Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!
hai ca iar ajung la spartu' targului..cand voi deja sunteti cu cofi beut...cu micul dejun in stomacel...si eu am de citit atatea pagini...deh, daca suntem somnorosi si ne trezim la 11

asadar...

Pire', mie mi se intampla exact invers...seara am burtosu' tare..si dimineata se detensioneaza..si pot si eu sa mai stau pe dreapta
ionela, astept vestile, da?
buna dimi si tie, lavi!
Andreutzu, apai, daca zisasi ca tb sa vina musiu din Africone....ma gandeam...sa vezi cum raman je nerecoltata....da' vaz ca se misca repede
stephy, sa stii ca am aplicat operatiunea "masaj"..si zau daca nu imi e mult mai bine acum...mi s-au mai descongestionat muschiuletii ...saracii "despre" ei
asa, si zici ca-si place Lacalut?(si eu tb sa-mi pun in bagajel)
Camy...scz...sunt varza atunci..nush de ce retinusem eu ca inainte de marea intalnire, te mai vezi odata cu Flavius, pe micul ecran ...oricum....am notat amr-ul si stau cu agitatele pregatite ..le-am hranit bine, sa aiba forta-n manusse
Mira, ai gija de tine, da?..of, ca nu-mi place deloc starea ta.....urmatorul post sa fie cu "ma simt bine", da?
edelyia, bine ai mai dat pe aici!
RamoC, te dadusi si tu pe ceai de zmeura?
bey laura...vorbiram acu' cateva zile de alta grupa de muschi...decat astea mai..uzuale..de pe la spate..de pe la burta.....eh, acu' te prinsasi?
raluci, buna berica...ca la mine deja e aproape ora 2
Ramonik, bonjurica si ...sa-ti vina cheful
zuza, ce miresica proaspata esti ...sa va dea DD tot ce e frumos in lume, alaturi de bebelina voastra
Diana....cum mah..50 de mm???..apai nu e infim de putin? ca je la 1,91 cm deja intrasem in fibrilatii ..nu mai inteleg nimic...
simo', lasa munca si mai odihneste-te si tu (poate mai devreme de 1 dec ...sau vrei sa te prinda ziua nationala in campul muncii?)....ca, slava Dlui..ai destule pe cap...

eh, hai ca am reusit sa mai fac o placintica ....

pupici tuturor si sa va mearga bine!

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Krelia bine te-am vazut ca aveam nevoie de putin violet azi! sa ma binedispun!

AndreCluj...sper ca esti bine!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablagaAndreCluj...sper ca esti bine!
In recuperare spre bine, sper. Multumesc de gand. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lavi, si mie imi pare bine sa fiu aici..iti dai seama ....acu', numai sa spui cat mai vrei in plus la CIC...ca sa continui cu vorbele frumoase...sa ma simt si eu bine in continuare
ce face RARES?

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

M-am intors de la medic.

Se pare ca nu era nimic serios cu scurgerea roz... dar se pare a fi o candida si acum am cumparat tratamentul. Mi-a dat fier pentru anemia din analizele de sange. Se pare ca am acum o usoara scurgere colorata de la controlul pe masa si colul s-a scurtat putin. Mi-a spus ca e suficient de scurt cat sa evit plimbarile dar suficient de lung cat sa nu ma consemneze la pat... nu mi-a spus cat inseamna asta... ca cica iar caut pe net simpatica tanti. Merg la 6 la "cinema" si mai vin cu un rand de vesti... dimineata era aglomerat prin maternitate... si am fugit la " marea evaluare " ( am scapat si de aia)

Nu stiu daca ati scris despre asta... acum am primit mesaj de la Lumi: "Astzi la 12.40 am papat TITI pt prima oara!"

Acum incep sa citesc din urma si raspund:P

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Simonette, esti curajoasa...numai doua saptamani iti propui sa stai acasa?! Eu peste o saptamana imi inchei activitatea, am anuntat , ca nu sufera nimeni de la job daca patesc eu sau bb ceva Doamne Fereste...
Floricik, nici eu nu mai am chef de niciunele, am noroc insa ca e socra-mea aproape si mama...sa fie sanatoase, ca ele sunt cu gatitul, curatenie. Eu...mai putin, doar sters praful, cateva vase .
Busymummy, eu mi-am cam facut sezlong din scaunul de birou , l-am lasat la max pe spate, picioarele sus pe niste cutii...ca mie imi vine sa merg numai la pishu daca stau in fund...

34 bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
AndreCluj...sper ca esti bine!

In recuperare spre bine, sper. Multumesc de gand.

31+ Chiara Ada

Sapt trecuta am avut blue Tuesday si acum avem blue Friday ?!?! sau zicem ca a fost blue Thursday si ne purtam frumos azi? (am visat si eu ca tine, era un mitz mic mic si a murit de frig ca am uitat de el - e clar ca sunt spaimele reprimate de peste zi si noaptea creierul face curat, rearanjeaza informatia si da la gunoi... gunoiul...)

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Sapt trecuta am avut blue Tuesday si acum avem blue Friday ?!?! sau zicem ca a fost blue Thursday si ne purtam frumos azi? (am visat si eu ca tine, era un mitz mic mic si a murit de frig ca am uitat de el - e clar ca sunt spaimele reprimate de peste zi si noaptea creierul face curat, rearanjeaza informatia si da la gunoi... gunoiul...)
Votez pentru un half blue Friday si restul mai vedem. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Andre, Monis credeam ca numai eu visez asemenea chestii Tot visez ca-l tin pe bebe in brate, dar e mica mica...si eu ma tot impiedic de chestii prin casa ...si nu stiu sa-i tin capul. Ufff sper sa treaca frica asta. Sotul zice sa stau linistita ca ne descurcam noi. Cica ii face el baie
Ionela bine ca e 'doar' candida si nu e ceva mai grav. Cat despre fier...vad ca e la ordinea zilei la gravide.
zuza_zuzi ma bucur ca nu-s singura cu lenea in spate.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Nu stiu daca ati scris despre asta... acum am primit mesaj de la Lumi: "Astzi la 12.40 am papat TITI pt prima oara!"

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Bravo Annabelle !!! fetele cuminti.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput