Licurici de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
Yummy gogoshile Lisa...tocmai ce am fost sa-i mai iau lui Razvi una alta si pe scara mirosea a gosgoshi...hahahaha acu' stiu de unde.
Pupici Anuscai ...si tie bineinteles.
Irina cum mai sunteti?
Micola ai pus poze cu Alezutu in masinuta?
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
bebelusi spune:
Lisa ai facut gogosile in cinstea mea nu?Multumesc, sunt foarte bune, ce draguta esti 
Va las ca am baut vin fiert si mi s-a cam urcat la cap.
Va pup. Sa aveti o noapte linistita
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
si eu si eu
pe ultima suta sa-i urez Patriciei
La muuulti ani!!!
www.youtube.com/watch?v=ajyPvPKi2GY" target="_blank">dedicatie pt tine!
multa sanatate bebelushilor cu mucishori!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
da Patricia,pt tine si pt cuscra![]()
va invit!!! cu nutela ca doar e sarbatoare azi!!!
aaa: La multi ani tutror celora care serbesc ziua de nume,Paraschiva!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Bebelusi!

LA MULTI ANI Bianca, Nathalie, Ioana 

Multa sanatate licuricilor bolnaviori si muciosi, pofta mare micilor mofturosi sau fara apetit, somnic bun nesomnorosilor 

Azi dupa servici nu am avut ce face (vorba vine) si am ajuns la un Trag de Joburi... care culmea erau pentru Canada, Australia, EnZed si asa mai departe. Din vorba in vorba, am descoperit ca "am putea" emigra in Canada... chestia e ca e cam departe
si cam ...scump. Oricum, a fost o experienta interesanta. Who knows... one day...
Tot la capitolul "joburi" (da' de data asta reale) o sa incerc sa "aplic" pentru un job "intern" (adica intr-al alt departament al bancii)...maine vreau sa-l iau deoparte pe "dragul" meu manager ca am inteles ca trebuie sa-si dea si el aprobarea cu privire la chestiune. Chiar sunt curioasa ce va zice... abia am venit si deja vreau sa plec ![]()
Lisa, saru-mana pentru gogosi, as papa si eu da' cica mi-s la dieta
Totusi ma gandesc ca asa virtuale cum sunt nu ma ingrasa, nu?
Miere, ce fain v-ati "organizat" prin casa
. La noi...ca la balamuc...avem enspe mii de lucruri, mobile, vreo 3000 de carti pe rafturi si alte traznai... "babyproofing" e o adevarata incercare.
Ada, superbe fetele!
Naty, si tu ai niste printese...

Vad ca vorbiti de tarc. Noi nu avem, mai folosim travel cot-ul de la dormitor de la noi - cand tati sta la computer in dormitor bebe sta ori pe pat ori in travel cot, cu multe jucarii langa el. In camera de zi, ii pun paturica pe jos, baby gym-ul, perne in jurul paturicii si el pe paturica, inconjurat de jucarele. Dar Mister inca nu e umblaret... mai mult sta in fund si se joaca (adora sa scoata jucariile din cutii una cate una), iar daca vrea sa ajunga undeva el se rostogoleste. Bineinteles, e mereu supravegheat.
Bebelusi, sper ca ti-a trecut indigestia.
Va pup si merg sa-mi pun odorul la culcare...ca-i tarziu. Da' io revin

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
jasmi spune:
hallo, hallo!
rapid si io, pana nu trece de ora 12 ![]()

La multi ani, Patricia!
Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!

Alina, multumim de complimente 
Si tu ai niste fete frumoase foc.
Ada, pupam fetele frumoase si pe mamica lor
Lisa, mai ai gogosi? 
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
roxanaz spune:
si eu la spartul targului dar cu scuzele de rigoare ca nu am putut mai devreme:
la multi ani Patricia!! sa fii sanatoasa, fericita, plina de optimism. si baietii tai sa iti aduca numai bucurii!! 

koruccia spune:
Buna seara
Vin si eu pana nu se face "maine" sa zic: La multi ani Patricia! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de dragii tai!
La multi ani si licuricilor sarbatoriti azi si sanatate bolnaviorilor!
Eu sunt around, dar nu prea apuc sa scriu deoarce Cati e cam agitata, irascibila, nu prea sta singura. Cred ca ies dintisori noi, mai ales ca de ieri are scaune moi si eritem fesier:(
Ca sa fiu on topic: si mie imi tot propune soacra-mea un tarc gen box, dar refuz consecvent:
1. fiindca nu imi place deloc ideea, din contra - pentru felul de a fi al Caterinei ea trebuie incurajata sa exploreze, ca e destul de statica de felul ei;
2. locuim intr-o casa mica si ultimul lucru care imi lipseste ca sa arate a depozit este un tarc.
Caterina se joaca pe jos, pe covorul din living, cu jucariile imprastiate in jur. Cu sistemul ei de saltat pe fundulet ajunge la absolut tot ce o intereseaza:)
Fug ca tocmai s-a trezit
la toata lumea
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmi Roxana,te-am luat! ![]() ![]() Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009) |
hihihi, da, lasa ca uite acum e 12 si am reusit sa postez inainte