Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

daiopri,multA sanatate...ahhh ce te invidiez pentru Disney...sper sa ajungem si noi acolo odata!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
multumesc de incurajari si de sfaturi
va multumesc ca sunteti alaturi de mine

irinac ai grija de bebe ca tre sa treaca mucii ... la noi au tinut 2 saptamani ... si inca mai avem ceva ceva produtii

crisspy astept sa-mi spui maine daca ai reusit sa iei legatura cu cei de la acasa tv

dark .... ca in romanica nu e nicaieri ... e f greu de iesit din tara cu acekl formular celebru E112 deoarece se merge doar cu recomandarea medicului curant ... adica el tre sa recunoasca ca e prost ... sau ca nu are aparatura ... si ca pe viitor nu are ce sa mai faca pacientului .... decat sa il dea pe mana altor medici ... ori fudulia e atat de mare a celor care au operat-o ca fratemiu nu indrazneste ... abia au vb cu ei cat au operat-o .... da sa le ceara asa ceva .... dar daca nu vom putea strange suma vom interveni .... tot ca in romanica ... prin mari pileeeeeeeeeeee ... si va fi obligat sa ne faca acel raport medical de care se feresc toti .... ca se fac prosti singuri ...

speram sa reusim ... desi suma e mare ... dar macar cu 1 euro, 5 euro , 10 euro ... cat poate dona fiecare ... poate adunam .... chestia e ca va trebui cred sa amanam aceasta prima programare ceea ce e cam aiurea

vom vedea

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Bebelusi! Sa ai o viata frumoasa altaturi de Vladut si tati, sa ai parte de toata fericirea si numai de lucruri bune, sa fii inconjurata numai de oameni buni, sa fii sanatoasa si la fel de puternica ca si pana acum si sa ai mult noroc si succes in tot ce faci!!! La multi multi ani minunati! Si de la Vladut al meu un brat de

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA multi ani licuricilor nascuti azi! Sa cresteti mari si sanatosi!

Uff, am avut o noapte groaznica, cu 3 reprize mari de plans si tipete si nu reuseam sa-l linistesc, nici tzitzi nu voia. Chiar nu-mi dau seama ce a avut saracutul, dar tare greu a trecut noaptea

Bee, fara ghetute acum prin casa, sa aiba piciorul cat mai lejer pentru a invata cum sa-si tina echilibru calcand pe toata talpa Felicitari Alexiei ca e fetita mare

Doamne, Lisa, dar prietena ta nu are pic de mila de tine copilul numai in tarc Cunosc si eu persoane cu aceleasi principii de crestere a copilului
Anusca vrea sa scape repede smechera, se chinuie o luna, dar ii ies toti dintisori

Dark, felicitari lui Mister ca face pasi Nici noi nu facem progrese in mersul in 4 labute, dar probabil ca va merge direct in picioruse

Oxigen, e bine ca ii dai fier, si eu am inteles ca anemia poate determina lipsa poftei de mancare. Auzisem ca nu trebuie dat in acelasi timp cu calciul, dar nu ma bazez ca e corect, poate stiu fetele mai sigur?? Cat despre refuzat mancarea suntem campioni, asa ca eu ma multumesc ca mai papa bucatele de legume fierte sau fructe moi si biscuiti, tot mai inseamna ceva la burtica.
De transpirat la cap Vladut transpira cand papa tzitzi din totdeauna, cred ca asa e felul lui. Maria a inceput dintr-o data sa transpire?

Crisspy, vazut poze cu Razvy cel frumusel

Sanatate multa bolnaviorilor, sa ne dati repede vesti de insanatosire!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI BEBELUSI!!!

ne mai dai te rog o data reteta de prajitura simpla?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna dimineata, fetelor!

Eu va anunt ca a venit iarna...

Ieri a nins in Cluj cu fulgi mari, azi ninge la mine, cu fulgi mici...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hallo,

licuricilor sarbatoriti azi

Bianca Maria bb de @lex@ndr@
Nathalie Stefana bb de Iris2002
Ioana Ruxandra bb de Catisto

BEBELUSI tot ce e mai bun in viata pentru tine si familia ta

Cami incerc sa dau de tipa aia azi si iti zic...sper din tot sufletul sa poata sa ma ajute...

O zi usoara si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

PATRICIA sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata. Sa te bucuri alaturi de baietii tai si sa-ti aduca numai impliniri. La multi ani mamico!

Licuricilor de azi Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Cami multa sanatate Alinei. Si voua putere si sa va aute Bunul Dzeu sa reusiti sa strangeti banutii. Doamne ajuta!

Crisspy vazut Razvi A crescut sa nu fie de deochi.

Daiopri multa sanatate lui Tudor si voua vacanta placuta.

Lisa Anusca sa iasa repede dintii. Si la noi s-a stricat Bibi de 2 nopti, iar se trezeste Dinti nu avem inca.

Dark Mister. Sper sa va odihniti in weekend. Bravo pt primii pasi, tot asa ianinte.

Miere Aidan cel frumos sa iasa repede dintisorii.

IrinaC cum e Andrei? Se simte mai bine?

Aryia multa sanatate de la noi. Sper sa treci cu bine si peste faza asta. Incearca compresele de la Bioclin, sa stii ca fac minuni. Pe mine m-au ajutat cand aveam rani. Cat despre muscacios, tre sa-i spui ca te doare si sa nu mai faca.

Anna Vladutz, ce a crescut si el sa nu fie de deochi.

Bee bravo Alexiei pt mersul in picioare, fetita mare ce mai. Are niste ochi superbi.

Va pup si o zi usoara!

Aaaa si de Sf Parascheva

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Micola Alexutzu, sa stapaneasca sanatos masinutza.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi

Fetelor ningeeee!!!!

Mergi la inceput