Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti zilele astea

si multa sanatate muciosilor mici, iar celor care au probleme cu iesitul dintisorilor sa le treaca repede disconformtul

Noi ca de obicei... obositi tare (mami si tati), cu chef de joaca (Mister)... iar noaptea cu show-uri cam de 2 ori. Dintisor nou inca nu avem, dar gingii umflate sunt, deci... asteptam dintosorii urmatori.

Ariya, nici mie inca nu mi-a venit ciclul, poate din cauza ca inca alaptez de 3 ori/zi, poate din cauza ca iau mono-pill...
Nici Mister nu agreaza laptele praf, Lynn a incercat sa-i dea Aptamil si din cescuta cu cioc, si din biberon... nu prea a avut succes. Asta e, la baietii noastri le place numa' ce vine de la tzitzi

Noutati de la noi... Mister a inceput asa incetuc sa paseasca... cate un pic...da' de-a buselea tot nu vrea sa mearga . Nici eu nu-l tin incaltat in casa.

Cami, sanatate multa Alinei . Nu s-ar putea folosi formularul ala de la Ministerul Sanatatii (nu mai stiu numarul, dar e vorba de ceva formular prin care Ministerul plateste tratament in strainatate in caz ca pacientul nu poate fi tratat in Romania... la "Umanitare" se pomenea de el la cateva subiecte).

Alina , sa stii ca si Mister mai face din astea... il iau in brate si el incepe sa "caute" la bluza

Fug sa-i dau papa la jupan... da' revin

Va pup pe toate si imi pare rau ca nu mai am timp sa fiu mai activa... da' ma gandesc mult la voi si la licurici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark sa va treaca oboseala!

Si noi suntem la fel, dc nu mai rau, trezit de 4-5 ori pe noapte (din nou) cu plansete si tipete (ies doi dinti deodata, saracutul)

Lisa sa stii ca si eu agree cu tine in privinta tarcului, f nasol cred ca e pt copilas sa stea acolo in loc sa exploreze casa:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina mersi ca te-ai gandit la mine, azi am margelarit in continuare cat am putut, sambata bucatarisesc ca atunci voi avea musafiri. Deocamdata sunt bucuroasa ca am vandut primele perechi de cercei, toata lumea e foarte incantata de ei . O sa imi fac timp sa le fac poze sa vi-i arat.

Azi am dat drumul la centrala ca la Sibiu e super frig, nu se mai poate altfel.

Aryia te inteleg perfect, noi nu avem dinti dar stam lipit de titi toata noaptea, ma trezeste din ora in ora, o sa cedez si eu curand.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Hop si noi!
Am trecut sa uram La multi ani licuricilor si multa sanatate bolnaviorilor.
Noi suntem relativ bine.Spun relativ pentru ca am fost la doctor cu Mariuca pentru ca nu mai vrea sa manance nimic.Sunt disperata.De doua saptamani a inceput incet, incet sa refuze mancarea.Nici iaurtul care era preferatul ei nu-l mai vrea.Bea doar lapte, dar si ala cu noduri.
Doctora a zis ca are sigur anemie si ne-a dat fier 15 pic/zi.A mai zis sa-i fac si un sumar de urina si o urocultura sa vedem daca nu are cumva si o infectie urinara.Fetele cu fetite cum recoltati urina, ca la capitolul asta-s depasita rau.Am incercat in fel si chip si nu-mi iese.
Cine a mai trecut prin faze din astea de nemancat?Ma dispera, plange si loveste cu mana cum vin cu lingurita spre ea.Nu e chip sa o pacalesti.Tine gura inchisa si nu reusesc macar o lingurita sa o fac sa manance.Am incercat o mie si una de combinatii de mancare, nimic.
La controlul de 9 luni aveam 8500 kg si ne-a zis ca e mai putin decat trebuia.Acum sigur o sa slabeasca.
Am incercat sa-i pun mancarea in biberon (exemplu de la Alexiuta) si tot nu vrea.
Sa fie oare de la dinti? Eu zic ca-i totusi prea de tot.
Si-mi transpira rau de tot la cap.Calciu ia 10 zile/luna.
Off, si ce bine manca inainte.

Va pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hola chicas,

Micola sa foloseasca Alexutu cu placere masinuta ...ai reusit sa o ansamblezi pana la urma?

Bee felicitari pentru statul in picioruse ...la fel ca si fetele si eu stiam ca nu se dau bebelusului incaltari in casa si mai ales pana nu stie sa mearga bine...sper ca Alexia sa nu aiba nimik in urma vaccinului...by the way, poti sa-mi spui si mie pt ce este Prevenarul si la cate luni se face?

Lisa multi pt Anusca de la Razvi...lasa ca si lui i-au iesit 3 intr-o sapt...off multa sanatate si tie sa treaca repede raceala...

Dark sper ca macar in week-end sa te odihnesti...poate lui Mister ii e dor de mami inca si d'aia te tine treaza noaptea...multi

Miere sper sa iasa repede dintisorii si sa aveti nopti dormite cap coada ca in old times...

Bebelusi spor la treaba...sa pui pozici poate ne facem si noi cliente fidele...multi Bladutzului

Oxigen imi pare rau ca Mariuca refuza mancarea...si eu am trecut cu Razvi lunile trecute prin asta si el era anemic si avea si infectie urinara...cu recoltatul de pipi chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, imi inchipui ca e foarte greu ca eu de-abia puteam sa-i iau lui Razvi daramite voi cu fetitele...multa sanatate si lasa ca revine Mariuca la vechile obiceiuri...

Eu gata...mers Rosiori...vazut Tzumpi mic ...obiectiv indeplinit ...da' ce zic eu Tzumpi mic ca Razvi e deja baietel in toata regula...

Avem si al 5-lea dintisor ...a aparut asa pe nesimtite, l-a observat mama de dimineata...noi pana acum nu am avut probleme cu dintii ca dureri, nopti nedormite, sper sa o tina asa in continuare. Se pare ca dupa cura de Fier si alte cele, baietelul meu a inceput sa manance foarte bine (bat in lemn, sper sa nu simta ca-l laud si sa se opreasca)...mama aproape ca nici nu-i mai da tot borcanasul pe care i-l prepara de frica sa nu verse, da' el tot deschide gura...a inceput sa-i placa si banana si inainte nici nu vroia sa o vada...

Am pus niste poze de astazi: http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi7Luni#5392194270301964210

O noapte buna la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Lisa noua ne-au iesit patru dintisori intr-o luna si se pare ca si urmatorii tot asa vor iesi ca se vad deja in gingie.

Oxigen noi suntem printre cei mofturosi la mancare, cu episoade in care nu deschide gurita. I-am dat multivitamine,a mancat dupa ele, acum avem bronsita si iar nu mancam.

Totusi in ultima luna a luat in greutate 700g, are acum la 8 luni si 13 zile 8,375g. Acum cu boala asta si cu nemancatul s-ar putea iar sa slabeasca.

Ariyastim ce inseamna sa suga toata noaptea si sa mai si agate de tzitzi.Un san ma doare tare cand suge, din cauza dintisorilor. Cand agata cu dintisorii o cert si nu o mai las sa suga.Vad ca episoadele cu muscatul au scazut, cine stie poate are efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

A si sa nu uit un mare mare de la Timea pt Alexutu. Sa stapaneasca sanatos masinuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hahaha,inca un lucru comun intre Anusca si Razvanel,SOPHIE!!!

avem un cucui de toata frumusetea.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

m-am topit cand am vazut ce grupitze are Razvi are gusturi fiica-mea

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumim de urari si uram numai bine si noi sarbatoritilor.
Noi ne-am sarbatorit mucosi in continuare
Bre, n-am vazut in viata mea atatia mucisori intr-un nas asa de mic
Mama ei de treaba.
Ariya nici eu nu am solutii ca nu mai alaptez. Dar cred ca ar tb sa il dai deoparte cand musca si sa ii tii ceva teoriePoate o intelege ceva.
Miere si un big hug.
Dark
crisppy
La 8 luni noi 10,250kg si cred ca 75cm ca aici stam cam prost cu masuratul. Si 6 dinti. Noi nu am avut probleme cu iesitul dintilor. Acum vad ca isi baga degetele cam pe laterala.
Sambata plecam in vacanta doar noi trei cei mari. O sa pice pe spate motanul cand s-o trezi la Disneyland
Nu va zic ca m-au apucat remuscarile sa las pisoiul acasa, desi ideea initiala era sa dorm si eu o noapte fara sa auz cereri de papa
Ca am zis sa ma duc singura la hotel, si apoi am ajuns la vacanta
Sper sa se descurce sora mea, si ma supar ca ramane cu el cu nasucul asa rablagit, dar poate il pun pe picoare pana atunci.
desi el e vesel voios de altfel, doar ca numa nu fuge cand ne vede cu servetelul
Pt tuse prestam ceai de ceapa, si vaz ca pare mai inchegat asa.
M-as duce la dr dar mi-e ca adunam altele de pe la cabinet.

trebuie sa fug.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput