Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fete cucuiete!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!

Multumim pentru urari tuturor!Uite asa trece timpul...8 luni,un an,doi,7...cresc si iar cresc!
Noi ieri am iesit la plimbare putin,motiv pentru care mami nu a ratat ocazia de a cumpara tort pentru David (dar pe care l-au halit parintii)
Cami poti incerca si pe site-ul antenei 1.Eu sper si ma rog ca operatia Alinei sa fie un succes total!
Anna si noi pupam Vladut si Luca cel ambitios si cu falcutele pufoase!Am vazut ca sta binein picioare desi e doar cu 3 zile mai mare decat David care nu sta singur inca!
Alina frumoasa petrecere,frumoase printese ai,si invitatii au fost pemasura ...ce sa mai Suuuper!
Arriel si eu stiam ca se pot folosi glucoza si fructoza ca indulcitori pt bebelusi,de altfel chiar se folosesc si pentru ceauil instant cat si in hrana gata preparata.
Arya nu fi suparata, dar poate multe din fete nu iti pot da vreun sfat.Cateodata si eu simt ca nu sunt bagata in seama...dar ce sa-i faci, mamicile nu au intotdeauna dispozitia necesara...pt forum!
Bebelusi cu ce te ocupi azi?Bucatarisesti?Te pregatesti pt evenimentul de maine?Ce faci bun?
Dark mai da cate un semn!
Irina sunt convinsa ca o sa treaca repede episodul asta cu mucii!Ca doar tu stii celmai bine ce trebuie facut! Andreiutul sa treaca!

Fetelor David este fan tzitzi si gata!Chiar daca maninca tot isi mai lasa el loc si pt ceva laptic de la mami...si a INCEPUT SA IMI TRAGA DE BLUZA SA O RIDICE CAND VREA TZITZI uitati aici dovada:
http://family.webshots.com/photo/2442407300104535410dgJojX
Pupici la toti licuricii si mamicile lor!
Pupici la toata gasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

multumesc!acum ma simt mai bine ca mi-ati spus si mie cate ceva...simt ca ma apuca depresia aia rea pt ca eu nu vroiam sa-l intarc acum,dar nu se mai poate altfel...plus ca noaptea se trezeste ingrozitor de des,nu vrea decat sa stea lipit de tzatzica,iar din cand in cand ma musca de sfarc,deci nu stiu cum o s-o scot la capat...nici nu pot sa-l las sa planga pt ca la ta-su in brate urla,deci scoala toata casa...de aia sunt eu asa nervoasa si suparata,pt ca ma simt impotenta...e o situatie pe care nu am intalnit-o si nu stiu ce sa fac...pediatra mi-a zis ca nu sunt alte alternativa decat ori sa il las cu altcineva 2-3 zile ori sa suport sa ma muste in continuare...cum eu nu-mi las copilul cu nimeni,nici cu ta-su ,va dati seama cam cum ma simt...
oricum de 2 zile ,nu mai suge deloc in timpul zilei,ii tot dau apa cu bibe,poate,poate...il pun la san dupa cerealele de seara,cand se culca...
Doamne ajuta ,sa ma tina balamalele sa trec si peste povestea asta...
va pup si scuzati-mi nervii!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

M-am uitat la pozicile cu Davidutu, are ochi superbi ca ai lui tati, dar de semanat seamana cu mami, e frumusel foc

Ariya, stiu cum e sa stea noaptea lipit de tzitzi si sa planga cu tati, din pacate cel mai rau e ca pe tine te doare ca te mai si musca, eu cred ca problema asta este de la dintisori, o sa treaca cand ii mai ies dintisorii care il supara. Putere multa sa depasiti cu bine perioada asta

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare
am primit si noi masinuta, ma chinui s-o montez ca tibi s-a dat batut...
Noi de 2 ori am luat pana acum antibiotic...de 2 ori am fost raciti si imediat ne-a trecut pe antibiotic...noroc cu dr no. 2 ca mi-a zis de niste pastilute homeopate, Coryzalia...i le dau de cand vad ca incepe sa-i curga nasucul, 1 dimineata, 1 seara si vad ca n-a mai racit...
si cam gata distractia ca s-a trezit...offf, si abia ma asezasem si eu la taclale, si eram abia la pag 11 cu cititul...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

revin un pic pt un raspuns: arya, si eu sunt in aceeasi sit, doar iaurtul il ia din cana cu cioc..
poate ii place cana cu pai, am mai pus un link zilele trecute. alexutu bea din ea apa si e incantat..

