Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cami am reusit sa fac rost de adresa de mail a producatoarei de la POVESTIRI ADEVARATE. Iti dau PM. As fi bine daca ai putea sa-i trimiti toate datele, gen analize...tot,tot ca sa-si poata da seama de gravitatea cazului...eu nu pot sa accesez toate astea din blog...

Toate cele bune

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

LA MULTI ANIPatricia!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa ai parte de ce-i mai frumos pe lume!
Sa ne traiasca si licuricii sarbatoriti astazi, sa creasca mari si sanatosi!
Noi tot nu mancam.Azi a mancat cam 4-5 lingurite de mar cu para si cereale.Tot e ceva.Vestea buna e ca se vede un dintisor sus,dar nu incisivul central superior stanga, ci cel de langa, adica incisivul lateral superior stanga.
De recoltat, tot nu am reusit.Am cumparat pungute dar oricum le lipesc tot pe langa ele face.I-am pus 3 de azi dimineata si tot degeaba.Cred ca maine o tin in fundul gol si o pandesc, cum vine pipi, cum sar cu borcanelul.Problema mea e ca Maria e argint viu.Nu sta o clipa, e in continua miscare.Ea nu stie sa se mai joace, sa stea in fundulet.Tot timpul e in continua cautare si-i numai in picioare.In pat sta culcata doar cand doarme.
Seaman cu taicasu , agitata lumii.

Va si va trimitem un pic de caldura (sufleteasca), ca-i un frig de crapa pietrele pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
Noi mai lenesi ca de obicei...prima data tabieturile si abia apoi reusim sa intram pe forum
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
LA MULTI ANI PATRICIA!MUUULTA MULTA SANATATE,FERICIRE,REALIZARI CAT MAI MULTE, SI SA TRAIESTI FIECARE CLIPA A VIETII ASA CUM ITI DORESTI!
Cristi uite aici reteta Patriciei:
Prajitura Patricia -ieftina, usoara si gustoasa-

Blat: 6 albusuri se bat spuma cu 250 gr de zahar pana sta tare. Dupa ce s-au batut bine, se pun 250 gr nuci pisate si se mesteca cu lingura de lemn peste mana....ca la compozitia de tort. Se tine la cuptor la foc mic 45 min(eu o fac la 160-180 grade si la nivelul 3). Trebuie sa se desprinda usor de pe hartia de copt....se verifica la un colt. Cand e gata, se taie in 3 parti egale atunci cand e calda dar se scot cand se raceste. (Spun asta pentru ca se va pune un strat blat un strat crema, unul blat unul crema, unul blat si la suprafata crema peste tot inclusiv laterale)

Crema: 6 galbenusuri se freaca cu 250 grame zahar pana se face spuma, crema se face pe baie de abur. Se adauga 4 linguri faina, 2-3 linguri cacao, o lingura ness, 6-8 linguri lapte. Se face o crema moale care se fierbe pe baie de abur pana se intareste (cam 30 minute, nu trebuie mestecat incontinuu)

Cand e gata crema se lasa sa se raceasca si apoi se adauga un pachet de unt netopit.

Dupa ce se termina blatul si crema se aranjeaza prajitura cum am spus mai sus si deasupra se presara nuca.
Crisspy pupam gropitele lui Razvi
Anna multumim de complimente!
Micola distractie placuta cu noua jucarie!
Dark imi pare rau ca te simti obosita...offff daca ai mai fi putut sta acasa...linga puiul tau...uite un si ca sa te mai inveselesti!
Bee felicitari pentru progres!
Daiopri disney zici....hm te asteptam cu poze...e vizat Diney-ul de Paris si de noi...dar mai asteptam sa creasca bebe!
Lisa sunt oameni si oameni...si eu am o cunostinta care si-a tinut copilul numai in patut si in tarc din acelasi motiv...nu are timp sa stea dupa el.
Tuturor licuricilor mucosi si mofturosi muulta sanatate !
Pupam toata gasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Oxigen ar trebui tinuta in brate, adika sa stea in sus pana face pipi. Dar daca zici ca e asa agitata, nu stiu cum ai putea face. Sanatate multa. Noi am colectat o singura data si am reusit, dar la Daria si avea vre-un an si 10 luni. Cu papa stam si noi cam prost, nu vrea fructe, nush ce a patit. Noua nu ne mai dau dintii aia odata.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Alina admirat Davidutz, e o minunatie de baietel blond si cu ochi albastri Si smecher sa nu fie de deochi.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Doamneeee ce m-am intins mesajul trecut...
Fetelor eu am o intrebare:La cate luni incepem sa-i punem pe olita?Ca imi aduc aminte ca fii-miu al mare abia pe la 3 ani a scapat de pampers.
Miere si noi tot fara papucei stam in casa.
Poop

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI BEBELUSI! sa fii sanatoasa in primul rand si apoi restul..sa ramai aceiasi sufletista, bataioasa si puternica mama si femeie pe care le-am cunoscut eu.Si optimista domne...incurabila!Si gospodina! Bravo tie si..sa ne traiesti!

Multumim de intreebare Ada.Suntem tot muciosi mai nou si tusim, voce modificata,mama suparata.De azi luam si Ab ...dc reusim.Ca de dimin dupa ce ca are oricum apetit diminuat, mai ii iese si al doilea dinte si el la primul a facut greva foamei oricum, i-am dat medicamentul si a varsat.Am luat-o de la capat si speram sa reusesc domne sa mi tratez plodul altfel nu stiu ce naiba dr suntQ

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Ada multumim! Si eu ti-am admirat florile!Sunt superbe amandoua!Si nu stiu daca ti-am mai spus dar pesora mea o chema Carina singura difetenta este C in loc de K.Un nume tare frumos care i se potriveste de minune!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Multumesc,fetele! azi noapte de la 3.50 la 5.30,a facut iar spectacol...mai sugea ,se uita la mine,radea,ridica plapuma cu piciorusele,urla daca inchideam ochii,tipa daca il lua ta-su in brate...l-am luat la plimbare,a ragait,s-a potolit un pic si iar a luat-o de la capat...sunt varza...
azi dimineata,dupa banana de la ora 10,nu a fost chip sa-l potolesc din tipete pana nu l-am pus la san...daca vedeti ce sunete scoate cand prinde tzatzica,saracul,parca ar fi gasit comoara cea mai scumpa din lume...
i-am facut chestia cu luatul de la san si certat cand ma musca si,parca,parca,s-a potolit...offff!

PATRICIA,la muuuuuuuuuuuuuuulti ani,sanatate multa de tot si fericire alaturi de barbateii tai!
Irinuca o sa-i treaca cu antibioticul,cel putin asa s-a intamplat la Miguelito...
Va pup pe toate si multumesc mult de tot de sfaturi si ca-mi sunteti aproape

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Am vazut o poza superba pe mail cu Ioana si Nadia. Ai doua fete fff frumoase Naty si cu niste ochi superbi.

Am vazut si Stefanel, Daria, Iulia.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput