in gura, pe care cred ca il pierduse cu doua zile inainte, ca parca atunci imi aduc aminte ca i l-am dat:)))

Ada, ai niste printese superbe, sa fie sanatoase!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere pare mare tarcul ala... eu am unu care nu e ca un patut, e ceva mare cam asa:
http://www.chic bebe.ro/products/209-tarcuri/images-808-neonato_tarc_colosseo.mbs

pe robert statul in tarc l-a ajutat fantastic:
l-a invatat cum sa cada in fund, pe maini etc fara sa se loveasca,
i-a intarit musculatura la picioare pt ca are niste agatatori de care se agata si se ridica in picioare,
l-a ajutat sa mearga (face ture la tarc urmarindu-ma pe mine - care mai am un pic si ametesc - insa dc il tin de mana sau de subrat nu mai vrea sa mearga, se aseaza in fund)
vad ca acum il ajuta sa paseasca fara sa se mai tina de nimic (mai face si in patut chestia asta); sta in picioare si isi da complet drumu la maine ca sa ajunga in partea cealalta sau sa prinda o jucarie pe care i-o dau eu
- a descoperit diverse jucarii si cum sa se butoneze la ele (cand il las pe parchet nu se opreste la jucarii, face doar ture, se agata de mobila de mine etc, dar jucariile le ignora)

in plus sunt de parerea alinei 1970, cred ca tr sa invete sa se joace si singur, sa stea si singur (chiar dc eu sunt la 2 metri mai incolo de el);

in casa nu pot sa il las decat in camera lui, sufragerie si holul care le leaga pe cele 2; in holul mare si bucatarie e catelul stapan si nu ii pot lasa sa interactioneze direct (cockerul meu e gelos din pacate);

=========

miere ref la linkul pe care l-ai dat cu incaltamintea am citit acolo ca de cand incep sa mearga trec de la stadiul de bebe la toddler... UAU

Mergi la inceput