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ariya - cred ca ii e greu, io nu prea stiu ce si cum ca na, am avut lapte 6 saptamani, si ala cu taraita

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Sanatate mucoseilor nostri dragi! Sa va faceti bine sa le vina inima la loc mamicilor voastre!

Lisa, noi tocmai am scapat de un eritem fesier urat de tot, plangea Alexia si cand o spalam sau o schimbam. Ultima chestie recomandata de dr noastra a fost Mercurochrom (eosine), o chestie de culoare rosie care desinfecteaza, usuca si cicatrizezaza. Pe langa asta, am folosit Mustela Active pt eritem si ceai de musetel.

Carmen, noi am fost duminica in complexul comercial din Berceni unde s-a deschis un magazin Kiabi. Au niste hainute superbe f bine calitativ iar pretul e super. Au de toate, inclusiv salopete si pantalonasi. In rest, mai cumpar de la Debemhans si Marks and Spencer, dar si la Next sunt ok.

Cristi, frumos ne-au povestit de Carol. E baiat mare, ce sa zic!

Cami, ne bucuram ca exista speranta pt Alina! Ne rugam pt ea, sa se faca bine si sa aiba o viata normala.

Ariel,noi am folosit glucoza cand Alexia nu accepta biberonul si laptele praf. E permis.

Ieri am facut Prevenarul si am stat cu ochii pe Alexia toata ziua si toata noaptea. In rest, ne-am prins cum e cu ridicatul la marginea patului si a tarcului si stam numai in picioare. De azi, purtam si sandalute prin casa, ca sa invatam sa pasim corect.

Pupici multi.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bee, de fapt se recomanda a se lasa copilul fara incaltari in perioada in care incepe sa faca primii pasi,(bineinteles in casa) pt ca incaltarile il incomodeaza, schimba centrul de greutate si senzorii care transmit copilului informatiile sunt un pic "alterati" si "confuzati" de talpa incaltarilor.

Tu faci cum vrei, dar parca si Pyc spunea acelasi lucru, plus ca vei vedea cat de greu o sa ii vina Alexiei sa puna piciorul jos sau sa mearga de-a busilea incaltata cu pantofi.

E informatie destula pe tema asta dc dai un search
Uite aici, spun ca nu au nevoie nici macar de pantofi speciali care sa sustina glezna sau alte minuni de genul...
http://www.sixwise.com/newsletters/06/01/04/does-wearing-shoes-help-a-baby-learn-to-walk-sooner.htm

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bee are dreptate Miere. Nu o incalta in casa. Stiu asta si de la Dorian si o aplic si acum la Fabi. Chiar daca la inceput mi-a stat si a pasit pe varfuri. E important sa fie descult. Eu il incalt numai afara unde oricum sta in carut, da sa nu ii fie frig la picioruse nu de altceva. Abia cand va incepe sa mearga bine va fi ok sa paseasca incaltat.

Arya te inteleg cu depresia legata de alaptat. Eu m-am chinuit mult timp pana m-am hoatarat sa ii bag lapte praf completare pentru ca nu mai faceam fata sa il tin toata noaptea la san. Dar am avut noroc ca mananca din orice si orice lapte asta al meu. Si cu toate astea dimineata are masa de san si seara suge iar si in noptile in care sunt mai odihnita ii mai dau sa suga. Nu ma indur sa il intarc pentru ca am lapte si pentru ca... imi e drag sa il tin acolo. Cand vede sanul asa rade de numa...
Poate te ajuta sa iti pui mameloane de silicon. La mine au avut efect la inceputul alaptarii cand aveam rani. Cand te musca ia-l de la san si spune-i ca te doare. Sa realizeze ca nu e ok.
Sper sa depasiti perioada si sa poti alapta cat vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce fac fetili??
nu ne=-a prea tinut mult somnul dulce noaptea ca ne apare al 6-lea dintisor...ce are fata asta d-le de ii ies asa de repede??? intr-o luna 4 dinti??? e normal???
si mai e si iritata la nasuc,are ca niste cosuri care nu mai trec nici cum.
eu sunt racita,cu muci si cu durere de cap...

Arya,eu am o prietena care a alaptat 2 ani si Cm i-a aparut dupa 2 ani,deci cred ca e ok.

sunt super nervoasa pe o prietena ca i-a facut tarc baiatului ei si saracul(11 luni) nu stie altceva decat tarc. am intrebat-o de cce face asta si a zis ca nu are timp sa stea cu ochii pe el...no comment!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput